25 Ocak 2014 Cumartesi

Gratis İndirim Alışverişi



İhtiyaç alışverişi dışında indirimlerin gazına gelmiyorum artık. Hala sıra gelmeyen bir yığın renkli kozmetik ve cilt bakım ürünü var elimde.
Bu haftasonu tarihlerine göre her şey düzenlenecek ;)

Bu yüzden Gratis'in son indiriminden pamuk stokladım sadece. Geçen indirimlerde bulamamıştım..
Bugün gidecekler için iyi haber, saç ürünlerinde de % 30 indirim başladı. Gratis'e özel olan Giovanni falan % 40 indirimli.


Mat ve yumuşak far diye çıldırıyorum ama ne alacağıma karar veremiyordum. The Balm Meet Matte palet, nude versiyonuna göre daha çok seviliyor gibi geldi. Ama o da pigmentliymiş bulursam alınacak ;)
Voyage'da mat sayısı az ve acayip renkler var o yüzden vazgeçtim.
The Balm'dan almak istediğim sadece yeni aydınlatıcısı var o da yakın zamanda gelmez...
Palet 33'e geldi.

Downunder urban şampuan tester'ını pekçok alışveriş fotoğrafında gördüğüm ve argan yağlı seriyi beğenmediğim için ben de defalarca tester sordum ama hangi şubede sorsam yok diyorlardı. Bu kez koca bir poşet çıkarıp bunlar kalmış dedi ve 8 tane tester şampuan verdi. Demek ki istenince verilebiliyormuş!

Mutlu bir haftasonu dilerim ;)



Bunlar da ikinci gün vurgunu nihohooyytt :)))



5 yorum:

  1. Canım hepsini guzel gunlerde kullan. Tester vermeme olayını bende anlamıyorum. Bugun aynı durumla internet alısverişimde karsılastım onlar ayrı can skıcı oluyor birde :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)
      Genelde tester vermediklerinde sesimi çıkarmıyorum ama tanıtım aşamasında olan ve her yerde tester'ının bulunduğunu bildiğim ve istediğim halde vermemeleri çok çirkin. Sonuçta şampuan tanıtım döneminde satılmazsa hiç satılmaz bence. Ya mucize yaratacak, duyulacak ya da meraktan alacaksın..

      Sil
  2. Güle güle sür sürüştür gülen gözlüm. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Ağladıklarında da sen güldürüyorsun ki zaten :)

      Sil
    2. Dilerim ağlatanlar da öyle çok gülsünler, öyle mutlu olsunlar ki, başkalarını da mutsuzluklarına dahil etme çabasını bırakarak hayatın, yaşamanın, sevmenin tadını öğrenip değerini bilsinler; kendi mutluluklarıyla tatmin olmuş bir şekilde insanların yakasından düşsünler...

      Sil