10 Ağustos 2012 Cuma

Pupa Far Bebeklerim

Ahh bunu paylaşmazsam ölürüm.... Yaz okulu boyunca kendimi alışverişe vurdum stresten :s İlk defa internetten aldığım bir şeye bayıldım.. Itbeauty de yorumlara bakıp, limango'dan çok uygun fiyata kaptığım Pupa farlarımla karşınızdayım.. Bu farları nette hep görüyorum ama kalitesi hakkında pek fikrim yoktu. Fakat şu an disko topu gibi ışıldayan gözlerimle salak bir mutluluk içerisindeyiz :D Bu kadar parlak bir farı kaldırabilir miyim bilmiyorum ama hem günlük kullanım için (eye designer) hem de abartılı, ışıltılı, düğün modu farlarım oldu. Pupa'nın ambalajına bayıldım!... Mat çelik tarzı ve sert plastik ambalajları var, dizayn zaten çok güzel.. Renklerden çok emin değildim ama tüm renklere sevindim.. Pupa Polvere Di Luce Duo'nun beyaz kısmı tam highlight rengi! Göz pınarını aydınlatmayı sevenler için çok güzel.. Ürünler İtalyan üretimi. Kullanım ömrü 6 ay yazıyor, sürekli kullanan biri gerçekten bitirebilir ama ben kıyamayabilirim :) Ve bu bebeklerin her birini 9.90'na aldım..



Pupa Eyedesigner Compact Eye Shadow Duo 03 (2,8gr) - Pupa Polvere Di Luce Duo 03 (1,6 gr)
Pupa Luminys Duo Baked Eyeshadow 04 (2,2 gr)



 Pupa Polvere Di Luce Duo 03 dehşet ışıltılı... Altınımsı ışıltıları var her iki rengin de ve farın yapısı çok ince.. Loose powder yapısında incecik bir far, sürüdkçe rengini koyulaştırabiliyorsunuz tabii..






Pupa Luminys Duo Baked Eyeshadow fırınlanmış olmasına rağmen elimle dokunduğumda çok yumuşak dokunuşlu geldi bana.. Bir makyaj blogger ı değilim sadece aldığım ürünleri paylaşmayı seviyorum, bu yüzden ilk defa çok beğendiğim bir ürünün renklerini de göstermek istedim. Kesinlikle çok iyi renk veriyor.. Aplikatörü farklı geldi silikonlu gibi, gözümde denemek istedim gerçekten kullanılabilir bir aplikatör.. Kahve tonu diğer farla benziyor, diğer tarafı ise müthiş ışıltılı bronz ve altın karışık gibi... Bu ürünün bazı fotoğraflarında bordo gibi görünüyordu bu renk, kahverengi olmasına çok sevindim..




Bacağıma yağ dökmek suretiyle yaktığım, 1 ay 8 gündür iyileşmediği için, son olarak gittiğim plastik cerrahın da "bephanten plus" yazdığı, ve bu ilaç! ödenmediği için gidip direk eczaneden aldım.. Sanırım bephanten, madecassol gibi kremleri yüz kremi sürer gibi yüzüne süren kadınlar bakımından ödenmiyor... Zira iz kalmasını önleyerek çok çabuk iyileştiren bir kremi de alamadım belki cimrilik gibi görünse de sisteme isyan için bacağımı feda ettim :D Neyse iki şey söylemek istiyorum. Benim yaram hem enfeksiyon hem alerji oldu, sanırım yanığın iyileşme sürecinin normal seyri bu :s Ve kullandığım pek çok kremin hangisi alerji yapabilir diye internette dolaşırken bu tip ürünleri kadınların, alabildiğine kafalarına göre kullandıklarını gördüm bir şey söyleyemiyorum!.. Çatlağa iyi geliyor diye sürüp alerji olan insanlarla karşılaştım... 
İkinci olarak da cildim karma olduğu için ilk defa tester isteme cesareti gösterip normal Sensibio H2O'yu istedim, bu yeterli olur mu diye deneyeceğim çünkü yağlı ciltler için olan 1+1 kampanyada olmuyor..

3 yorum:

  1. Bloğunu nette tesadüfen gördüm. Pupanın o ikili farının aynısından bende de var. Hatta şimdi yazısını yazdım, bloğa koyacağım.
    Ya ben seneler önce aldığımda bi dünya para ödemiştim, şimdi sudan ucuz. Gel de bu Sevil'e, Tekin Acar'a cırlama!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sevile falan girmiyorum bile zaten, dışardan bakınca o sevimsiz teyzelerin duruşları yeterli sebep içeri girmemek için.. ben itbeauty forumda yazılan fiyatını görünce hemen aldım :s internette böyle bir fiyata alıp da memnun kaldığım tek ürün oldu neredeyse.. hele limango dan bozulmuş bir max factor fondöten geldikten sonra bedava verseler bir şey almayacağım bir süre :s

      Sil
  2. bepanthen candır can :) kuru cilde,çatlağa,yaraya,acıya :) herşeye süper geliyo,onun tüm ürünleri,karışım yap sür,ekmeğe sür (yok artık ):D yani doktorum öyle dedi çok iyi bi ilaç..

    YanıtlaSil