29 Ocak 2014 Çarşamba

Sephora İndirim Alışverişi

Merhaba indirimin üzerinden çok geçse de kaydadeğer görmediğim için ancak bahsedebiliyorum.
Adana Sephora mağazasında Too Faced ürünleri yok zaten, sadece Benefi'te nelerde indirim var diye bakmak için gittim. İndirimli ürünler bitmiş. Bittiği de iyi olmuş, çünkü hepsinin son kullanma tarihi geçmiş..  Sephora, şikayetlerden 2-3 gün sonra bir zahmet gelen açıklaması ile, ürünlerin kesinlikle beklemiş, bozulmuş, tarihi geçmiş ürün olmadığını, halihazırda satışta olan ürünler olduğunu söyledi !! Yani, her daim Sephora'ya girip bozuk ürün alıp çıkabilirsiniz!
Bana denk gelen, Yes To Carrots marka dudak balm'ıydı. Zaten 5 liraya aldığım ürün için buradan Ziyapaşa'ya gidip, 5 lira otopark parası verecek halim yok.. Benim aldığım küçük tutarlı bir ürün ama başkaları allıklar, paletler aldı. Üstelik ürünü iade edip, parasını geri alınca kar-zarar yok gibi düşünülemez. Sonuçta elinizde ürün kalmıyor ve indirimli almanız gereken bir ürünü alamadığınız için, bir yerde zararda oluyorsunuz. Böyle bir şeyden haberiniz yok ve ürünü geri götürmediyseniz zaten hem maddi hem manevi zarardasınız...
Sephora'nın Amerika'da böyle bir şey yapamayacağına ve olması halinde durumu telafi edeceğine eminim. Ama biz Türkiye'de insan bile değiliz, her şeyi hak ederiz!


Çarşamba pazarı gibi saçılmış ürünlerden benim seçebildiklerim bunlar.. En azından kahverengi far yeni seri sanırım, bir onun tarihinden şüphe etmedim :) Kalemler 5, farlar 10 liraydı. Rengini bulabilsem pudra fondöten ve likit fondöten de alacaktım ama altında numarası yazmayan tester'lar falan koymuşlardı..


Dudak kalemi burada göründüğünden biraz daha ten rengi. Göz kalemi tek renk vardı, kapağında yeşil görünüyor ama gri kahve bir rengin üzerine yeşil simli, sevdim kendisini ;)
Mat gri far çok pigmentli değil ama bazla güzel durur. Çok ışıltı sevmesem de bu kahverengi farın duruşuna bayıldım..
Setlerde, fırçalarda falan da indirim olsa daha anlamlı bir kampanya olurdu bence. Zaten s.k.t olayıyla yeterince müşteri kaybettiklerinin düşünüyorum.
Safın biri de facebook yorumuma cevap vermiş, Sephora'da çalışan abisi, eve hep yeni ürün götürüyormuş.. Bizim tester'ların nereye gittiği belli oldu :))

*Bir Adana Blogger buluşması düzenliyorum instagramdaki arkadaşlara ulaştım ama buradan katılmak isteyen blogger arkadaşlarım da yorum bırakabilir.

*Ayrıca instagram'a özel Real Techniques expert face ve blush brush fırça çekilişim var. GFC takipleriniz +2 hak. IG kullanıyorsanız @obsesifimsi takip edip, katılmayı unutmayın ;)

Sevgiler



10 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. hahahah demek abisi eve yeni ürün getiriyormuş ha.. böylece zaten bildiğimiz bir şey açık seçik doğrulanmış olu hakikaten de safmış yani bunu yazan... bu arada kahve göz farına da bayıldım güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. kahve fara ve yeşil göz kalemine bayıldım güle güle kullan..Ben Sephora'dan iyice soğudum hele indirim zamanları iyice rezalet oluyor. Sanki paramızla alışveriş yapmaya değil azarlanmaya gidiyoruz. Hem ilgisiz hem bilgisizler..

    YanıtlaSil
  4. birkaç blogda daha yazdım. yurtdışından alışveriş yasağına önayak olan büyük kozmetik firmaları son kullanma tarihi geçmiş ürünleri "büyük indirim" adı altında resmen kakalamaktan utanmıyor. Türkiye'deyiz ya düşene bir tekme de onlar vuruyor anasını satiyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora ve tekin acara özel yasa zaten o...!! :/

      Sil
  5. günlük cilt bakımı rutinle ilgili yazarmısın :?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Roaccutane'a başladığımda yazacaktım ama ne kullanacağımı şaşıracak kadar kurudum şu an :)
      Bu ara kullandıklarımı paylaşırım ama :))

      Sil
  6. Teşekkür ederim. Son takipçilerime bakamadım bu ara. Bakarım blogunuza..

    YanıtlaSil
  7. Ama günleeeer günler önce ben buna yorum yapmıştım, şimdi görünmüyor yorumum. :( Yine ne acemilik ettim acep? Neyse, sağlık olsun; sen de kısaca hayrını gör! :p

    YanıtlaSil
  8. Yorumu gönderdikten sonra sayfa tam yüklenmeden kapanmıştır kuzum...
    Ben de Hamarat ablam nerelerde diyordum ig için. Blogumu şenlendiriyormuş ♡

    YanıtlaSil