7 Ocak 2015 Çarşamba

DIY Biev Yumurtalığı Fırçalık Olarak Kullanma :)


Merhaba canlar :)
Yeni icadım ile tanıştırayım.. Mühendislik ve blogger'lık ruhu birleşince, hiçbir ürüne normal gözle bakamıyorum, illa "bi şey yapılır ki bununla!" diyorum :)
Dolayısıyla, bugün indirimini görüp girdiğim, Biev ürünleri satan bir yerden, bu arkadaşı 5 liraya aldım ama etiketi olmadığı için Biev marka mı bilmiyorum.
Esasen yumurtalık olmakla beraber, bundan çok güzel fırçalık olur diyerek aldım. Nitekim hedefi gözünden vurdum. Çok güzel toparladı, normalde 3 bardağa koyduğum fırçayı aldı.



Fikir burada biter mi? Tabii ki hayır :) Dışarıda tozlanıyor diye sinir olup, o bardakları kapalı dolaba koyuyordum. Şimdi bunun üzerine bir kumaş, örtü bir şey uydurduk mu mis gibi olur..
Ürün bambu kaplama (bambu diye satılan her şey sadece kaplama, hatta bazıları bambu görünümlü plastik) Başlığa diy yazdım ama üzerinde herhangi bir oynama yapmadım henüz ama benim gibi bir anneye sahipseniz, görür görmez ilk tepkisinin "boyanır ki bu" olması da kaçınılmaz :D

Yüz ve göz fırçalarını ve temiz ve kirli fırçaları ayrı koydum. Tüm fırçalarımı almadığı için bir tane alacağım, bir tane de gerçek amacı için alıp çeyize kaldırılabilir :)) Hatta sadece yumurta için değil farklı sunumlar da yapılabilir, grisini gibi çubuksu şeyler, pipet, çatal kaşık vs koymak için de kullanılabilir.
Ürünü internette bulamasam da Biev'in kendi sitesinde de çok güzel indirimler gördüm, bakmak isterseniz.
Adana'da olanlar için; Özal'daki Kaya perde&mobilyadan aldım..

Sevgiler

3 yorum:

  1. Yaratıcılık sınır tanımaz dedikleri bu olsa gerek :) Yıllarca fırçaları yerleştiricez diye bir sürü organizere para saçan bünyelere birebir. Epey fırça sığmış yerden de tasarruf ediliyor böylece. Geriye biraz süsleyip pazarlaması kaldı çok talep görür bu icat benden söylemesi :))

    YanıtlaSil
  2. Çok şık çokda kullanışlı olmuş.Güle güle kullanın.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan, çok iyi olmuş. Fiyatı da süpermiş.

    YanıtlaSil