14 Mayıs 2015 Perşembe

Amutiya Argan Oil Kozmetik Ürünleri


Merhaba..
Bugün, sizlere Türkiye pazarına yeni girecek olan bir İran markasından bahsedeceğim. Aslında Amutiya markası 2008 yılında Türkiye'de kurulmuş fakat İtalya patenti ile İran'da üretilip, İran'ın önemli markalarından biri haline gelmiş.


Benim için en dikkat çekici özellikleri, ürünlerinin temiz içerikli olması, argan yağı içeriyor. Ürünleri "etik üretim" ibaresine sahip ve aynı zamanda hayvanlar üzerinde test edilmiyor. 


Ürünlerin ambalaj tasarımı çok şık. Her birinde kare kod içeren etiket bulunuyordu ama henüz kodları inceleyemedim. Marka, ilk olarak maskaraları ile tanınmış. Bana da 3D ve normal bir maskara göndermişler. Daha önce hiç 3D maskaralardan kullanmadığım için hemen denedim. İpek fiberler içeriyor, tek katta oldukça uzun ve dolgun bir görünüm verdi.


Diğer ürünleri de denedikçe paylaşacağım. Turuncu lip gloss'un tonuna bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim :) Pudra waterproof ve muhteşem kokuyor..
Tam anlamını bulamasam da Amutiya genç kız demekmiş. Kaliteli ürünleri, uygun fiyata sunma prensiplerine çok uygun bir isim olmuş.

Yakında online satışa başlayacaklarmış. Sosyalmedya hesaplarımda ben de paylaşacağım ama şu anda henüz satış noktası bulunmuyor.
Piyasaya çıkana kadar kullanıp, size fikir vermeyi umuyorum.

Deneyimleme şansı verdikleri için Amutiya'ya çok teşekkür ederim.

3 yorum:

  1. maskarayı yakın kadraja almanı dört gözle bekliyorum canım

    YanıtlaSil
  2. İlk defa waterproof pudra olduğunu duydum. Kesinlikle benim için üretilmiş olmalı. Arganın dayanılmaz cazibesi şahsımı sıcacık kucakladığına,zararlı kimyasalları barındırmadığına bir de senin beğenini kazandığına göre kesinlikle keşfedilmeye değer bir marka olmalı. Şimdiden dört gözle bekliyorum tüm ürünlerini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline'in waterproof pudrası var ama henüz herhangi bir proof'luğunu görmedim kuzum :))

      Sil