13 Ekim 2014 Pazartesi

Note Cosmetics İle Tanışma / Stand Kurcalama :)

Bayram sonrası, uzun bir yazı ile tekrar merhaba demek istedim.
Şu sıralar, tüm olumsuz insanlara rağmen hayatımda çok güzel şeyler oluyor ya da ben mutlu, huzurlu olmayı öğrendim :)
Çok sıkı takipçilerimden Pınar sayesinde, dün çok güzel bir gün geçirerek Note ürünleriyle tanıştım. Bütün standı kurcaladım, ürünleri kokladım! Her ürünün ayrı bir güzel kokusu var, hemen aşağıda fiyat katalogu ile birlikte, ürün içeriğindeki yağları görebilirsiniz. Toz ürünler ve kalemler yumuşacık. Her gruptan bir ürün seçmeye çalıştım ama bütün far ve allıklarda gözüm kaldı. Yapılarını beğenirsem toplamaya devam edeceğim :)

Adana'daki arkadaşlar için, ürünleri Veli Fenerlim'den aldım. Çakmak caddesi Napoli'nin arasında, Fenerli sokakta yeni açılmış. Catherine Arley, Elite, Flormar ve Note Cosmetics standı, Maybelline ürünleri, bijuteri ve kozmetik bulunuyor. Yazının sonunda mağaza fotoğrafları olacak. Ama hemen, sevgili bölge müdürünün bana hediyelerini ve benim aldığım bir iki küçük parçayı paylaşmak istiyorum.


Ojeler dışındakiler hediye edildi ve kendim seçmiş oldum. Ojelerde 3 al 2 öde kampanyası var. Fiyatlar ve kampanyalar tüm Türkiye'de sabit. Fiyatları 2.50 lira. Soldan sağa 08 Rose Dust, 20 Satin Rouge, 39 Antique Copper renklerini seçtim. Antique copper'a aşık oldum, ayna efektli, folyo gibi duruyor. Bir arkadaşımın ojeleri bozuk çıkmış, bu ojelere bir şey olursa oturur ağlarım! :)
Allıkların ambalajı küçük görünse de 8 gr. Tam benlik açık bir renk seçtim 04 Soft Peach. Oldukça yumuşak ve çok güzel dağılan bir allık.
Farlardan 09 numara koyu leylak rengi seçtim ama bütün farları beğendim, çok güzel bejler var. Stand fotoğraflarını ekleyeceğim ama nedense bütün ürünler olduğundan açık renk görünmüş :(
01 Black göz kalemi, göz içine rahatça uygulanacak kadar yumuşak, aplikatörlü olanı çok daha kalıcıymış ama bunu da beğendim.



Nude dudak kalemi çılgınlığıma 01 Sandy eklendi, ruj olarak kullanılacak kadar yumuşak ama dağılmayacak kadar sert.
Ve tabii ki 03 Chic Nude ruj :) Kokusu çok güzel, biraz çizgileri belli ediyor gibi geldi ama dudak kalemiyle doldurduktan sonra kullanmıştım. Tek başına denenip, hepsinin yazısını paylaşmaya çalışacağım.
Fondöten olarak, Mattiying Extreme Wear Foundation SPF 15'i seçtik. Mağazada denediklerim biraz sarı ve koyu gibi gelmişti bana fakat 01 Beige rengi oldukça iyi uyum sağladı cildime. Ölüm matlığı yok ve cildimde fondöten olduğu belli olmuyor. Uzun süredir fondöten kullanmadığım için, sadece denemek için sürdüm. Tam bir performans değerlendirmesi gelecek..



60 liralık Note ürünü alarak, ürünlerle fotoğraf çekip katılabileceğiniz bir yarışma var. http://www.noteyildizi.com/ adresinden ayrıntılara bakabilirsiniz.

Ürünler, bir kozmetik devi olan İtalya'da üretilmiş. Ambalajlar çok sade ve şık, genel olarak bakarsak bir makyajın ihtiyacı olan her şey üretilmiş, abartılmamış, her renk kullanılabilir. Açıkçası, markanın çıktığını ilk duyduğumda bu kadar yaygın olacağını ve başarılı olacağını düşünmemiştim..
Şimdi stand fotoğraflarına bakalım, söylediğim gibi renkler çok iyi yansımadı, çok fazla ışık vardı ama yine de fikir olsun.



01,02,03 numaralar çok güzel bejlerdi, beyaz çıkmış :(




Gloss'lar hem ışıltılı hem opak renkler içeriyor..
Bana çok uzak olduğu için gidip bulabileceğim bir yer değildi ama çarşıya gidenleriniz için yeri çok kolay.
Bunun dışında Ender ve Boyner'de de satılıyor galiba.
Nascita takma kirpik, tırnak gibi aksesuarlar bulabilirsiniz.


P&R'lar tarafından keşfedilene kadar kendi çabalarımla hizmetlerimiz sürecektir :P :)))
Sevgili bölge müdürüne ve eşine ilgisi için tekrar çok teşekkür ederim... El emeği kolyeleri, benim için çok daha kıymetli bir hediye oldu.

Gün sonunda, Cem Yılmaz'ın Pek Yakında'sını izledik sevgilimle. Adam sağlam cast yapmış :) Film eğlenceliydi ama sinema beni geriyor. Evimde battaniyenin altında, ayaklarımı toplayıp yayılmalı daha çok tercih ediyorum :)

Note'u duymayan kalmadı artık ama umarım merak edenlere bir faydası olmuştur.

Sevgiler

7 yorum:

  1. Bende detox fontotenle concealerini kullanıyorum ve cok begendim 10 nolu tekli farda gozum var bide pudrasini merak ediyorum cok :)

    YanıtlaSil
  2. Gerçekten güzelmiş. Aldıklarını güle güle kullan. İzmirde olsa da biz de mıncırsak

    YanıtlaSil
  3. güzel günlerde kullan..benim sinirlenip yasaklı markalarım arasında aldığım bir marka oldu Note, bu nedenle almıyorum ama yazılanları da kaçırmıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Allık diyorum; gözlerimde bir aşk beliriyor, susuyorum... :) Güle güle kullan kuzum. P&R' lar kovalasın seni. :)

    YanıtlaSil
  5. Paylaşım için teşekkürler.Bu arada blogumda çekilişim var, beklerim :)
    http://yasamizi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil