29 Kasım 2014 Cumartesi

Bitenler - Çöpe Gidenler Videosu

Blog yazmaya üşenmiş olabilirim bu konuda :) Çok geçerli nedenlerim var bu ara. Aslında çok hasta hissetmediğim, laf olsun diye gittiğim doktorum bir ilaçlar verdi, kafam yerden kalkmıyor :/
Aynı anda 2 farklı antibiyotik kullanıyorum, kafa yaptı resmen :)
Biten ürünlerimi uzunca bir süredir biriktirip, kaybediyordum. 3 tane ürünün neyini yazayım falan derken, blogda hiç bitenler yazmamıştım. Bir de açıkçası, market listesi gibi liste yapıp, bunun yazısı burada, bununki şurada demek istemedim! :D
Zaten alıp alıp, yazmadığım için sıkıntı yok! Bari video'da anlatayım dedim. Biraz daha ürün yazmaya üşenirsem, favoriler videosu çekerek bahsederim sanırım.
Bu arada hemen söyleyeyim "youtuber" olmak gibi bir niyetim yok.. Belki daha eskiden olsa olabilirdi ama teknik anlamda adamlar kendilerini aşmış, kimseyle boy ölçüştürmeye niyetim yok. Muhabbetimi edip, blogda yazarak anlatamayacağım şeyleri çekeceğim. İşbu sebeple, acemilik had safhada :)
Abone olan, izleyen, yorum bırakan herkese çok teşekkür ederim. Siz abone oldukça gelen mailleri bile sakladım, manyaklık da zirvedeyse..
Ay ağlayacağım!
Kadın, kafayı yedi :)
Hep limonlu çaydan...

Yarım saatlik video 12 saatte yüklenir mi? Zalımsın youtube! Kimseye, niye video yüklemiyorsun demeyin arkadaşlar, zor işmiş :) Belki de zaman geçtikçe daha hızlı yüklemeye izin veriyor bakalım göreceğiz..

3 yorum:

  1. video çekmek yazı yazmaktan zor iş.Videoyu çek düzenle ve yükle bitmiyor o yükleme işi :)

    YanıtlaSil
  2. Video çekmek yazmaktan daha güzel olabiliyor ama ekranın karşısında olmak cesaret işi =))

    YanıtlaSil
  3. Canım normalde video yüklemek bu kadar uzun sürmüyor 12 saat ne demek :) Sorun internetinin bağlantısından kaynaklanıyor sanırım :)

    YanıtlaSil