24 Şubat 2014 Pazartesi

Otacı Limonlu Zeytinyağlı Doğal Sabun


Merhaba, bugün size yeni kullanmaya başladığım sabunumdan bahsedeceğim. Blogger buluşmamıza yetişmese de firmamız sonradan yolladı, o zamandan beri deniyorum.
Öncelikle, ambalaj üzerinde yazılanları okuyunca çok iddialı buldum. Yüz, el ve vücut için kullanabiliyorsunuz. Ben üç şekilde de kullandım ve kullandığım en yumuşak, en güzel sabunlardan biri diyebilirim. Cildinizin üzerinde kayıyor ve hemen yumuşacık bir köpük oluşturuyor, üstelik deterjan türevleri içermeden yapıyor bunu. Sabunlaştırıcı olarak "sodium tallowate" yani hayvan içyağı kullanılmış. Limon ve zeytinyağı içeriyor. Sentetik yağ, mineral yağ, PEG türevleri, paraben, formaldehit, boyar madde, ağartıcı, opaklaştırıcı, emülgatör, sentetik dolgu maddesi içermiyor!


 Mis gibi kokusu ve kurutmadan temizlemesiyle benim çok beğendiğim bir sabun oldu. Duşta hem sabun hem duş jeli kullanan bünyeme çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Duş jeli stoğum bir gün tamamen biterse, sadece sabun kullanmayı düşünüyorum.
 Ayrıca soğuktan egzama olan elleriniz varsa sıvı sabunları bırakıp, kalıp sabuna dönmenizi öneririm. Çünkü sıvı sabun, bildiğimiz deterjan...


Bununla birlikte çok miktarda limonlu şampuan numunesi denedim. Oldukça iyi arındıran, saç uçlarımı kurutmayan bir şampuan.


Natur Way ise Bal ve ıhlamur içeriyor, muhteşem bir bal kokusu var.. Limonlu şampuan biraz daha iyi arındırdı gibi geldi bana. Sorunlu bir saçınız yoksa bu şampuana bir bakın derim..

Argan yağlı maske tek kullanımlık olduğu için pek bir şey söyleyemem ama saç diplerine de uygulanabilen bir maske arayanlar için ideal. Fazla bekletmedim saçımda, yine de yumuşak ve parlak yaptı..

4 yorum:

  1. merak ettim otaciyi denicem ins

    YanıtlaSil
  2. Otacıyı almaya gidiyorum; döneceğim... :)

    YanıtlaSil
  3. çok iyi bir firma çok teşekkur edrim sizlere sünnet organizasyonu bakin inceleyiniz

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler güzel paylaşımlar sizde sitemizi Sünnet organizasyonu inceleyebilirsiniz.

    https://inancorganizasyon.com/sunnet-organizasyonu/

    YanıtlaSil