23 Ocak 2015 Cuma

Estee Lauder Online Alışveriş | Lip Gloss Maskara Seti | Modern Muse


Herkese merhaba. Yaklaşık 2 hafta önce yaptığım ama geç ulaşan Estee Lauder alışverişimi paylaşmak istedim. Blogumdaki bir google reklamına tıklayarak ulaştığım High Definition Essentials for Lips&Eyes setini, 29 liraya görünce, gloss'un rengine falan bakmadan hemen aldım. İlginç bir şekilde, satın aldıktan sonra, aldığım ürünün linkine tıklayınca sayfa açılmadı, site içi aramada da bulamadım, google'da aratınca çıkıyordu. Böyle tuhaf bir durum vardı, hemen bitti mi google reklamlarına özel bir satış mıydı anlamadım.


Estee Lauder online sitesini ilk kez kullandım, ücretsiz kargo ve 3 deneme ürünü iyi güzel ama adres için ayrılan bölüm çok saçma.  Apartman ismi yazamıyorsunuz sadece bina numarası var. Ve Yurtiçi Kargo'nun bina numarası ile apartmanı bulacak  ya da üzerinde yazılı numarayı arayacak kadar kafası çalışmadığı için paketim 6 gün beklemiş ve geri dönmüş!
Sitede takip numarası da yok, müşteri hizmetlerine mail atarsanız takip numarası veriliyor :/
Modern Muse numunesi sepete otomatik düşüyordu, bunun dışında seçtiğim 3 numuneden ikisi yollanmış. Ayrıca kodları kullanıp hediye setleri alırsanız, bu da numune sayısından düşüyor. O seti alabilmek için en az 150 liralık alışveriş yapacağınızı düşünürsek, 3 kuruşluk numuneyi vermemek için nasıl takla atıldığını da anlamış oluruz..
Neyse, gelelim sete. Mini boy iki ürün içeriyor, Sumptuous Bold Volume Lifting Mascara 01 Black rengi ve Pure Color Gloss 07 Tempting Tearose rengi çıkıyor içinden. Lip gloss 4.6 ml maskara ise 2.8 ml boyutunda, hiçbir gloss ya da maskarayı, son zerresine kadar bitiremediğim için bu mini boyları seviyorum. Çantaya atmak için oldukça hafif ve şık tasarımlı. 

 

Önceki settekine benzer bir maskara ama aynı değil, maskara ucu aynı fakat daha ıslak bir ürün. İç kısımdaki kirpiklere ulaşması açısından bu tarz maskara fırçasını çok seviyorum.
Gloss'u beğendim, hiçbir ışıltı içermiyor sadece nemli bir görünüm veriyor. Yapış yapış değil ama biraz ağır bir yapısı var. Mat ruj ya da dudak kaleminin üzerinde çok hoş durdu.
Daha önceki set, YKM ve Boyner'de vardı. Real YKM'de hala o set var, belki bu da gelir mağazalara. Üretim tarihi ağustos 2014.


Modern Muse numunesi için çok şirin bir şişe tasarlanmış. Normal numunelerden büyük 2.9 ml. Sephora'ya her gidişimde denediğim parfümlerden biri. 5 dakika sonra falan kokladığımda çok seviyorum; hafif, temiz, çiçeksi, pudramsı kokusu, bu tarz parfüm sevenler için ideal olsa da kalıcı değil. Fiyatını hak edecek bir parfüm olacağını düşünmüyorum. Baskın notası mandalinaymış ama yasemin-hanımeli daha çok hissediliyor bence. Zambak, amber ve misk dip notalarında bulunuyor, okurken bu kadar iştah açan harman, gerçekte öyle değil, yine de güzel bir koku. Ten rengi ile parfümün ne alakası var hala çözemesem de sarışın ve beyaz hatun kokusu diyebiliriz :)))
30 ml tanışma fiyatı 99 lira, 50 ml parfüm ve vücut losyonu falan 230 lira, 2 tane 30 ml almayı tercih ederim..

2 yorum:

  1. maskarayı nasıl buldun canım :)

    YanıtlaSil
  2. Estee Lauder ürünleri genelde güzel oluyor. Güzel bir paylaşım olmuş,teşekkürler.

    YanıtlaSil