27 Kasım 2014 Perşembe

1v1y.com MAC ve H&M Kozmetik Alışverişim

Merhaba arkadaşlar. Bugün yeni 2 videomu paylaşacağım. Fotoğraflarını da çekmiştim ancak ulaşamıyorum şu an :/
Şehrimde H&M olmadığı için uzak diyarlardan aldırdım :) H&M alışverişimde en çok dörtlü farı sevdim. Kalpli allık ve bronzer'ın üst sol köşesindeki renkler hiç renk vermiyor.
Makyaj seti de idare eder durumda. Allıkları çok güzel ama farları biraz pigmentsiz kalıyor.
Geri kalan ürünleri +Hamarat Kalem in satış hesabından aldım.



Öte yandan, 1v1y.com dan birlikte MAC alışverişi yaptık. Ürünü gösterdiğim çoğu kişi orijinal dese de ambalajı karşılaştırdığımda ürünün sahte olduğunu gördüm ve 1v1y ısrarla sattıkları ürünlerin %100 orijinal ürün garantisi olduğunu yine de iade edebileceğimi söylüyorlar. Kullanılmamış olması falan gerekiyormuş. Çöpe atacağım pazar malını kullanılmamış olarak kargoya vermekle uğraşacağımı mı düşünüyorsun? Sahte ürün satmak suçtur ve bu ürünleri incelenmek üzere ilgili yerlere ileteceğim..  Mac Türkiye dışında alışveriş yapmayın arkadaşlar.. Bu kadar büyük bir site diye güvendim ve satılan farları araştırdık  Türkiye'ye gelmeyen eski koleksiyon ürünleriydi ama adamlar onun da sahtesini yapmış!



**Mac Türkiye ve 1v1y.com dan gelen cevaplar....




1v1y diyorsa, orijinaldir herhalde !?

3 yorum:

  1. Bu tip sahte mac olayları o kada rçok ki... Niye oldu diye de düşünmek lazım. İnsanlar marka aşkını o kadar çok büyüttüğü için sahte ürün sklası da bu kadar yaygınlaştı..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline bb'nin bile sahtesi var şaka gibi...

      Sil
  2. Ayy ben de bakmistim iyi ki bulasmamisim. Fiyatlarin asiri derecede uyguj olmasi kafami karistirmisti.

    YanıtlaSil