17 Aralık 2012 Pazartesi

balerin.com Essence Alışverişi

Yazdığım en acil yazı oldu sanırım :) Kargo zil sesiyle uyanmaya bayılıyorum :)) Siteyle ilgili gördüğüm birkaç şikayetten dolayı ve alışverişimin koleksiyon ürünleri olması nedeniyle tamamının elime ulaşacağından biraz şüpheliydim. Kutuyu elime alıp salladığımda içinden hiçbir hayat belirtisi gelmiyordu :) Yok artık boş kutu da yollamamışlardır diyip açtım ve gördüğünüz gibi çok şirin bir şekilde minik bir balonla sabitlemişler ürünleri :)
Kutu içi görünümü bu şekildeydi. 

Aldıklarım ise Snow White serisinin bebişleri :) Rossmann'da hala bir iki rengi vardı ve ben beğenip almamıştım, bunları da bulunsun diye seçtim ve hepsini çok sevdim :) Nude Glam'ler ise 1 liraydı bende 1 numarası olduğu için kalanları aldım, ama 5 numarayı unutmuşum :s Neyse zaten çok yakın renkler.. 
Nude Glam 02-03-04, Snow White 04-06-07-02-08-05
Essence ojelerinin yapıları bazen birbirinden farklı olabiliyor ama sonuçta bunları bir daha seçme şansım yoktu, gördüğüm gibi kaptım, şimdi bu ojeler bir şekilde kullanılmalı :)
Bunların hepsi bana 5 lira kargo dahil 19,40'a geldi :) Siparişimi 12.12.2012 de gece yarısı oluşturmuştum, 15'inde fatura oluşturulmuş ve bugün elimdeydi, tedarik süresi ve kargoyu düşününce yeterince hızlı..
Şehrinde Essence ürünlerini alabilecekleri mağazalar olmayanlar buradan efendim.. Ben de bu haberi youtube'da Kozmetik Aynası kanalından almıştım :)

5 yorum:

  1. Essence ürünlerinin internette satıldığını bilmiyordum,güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de yeni öğrendim satışı yeni başlamış, snow white artık burada olmadığı için aldım :)

      Sil
  2. Güle güle kullan aldığın renklerin hepsini çok seviyorum zevklerimiz aynıymış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Nude Glam serisinden bir tane kullanıp çok sevmiştim zaten, mint yeşiliyle de acayip renkler serisine adım attıktan sonra Essence ojeleri çok sevmeye başladım :)

      Sil
  3. harika gorunuyor gule gule kullan :)

    http://www.stylishtimes.net

    YanıtlaSil