21 Ekim 2014 Salı

Kiko Alışverişim


Selamlar! Bu gece, yeni cicilerimden bahsedeceğim. Sırada paylaşılmayı bekleyen başka alışverişler olsa da önceliği onlara vermeyeydim de ne yapaydım? :)
Kiko alışverişimin detaylarını paylaşacağım. Instagramda paylaşınca çok ilgi çekti, hemen söyleyeyim, maalesef Türkiye'ye gönderimleri yok..



Ambalajlara bayıldım.. İç ambalajlarla, kutular uyumlu ve her koleksiyon için farklı tarzda çalışılmış. Dış kutular bile kabartmalı, desenli, "al beni mıncıkla" diyor :)
 Blogumda daha önce indirim kodunu paylaşmıştım, %30'luk bir indirim zamanı alışveriş yaptım ve Hollanda'ya gönderdim ürünlerimi. Ayrıca önceki koleksiyonun ürünü olan ürünler de ekstra indirimliydi..


 Ortadaki beyaz güzellik Daring Game koleksiyonundaki Top Pairs Blush, kendisine ve Color Fever palete tam parasını verdim ki hala da indirime girmediler..



 Kot desenli Boulevard Rock koleksiyonunu ilk gördüğümde Kiko alabilme hayalim yoktu. Bulduğumda da çok az rengi kalmıştı, aydınlatıcı rengi alamadım, bronzer renginden emin olamadım vs ama en olmadı karşıma alır izlerim :)
Bronzer rengi 01 Steady Honey, zaten sitede, şu anda sadece bu rengi kalmış durumda. Allık ise 02 Guitar Rose..
Henüz hepsini deneyemedim ama dokulu Cupcake ojeye bayıldım, uzaktan mat ten rengi muhteşem, şık duruyor. Yakından ise hem dokulu hem de içinde minicik boncuklar var gibi duruyor..
Işıltı baz da çok beğendiğim bir ürün oldu. Oldukça hafif kremsi bir baz, güneş koruma faktörü içeriyor. Çok azıcık renkli, bu yüzden cc krem gibi. Cilde sağlıklı bir görünüm veriyor ama ışıltı ya da sim gibi değil... Sadece 5 euro olması hasebiyle, yedekleyeceğimdir :)


 Krem allıklar da oldukça uygun fiyataydı. Teneke olanlar 18 gram, evladiyelik...


İkili allık oldukça pigmentli, kahve-yeşil tarafı ilginç bir şekilde koyu mercan, pembe bir renk veriyor :D
Renklerin tuhaf çıktığında bakmayın, DSLR makinayla çektim, evet beceremiyorum.. İşbu sebeple bronzer, olduğundan daha koyu çıkmış ama kullanınca göreceğiz tabii..

Alışverişimin favorisi ikili allık ve far paleti.. Burgundy ve şampanya tonlarla aşk içindeyim, dolayısıyla bu palete karşı koyamadım..
Alttaki ise yine bir koleksiyondan, palete geçirilen bir far, fakat tek başına da kullanıma gayet uygun bir ambalajı var. Zaten nadir kullanılacak renkler seçtiğim için sorun değil..

Gelelim ayrıntılara, Kiko'nun .com uzantılı sitesini açıp, Hangi ülkeye gönderim istediğinizi seçiyorsunuz, buna göre para birimi de farklı çıkabiliyor. Ben euro kuruyla aldım. Alışverişim çok kısa sürede paketlendi ve gönderilidi. Yine kısa sürede Hollanda'ydı. Yeterince sağlam şekilde paketlenmişti ve en güzel yanı da çoğu site gibi "yurtdışına oje göndermeyiz abi!" demiyorlar...
5 Euro gönderim ücreti var.
Kiko, İtalya'nın Flormar'ı diyenlere inanmayın :D Kesinlikle daha çok beğendim. Ayrıca ürünler Fransa, Almanya, İtalya gibi farklı ülkelerde üretilmiş, hepsi İtalya malı değil..

Kiko'yu instagram hesaplarından bulabilirsiniz. secilizmblog hesabımda konuyla ilgili paylaşımlarımda, satış yapan birinin yorumu vardı..

***

Blog çekilişim bitti, liste yapabilirsem sonucu açıklayacağım :/
Tester dağıtanlara yüzlerce katılım olup, beni kimse sallamadığı için bir daha çekiliş yapmayı düşünmüyorum.
Daha dün blog açanlara, dünyaları yollayıp, bana selam bile vermeyen firmalara da hiçbir şeycik demem :D
Vatandaşın biri de 1470 takipçiniz varsa ürün yollayalım diyor, zannımca kafa buluyorlar.. Gel düz 1500 yapalım.... 
Tamam reklam kokan hareketlerden nefret ediyorum ama sinir bozucu!
Yine blogu kapatıp gidesim var! Ama özellikle instagramdan çok güzel insanlarla tanışıyorum ve bana enerji veriyorsunuz, sinirimi bozan çıkarcı ve iki yüzlü birkaç kişi için bu keyiften vazgeçmek istemiyorum..

Ohh yine içimi de döktüm, kaçıyorum!

Sevgiler
Seçil..

13 yorum:

  1. Seçil'cim allıkların muhteşem görünüyor.Kiko mağazasına denk gelsem onlarca allık alabilirim sanırım.Hepsini güzel günlerde mutlulukla kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Allık ve far almaktan vazgeçmeliyim ama nasılsa kullanılır diye elim hep onlara gidiyor :)

      Sil
  2. Yeni oyuncaklarini gule gule kullan sevgili Secil, cok guzel gorunuyor, instagram hesabi dupdurushop galiba kiko vs. Getirtiyir fiyatlar makul gibi yurtdisona giden olmazsa o hesaptan siparis verecegim bende darisi benim basima artik, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sana getirtmek isterim ama şöyle ki hemen getirmiyor arkadaşım, biri geldikçe yolluyor :/
      O hesabı takibe alamıyorum yahu, bir sorun var galiba

      Sil
  3. bayıldım hepsine instagram hesabında da söylemiştim özellikle fermuar desenli olan bronzer-allık süper.. bu arada blogu sakın kapatıp da gitme bunlar hep olan şeyler zate denecek bir şey yok :-(

    YanıtlaSil
  4. Bende senin bu kafa/göz dalan içini dokmelerine bayılıyorum... gitme sakin biyere :-)

    Kikolar pek Ciciler bunları kullanıp bitirecekmisin? Merak ediyorum =)) kenarda durmasın tamamı,

    Çekilişini tüühh kaçırdım tabletten paylaşım yapılmıyor laptopu açarim diyorsun oda araya gidiyor ://

    Bi tuhaf iş

    Güle güle kullan seçilcim <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitmesinden vazgeçtim bir kere fırça değsin bari :))

      Sil
  5. Kiko markasini bende begeniyorum, güle güle kullan cicilerini :)

    YanıtlaSil
  6. Canım harika görünüyor çok sevdim. Ayrıntılı anlattığım için teşekkür ler o arada sakin blogunuzda kapatma seni ve yorumlarını coooook seviyorum

    YanıtlaSil
  7. Ambalajlarını çok seviyorum. Bu nedenle Kiko al beni al beni diyor. Ama her ürünü o kadar kaliteli değil. Mesela şu renkli nemlendirici miydi ışıltısı var içerisinde, hiçbir fayda göremedim diyebilirim.
    Güle güle kullan cnm =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım pembe tüpteki ürün mü sendeki? Benim aldığımla aynıysa renkli nemlendirici değil, ışıltılı makyaj bazı o. Birazcık renk de veriyor :)

      Sil
  8. fermuar desenli allık tasarımı için alınır, paletlere ise bayıldım, en sevdiğim renkler. Blog kapatma işine falan da hiç girme, 3-5 hadsiz yüzünden keyif aldığımız bu işten neden mahrum kalalım.

    YanıtlaSil