18 Eylül 2013 Çarşamba

Biraz benden, biraz teşekkür...

Herkese merhaba...
Sanırım blogda bir şeyler yazmadığım en uzun süre oldu. Tekrar dönüp bir şeyler yazmak gelmiyor içimden. Hayata daha kolay adapte oldum. Ablam aramızdan ayrılalı tam iki ay oldu, gidişini çok kolay kabullendim çünkü bu doğal bir sondu ama yokluğunu kabul etmek zamanla daha zor oluyor..

Benim için tekrar üniversite yolları göründü, bu kısma pek girmek istemesem de çeşitli kurs, sınav ve dersler beni bekliyor. Elbette ki bunların hiçbirini yapacak enerjim yok ama geçen yılı boşuna geçirdikten sonra artık bir şeyler yapmalı..

Bunun dışında pek bir atraksiyon yok hayatımda, "bir daha telefon almayacağım" inadını 4 sene başarıyla sürdürdükten sonra gittim Note 2 aldım çocuklar gibi şenim.. "obsesifimsi" şeklinde instagramda bulabilirsiniz beni.

Teşekkürlerime gelecek olursak; bana öyle kolilerce kozmetik gelmediği için iki küçük teşekkürüm var.. Hatta o kadar geçti ki üstünden Tavsiye Kanalı bir kampanya daha yaptı. Ben English Home kampanyasına katılıp, alışveriş fotoğrafımı paylaşmıştım ve hediyeden haberim yoktu. Ben yazlıktayken Adana'daki eve paket gelmiş. Bunun dışında bir de küçük havlu vardı, kendisini bulamadım :) Mumu kullanmaya yeni başladım, rahatsız etmeyen çok hoş bir lavanta kokusu yayıyor, yavaş eriyor çok beğendim..

İkinci teşekkürüm, gönderdiklerinden çok, desteği ve yanımda oluşu için Sevgili Sevda'ya.. Her zaman, yaşadığım her zorlukta gerçek hayatımda tanıdığım insanlardan bile daha düşünceli ve daha yakın olduğu için kendisine bir kez daha teşekkürü borç bilirim efendim..
Yaz başında bir kitap etkinliği düzenlemişti Sevda. Kendi kitaplarından bazılarını dağıtmıştı, benim istediğim iki kitaptan biri başkasına gönderilmiş olunca Sevdacım gönlünden kopan başka romanlar da yollamış bana :)
Henüz kitap okumaya pek konsantre olamıyorum, bu yüzden ilk başladığımı bile bitiremedim ama benim için onların manevi değeri daha önemli elbette.. 

Kendimi alışverişe vurdum yeniden. Sleek paketim bir aydır kayıp. Tabii ki Seçil bu durumda rahat durmaz.. Ptt'ye ve Sleek'e sövdüm saydım.. Sonra fark ettim ki Sleek'in twitter ve site formundan sallayan yok müşteri hizmetleri mail adresini buldum, adamlar direk yenisini gönderelim ya da para iadesi yapalım dediler. Akıllı insan para iadesi alır di mi? Yok illa o instagramdaki fahiş fiyata satış yapanlara inat, yurtdışından kendi çabalarımla alacağım! Hem de cloud10beauty reklamı yapan bloggera inat, kendi sitelerinden alacağım :D Kahrolsun bağzı anarşist davranışlarım! :)
Bir diğer yurtdışı alışverişimi dün gece MUA'dan yaptım. Yine kendi sitelerinden, çoğunlukla indirimdeki seriden aldım. Umarım gelirler ve paylaşabilirim. Bir göz atın derim Fashionista serisinden fondöten, baz, sabitleme pudrası gibi şeyler seçtim gayet sağlam indirim var 15 parça ürüne 30 sterlin, 96 lira falan ödedim.. Ve 30 sterlin üzeri Avrupa kargosu ücretsizdi, adamlar bizi de Avrupa'dan sayıyormuş :) Ve henüz gönderilmediği için bilmiyorum ama sanırım bu site gönderi numarası da veriyor..

İşte böyle.. Instagram kullanmıyorsanız, twitter üzerinden de paylaşımlarımı görebilirsiniz. Tüm iletişim bilgilerine de üstteki iletişim sekmesinden erişebilirsiniz.. Bir de ben girmeyeli, iletişim formu eklenmiş bloggera bakalım iletişen olacak mı? :)

Kozmetik cicilerimi yoğun biçimde düzenledim. Sevdiklerim, sevmediklerim, çoğu kişinin sevip, benim ters ters baktıklarım gibi yazılar gelebilir. Henüz bilmiyorum.. Blog işi çok sıkıcı gelmeye başladı. Herkes kendini okutmaya çalışıyor ama hepsi de aynı şeyleri yazıyor gibi :s

Neyse, bakalım hayat bana daha neler gösterecek.. Sizinle daha neler paylaşacağım..
Kendinize iyi bakın, başınıza bela açmadığı sürece aklınıza gelen her şeyi yapın ;)
Sevgiler..

13 yorum:

  1. Sen bayaa sıkılmışsın canım bende aynı durumdayım bu aralar.. allah sonumuzu hayır etsin :/ bir işe girip çalışsam bütün sıkıntım sona ercek gibi geliyor en azından alışverişe veririm kendimi dimi ama :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışacak olsam işe gitmeye üşenirim eminim :)) Kafamı toplayamadım hala..

      Sil
  2. Ne yazcağımı da bilmiyorum! ama yazdıklarının her kelimesine katılıyorum..
    Yanında olmayı destek olmayı çok isterdim benim bu ara kendime bile hayrım yok! Umarım herşey istediğin düzene oturur.
    Öperim kocaman..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim sen de ne zor günler yaşadın... Sen iyi ol bana yeter. Ben hepinizi okuyarak motive oluyorum zaten..

      Sil
  3. canımmm en motive edici şey alışverişş :):):) insan kendini çok mutlu hissediyor yokluğa alışmak zor insan bir şeyleri kabulleniyor ama etrafında olmama düşüncesi çok üzüyor eminim en kısa zamanda daha da çok toparlarsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizden bir şey beklemeyen sayılı şeylerden alışveriş. Parayı bastırıyorsun susup mutlu ediyor :)))

      Sil
  4. Bende mua dan alisveris yapyrm devamlı ama arkadsimin birkac ay once paketi gelmedi gonderi kodu vermedikleri icin takibini de yapamadk yeni urun gonderimi yapmadilar para iadesini de kabul etmediler bekleyin gelirden baska bisey dedikleri yok 4 ay belkide daha fazla oldu hala bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
  5. Bende mua dan alisveris yapyrm devamlı ama arkadsimin birkac ay once paketi gelmedi gonderi kodu vermedikleri icin takibini de yapamadk yeni urun gonderimi yapmadilar para iadesini de kabul etmediler bekleyin gelirden baska bisey dedikleri yok 4 ay belkide daha fazla oldu hala bekliyoruz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Facebook sayfalarında bir şikayet üzerine ticket numarası istemişler ben de onu görünce takipli kargo sandım.
      Yurtdışı alışveriş isteğimde senin yazılarının büyük etkisi var zaten :))

      Sil
  6. ah Seçil ne özledik seni, ne zor günler geçirmişsin. Umarım bundan sonra hayat sana hep güzel şeyler gösterir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat karşımıza ne çıkarırsa direnmeyi öğrendim ablam sayesinde.. Acı da olsa yaşam devam ediyor, dilerim hepimiz, güzelliklerin bize gelmesini beklemeden kendimiz yaratabiliriz :)

      Sil
  7. Nasıl özlemişim senin yazılarını okumayı.
    Her şey daha da iyi olacak, ben inanıyorum.

    YanıtlaSil
  8. :) Dopdolu pozitif günler seninle olsun....
    hoşgeldin
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil