25 Ekim 2014 Cumartesi

Makyaj Trendi, Make Up For Ever Alışverişim



Selamlar, bugün size Britanya temasıyla sesleniyorum, zira elime kocaman bir atlas geçti :)
Birkaç gece önce tamamen tesadüfen Makyaj Trendi sitesinin instagram hesabını buldum. Birinin alışverişlerini paylaştığını görmüştüm bir bakayım dedim ve bir saat önce indirime girdiğini gördüm. Shiseido, Make Up For Ever, H2O gibi markaları satan Vepa grubuna ait. Benim için pahalı markalar olduğundan ürünler hakkında hiçbir fikrim yoktu ve fiyatlar o kadar uygundu ki şüpheye düştüm, MUFE'nin de sahtesi yoktur herhalde diyip almış bulundum. Alışveriş namına yaptığım en mantıklı şey oldu! :D

4 gün sürecek bir kampanyayı ilk saatlerinde yakaladım. Yalnız şöyle bir sorun var ki tüm ürünler aynı anda yüklenmiyor ve aynı fiyattan da yüklenmiyor. Örneğin kalemi 18 liraya alıp, işlemi onayladıktan sonra, Technicolor Palet yüklendi, tekrar onu da aldım. Ayrıca ben aldıktan sonraki gün ürün fiyatları da arttı.. Bu sebeple, hala oldukça indirimli olsa da iki katı para verip Black Tango paleti almadım..



 Metal powder, fırça temizleme suyu ve Aqua waterproof kalemi 18 liraya aldım. Paletleri ise 23-24 liraya. Fakat bu açılışa özel kampanyaymış, şu anda eklenen ürünler 35-40 lira arasında.
3 farklı alışveriş şeklinde aldım, sanırım bu yüzden olacak alışverişlerim aynı özenle gelmemişti. Biri torbanın içinde, ikisinde numune var, birinde hiçbir şey yok falan şeklindeydi ama normalde tüm alışverişler kese içinde ve numunelerle gidiyor. Ayrıca ilk kez pudra ve allık numunem oldu, çok hoşuma gitti :)) Shiseido Zen parfümün çeşitlerini çok merak ediyordum, oldukça ağır ve etkileyici bir tanesi gelmiş. Yine hiç denemediğim ve merak ettiğim H2O'den göz kremi numunesi geldi.
Ve gelelim en güzel yanına, bunların hiçbirine kargo ödemedim! Yine açılışa özel, kargo ücretsiz.


Paletlerden iki minik fırça çıkıyor. Biri sentetikti, Techni color'dakiler gerçek kıl sanırım.
Tüm ürünler açılmamış, defosuz ve sağlamdı, sadece üstteki palette sarı far tozutup, etrafa saçılmış biraz. Çok ilginç paletler.. Farların yapıları birbirinden farklı, çok çok canlı renkleri var, pigmentleri birbirinden farklı ama hiçbiri pigmentsiz değil ;)

Sadece kalemi sevmedim! Bu da göz içinden akma yaptı.. Biri bana "waterproof" un olayını açıklasın...

 Talep fazla, stok sınırlı olunca alışverişte sorun yaşayanlar oldu. Sepete atma özellliği gibi bir şey getirilebilir.. İşlem yapmaya çalışırken ürün sepetinizden siliniyor..

 İşte böyle.. Tam kozmetik diyetine gireceğim, bir şey çıkarıyorlar :)))

 Sevgiler..





5 yorum:

  1. Güle güle kullan senden gören saldırdı siteye :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alamadıklarım açısından, duyurduğuma biraz pişmanım zaten :))

      Sil
  2. Ne güzel dek gelmis, güle güle kullan :) Takip etmek gerekiyor, bende begendigim bir göz kremini normal fiyati 80 Euroyken, baska bir yerde 50 Euroya gördüm, hala pahali ama nekadar fiyat farki var inanilmaz, diyorum nekadar kar yapiyorlarsa artik ;)

    YanıtlaSil
  3. süpermiş, güle güle kullan..ben nasıl kaçırmışım bunu, diyet miyet hikaye bize :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de ilk defa kozmetik diyetine girmeye karar verdim derken bu site ile tanıştım :) Güle güle kullan aldıklarını :*

    YanıtlaSil