11 Kasım 2013 Pazartesi

Şebnem'in Dünyası Blog Alışım :)



 Miriba!
Müsadenizle bu yazıda biraz şımaracağım :) Çünkü ilk blog alışverişimi, sevgili arkadaşım Şebnem sayesinde gerçekleştirdim ve aynı zamanda ilk kez MAC bir şeylerim oldu. Renk ve yapı tutturamam diye, Mac'in sitesine hiç bulaşmadım ama Şebnem'in blog satışında Technakohl Liner Graphblack'i görünce hemen almak istedim. 
Satıştaki göz grubu ve allık grubu ürünleri almış oldum. Aynı zamanda, bana hediyeler de göndermek istiyormuş, böyle bir vesile oldu :) 
Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz ya, mutluluktan çıldırtanı olur ama.. Çünkü, çok merak ettiğim ve merak ettiğimi kimsenin bilmediği Botanics farlardan, Mac Naked ve Vanilla pigmenti, Essence 53 All About Cupcake ruju seçmiş benim için :) Onları görünce diğer numuneleri çok incelemedim bile, hatta birinin ne olduğunu anlamadım ama hala sormadım :))



Cicilerimi henüz deneyemedim. Her çalışkan blogger gibi, kullanmadan önce fotoğrafını çekiyorum ama sonra hakkında yazmışlığım olmuyor! Olacak o da olacak, aklımdakileri bir yazabilirsem ürünlere de sıra gelecek :))
Bu ara kendi çapımda çok sosyalim ya, ondan sıra gelmiyor.. Perşembe akşamı tiyatroya, cuma gecesi Efes Blues Festivaline gittik.. Efes Blues'un başından Efes'i kaldırmışlar, biralar da pahalıydı zaten... Yoruldum, çok sıkıcıydı. Sevdiğim bir müzik türünün ve alabildiğine romantik bir gecenin içine edip, erken çıktım. Çok başarılıyım, benden adam olur :)

Hediyelerim ve bu keyifli alışveriş için tekrar teşekkür ederim!!

Bu geceyi de ders çalışmadan yedik!
Dinimiz amin..


Hoşçakalınız *_*

6 yorum:

  1. Postu görünce şaşırdım çünkü facebooktan bu seti beğenmiş ama elimde aynı rimelden stoğum olduğu için vazgeçmiştim satıldı yazısını gördüğümde kapmış biri dedim kendi kendime :D Güle güle kullan hepsini ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de var hatta çok da sevmemiştim ama kalemi almak uğruna pişman değilim :))))

      Sil
    2. Sen mantıklı olanı yapmışsın :) benim gözüme perde inmiş heralde o an :D

      Sil
  2. Seçilciğim,
    Güzel sözlerin için ben teşekkür ederim!Minicik mutlu edebildiysem ne mutlu bana!:)Seni ne kadar sevdiğimi bilirsin..
    Öperim kocaman.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Oyyy yine ne güzel şeyler almışsın kuzu ya güle güle kullan :) Botanics farları merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Iyi hatırlattın ben onları hala mıncıramadım :))

      Sil