5 Mayıs 2015 Salı

Madame Coco Alışverişim

Yine bir alışveriş yazısıyla merhaba =) Ne zaman düzenli blog yazmaya niyetlensem, alışveriş çıldırması yaşamam da eşzamanlı oluyor. Madame Coco'nun Adana'da aldığı bir ödül sebebiyle, haftasonu tüm ürünlerde %50+50 indirim vardı. Böyle indirimleri sık sık oluyor ama tüm ürünler olunca, mağaza akına uğradı.. Almak isteyip de kasaya erişemediğim için bıraktığım ürünler de oldu. Kurtardıklarıma bakalım :)


Madame Coco'nun büyük makyaj çantalarını seviyorum, bu aldığımda silinebilir sentetik kumaş olanlardan, desenine bayıldım. Fiyatı 7.43'e geldi. Tabii ki ihtiyacım yoktu ama orada bırakamadım, clutch olarak bile kullanılır sanki.
Candy Shop yazılı kapaklı kavanozu, makyaj süngelerim ve aplikatörler için aldım. Bunları açıp kapatmak biraz zor olsa da çok şık duruyor. Bu da 9.32'ye gelmiş.


Melek heykellerine bayılıyorum, pekçok çeşidini aldım. Yüzleri çok çirkin olabiliyor, kalıptan dolayı. Bu kitap okuyan kardeş de diğer arkadaşlarına yarenlik edecek.
Minik eskitme çerçeveler, fotoğraf için biraz küçükler ama içlerine çarpı işi yapıp yerleştirmeyi düşünüyorum :)
Çok sevdiğim el kremlerinden yedekledim. Sadece gül ve gardenya kalmıştı. Gardenya da aldım ama fazla koku vermiyor. Favorim gül ve amber ;)


Ev dekorasyonunda sınırlarım ve takıntılarım yok ama English Home ve Madame Coco'ya girince, otomatik bir vintage ruhu yükleniyor :)
Buna gayet uygun bir alışveriş oldu. Soldaki bardak altlıkları 4 adet, bulabilseydim farklı desen bir takım daha alacaktım. Nihale ise iki tane, nihaleden ziyade dekoratif kullanırım diye düşündüm.


Çeyizimde yeterince banyo takımı olsa da mutfakta kullanılır diye bu minik seti de kaptım. 10 lira civarı bir fiyata düştü bu da. Hiçbir zaman ilk fiyatıyla satılmayan, sürekli indirim varmış gibi gösteren bu marka algısından hoşlanmıyorum. Hepimiz biliyoruz ki her zaman en az %50+20 indirim var. Yanılıp yıkılıp da indirimsiz alışveriş yapmayın :)

Son olarak sık sık alışveriş yaptığım bu markayla ilgili bilgi vermek istiyorum zira şuursuz bir arkadaş, buradan alışveriş yaptığım için beni suçlamıştı. Madame Coco, bir Türk oluşumu, satılan ürünler fason, yani Türk üretimi de var Çin de ama marka olarak tamamen Türk. İnsanların nereden alışveriş yapması gerektiğini söyleyecek kadar kendinizden geçtiyseniz blog falan yazmayın, en azından kendi öz çevrenize salın nefretinizi :)

7 yorum:

  1. banyo takımı baya iyi fiyata düşmüş ya ben de takip edip atsam mı ki çeyize bir tane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haftalık ürünlere girer belki :) Karaca'dan da böyle bir takım aldım orada da indirim vardı.

      Sil
  2. Banyo takımını benimde bulmam lazıııım.seçimlerinin hepsi birbirinden güzel bayıldım hepsine güzel günlerde kullanmak nasip olur insallah ;)

    YanıtlaSil
  3. banyo seti çok güzel aslında tam aldı kasa ya gittim falan derken bir şeyler oldu ve bıraktım alıp almama konusunda baya kararsızdım neyse dün gittim almaya bitmişti nasıl üzüldüm pişmanlığımın tokatını yedi resmen ama sende görünce de sevindim seçilcim güzel musmutlu günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
  4. aslında iyi biir çeyiz alışverişi

    YanıtlaSil
  5. Henüz öğrenci olmama rağmen bayılıyorum ev dekorasyonuna!! Harika şeyler almışsınız özellikle çerçevelere bayıldım :) güle güle kullanın, bloguma beklerim ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Ben de öğrenciyken almaya başlamıştım dayanamayıp :)

      Sil