11 Ocak 2014 Cumartesi

Limango ve cherryculture.com China Glaze Alışverişim!


 Selamlar!
Büyük bir aşkla yollarını gözlediğim China Glaze ojelerimden bahsedeceğim. Blog yazmaya başladığımda "ojeye o kadar para verilir mi yahu?" diye düşünüyordum... Verilirmiş, verilebiliyormuş! :) Ama ben tabii ki indirimli aldım. Bu alışverişin yarısı Limango'daki Tanaçan kampanyasından, diğerleri ise cherryculture.com'dan.
Limango'dan 9,99 ve 13,99 arası fiyatlarla aldım. Yaklaşık 10 gün sonra geldi. Bu siparişimde küçük bir hata olup yanlış oje gönderilince, Tanaçan Kozmetik doğru ojeyi hediye olarak gönderdi hemen.
Uzun süredir çok istediğim renklerden bazılarının stokta olmadığı öğrenince ve Black Friday sonrasında cherryculture ücretsiz kargo kampanyası yapınca, balıklama atladım. Maalesef, normalde oje kargosu çok fazla tutuyor, bu yüzden bir avantajı kalmıyor.


Fırsatını bulmuşken abartabildiğim kadar abartıp, aklımda kalan, değişik bulduğum tüm renkleri ve günlük kullanılabilecek renkleri seçtim. 3-free bu arkadaşlarla güzel bir yatırım yaptım bence. Bu siteden de ortalama 4 dolara aldım her bir ojeyi. Ve bu yazıyı hazırlarken fark ettim ki 2 oje eksik yollamışlar :( 


Aslında topluca bahsetmek istediğimden, bu yazıyı bekletmiştim ama yapıları birbirinden çok farklı, bu yüzden tek tek incelemeyi hakkediyorlar :) Genel olarak, birçoğuna aşık oldum diyebilirim :))
Limango'nun eski ürün gönderdiğini söyleyen arkadaşlarım oldu. Bununla ilgili tek bildiğim, alt etiketi siyah olanlar, yeni China Glaze ojeler ve Limango'nun stoğundan yollanmıyor, Tanaçan Kozmetik'in tedariği. Yani kesinlikle yeni ürünler... Ve evet, "kozmetik kampanyası" diye sürekli dönen başka kampanyalarda Limangodan eski ürün gönderebiliyorlar!

China Glaze Halloween 2013 Monsters Ball Collection
Texture/Bump in the Night

 Şu ana kadar deneyip, instagramda paylaştığım renklerle devam edelim...

China Glaze Fall 2013 Autumn Nights Collection
Goldie But Goodie



China Glaze Cirque du Soleil Collection
It's a Trape-eze!






China Glaze New Bohemian Collaection
No Plain Jane

Nasıllar?
:)

Son olarak belirtmeliyim ki Limango, ojeleri küçük kutulara koyup, hiçbir şeye sarmadan koliye atmış. Cherry Culture'dan gelen paketi 5 dakikada açtım! Ve indirim yoğunluğuna rağmen gayet iyi zamanlamayla geldiler. Sorunsuz alışverişim, şimdiye kadar hiç olmadı sanırım ama bu bebekler için her şeye değer :)

14 ml bu kocaman ojeleri, bozulana kadar, dibine kadar kullanırım ki ben <3

 Limango'dan aldıklarım



Bunlar da cherryculture'dan aldıklarım. Bu renklerin bir kısmı Tanaçan stoğunda yok diye biliyorum...

14 yorum:

  1. Canım ne yaptın sen? Hangisini beğeneceğimi şaşırdım.Güle güle kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayıla bayıla, tek tek seçtim :))) İki tane texture'ı unutmuşlar, onlar da gelse 5 yıllık oje stoklamış olurdum herhalde :))

      Sil
  2. Aman tanrım hepsi hepsi birbirinden guzel , sahanelerr bayıldım canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Bu arada, kargon bugün çıktı :)

      Sil
    2. Cok tesekkur ederim canım :))

      Sil
  3. Oyyyy naptın kız böyle !! uçmuşsun resmen :)) güle güle sürüştür , hepsi birbirinden güzel sade olanlardan çok ışıltılar simli olanları sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha çok farklı cinsteki ojelere çalıştım zaten :))

      Sil
  4. textureyı ve 3. rengi çokbeğendim =) China glaze ojeler çabukta bozulmuyor o nedenle verdiğin parayı hakediyorlr =)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi de harika! Güle güle kullan, bizim için de bol bol post yap :)

    YanıtlaSil
  6. süperr ! güzel günlerde kullan..Artık yurtdışı siteler oje göndermiyor diye CherryCulture aklımdan çıkmış benim..bi bakmak lazım demek ki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Parfüm gibi sıvıları pek yollamıyorlar ama yurtdışından oje alan da bir kendimi gördüm herhalde :))
      Ücretsiz kargo yakalarsan sonuna kadar kullan derim :))

      Sil
  7. Hepsini güle güle kullan kuzum! :)

    YanıtlaSil
  8. sabırla beklediğim bir yazıydı bayıldım hepsine şirinler aşkına :):):) pekiiiiii bişey soracağım canım,ojenin son kullanma tarihi nedir? (bu konuya taktım ben:) hani bazen içinde yeşilimsi sarımsı bir sıvı oluyor oje dibe çöküyor ya bu durumdaki oje bozulmuşmudur? o haliyle aman nolcak deyip çalkalar sürerim dedim tek tırnakta denemeye çalıştım ama şişeyi açar açmaz çıkan kokudan terki diyar edecektim.Ben 6 aydan fazla tutmuyorum ojelerimi çok mu müsrifim yoksa doğrumu?hoş yaz googla al cevabı diyebilirsin ama ben senin cevaplarını daha çok seviyorum google ruhsuz :):):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ojelerin her birinin üzerinde kendi raf ömrü yazar biliyorsun canım. Ama formalitedir yazmak zorundalar. Oje kalitesizse, bu süreden önce de bozulabilir.
      Ben oje çekmecemi her açışımda ayrışanları çalkalıyorum. Çalkalamana rağmen homojenleşmiyorsa ve çok kötü kokuyorsa bozulmuştur.
      Bunu kontrol etmek için özellikle koklama o kadar kötüyse koku sana gelir zaten :)
      3 yıldır bozulmayan ojelerim olduğunu da söylemeliyim :))

      Sil