7 Mayıs 2015 Perşembe

Migros Kozmetik İndiriminden Neler Alınır?


Herkese tekrar merhaba. Anneler günü indirimleri başlamışken, son Migros indirimlerinde aldığım ürünleri değerlendirmek istedim. Büyük Migros'larda klasik market markalarından farklı ürünler, Bio oil, Acnecinamide, Queen Helene gibi markalar da bulunuyor ama bunları sadece 5M Migros'ta görebildim, diğerlerinde var olan markanın bile her ürünü olmuyor.
Yukarıdaki görsel, en yeni aldıklarımdan. Anneler günü indirimi birkaç gün önce başladı, ne zaman bitecek bilmiyorum çünkü sitelerinde ve sosyalmedyalarında niyeyse indirimden bahsedilmemiş. Kozmetik, krem, deodorant, parfüm, duş ürünleri gibi birçok üründe indirim var.
Fa deodorantı 2.5 liraya aldım ve kokusuna bayıldım. Hafif bir parfüm sıkmışım gibi harika kokuyor, tek kusuru alüminyum içeriyor.
Nivea suya dayanıklı göz makyajı temizleyicisi, yine çok beğendiğim bir ürün oldu. İlk kullanımda fazla kaçırdığım için gözümü yaktı ama azar azar kullanırsam kolayca temizliyor makyajımı. Makyaj temizleme sütü kıvamında, yağlı his bırakmıyor.
Nivea el kremini, kutusu için aldıysam da yapısını ve klasik kokusunu da çok seviyorum.. :)
Signal White Now'ı uzun süre önce denemiştim, hassasiyetim olduğu için böyle aşındırıcı beyazlatıcıları. üst üste kullanmıyorum. Bu kadar ara verdiysem yeni çeşidini deneyebilirim diye düşündüm. Diş fırçası ile set şeklindeydi.

Colgate optik beyaz da blogda paylaştığım, çok beğendiğim bir diş macunu. Bu ikili olan seti en ucuz 11-12 liraya düşüyordu. 8 küsur olunca, yedeğin yedeği olarak aldım :)
Nivea duşta vücut kreminin ilk iki çeşidi vardı elimde, pek sevmiyorum. Sanki el kremi sürmüşüm de emmemiş gibi bir hisle banyodan çıkmak tuhaf geliyordu ama yeni ballı ve kakaolu çeşitlerine dayanamadım aldım, alacak bir şey bulamam da bunda etkili.
Palmolive duş jelinin her çeşidini seviyorum ama fiyatları gereksiz pahalı bazı yerlerde. Büyük 5.50 küçük 2.50 civarı olunca, elimde olmayan çeşitlerinden aldım. Bana çok uzun süre yetiyorlar.


Bunları geçen indirimde almıştım. Garnier BB'ler çok uygun fiyata geliyor. Neutrogena akne kurutucuyu, lazer sonrası kabarıklarda kullanıyorum fena değil.
Acnecinamide jel kremi, çıktığından beri merak ediyordum. Düşündüğüm gibi jel değilmiş, krem yapılı hatta bephantene'e benzettim ben yapısını, zaten içeriği de benzer B vitamini türevleri var. Akne ya da komedona etkisinden hala emin değilim ama verdiği nemli hissi çok sevdim, bulursam bu indirimde yenisini alacağım.
Garnier çift fazlı göz makyajı temizleyicisi çok meşhur diye yedekli aldım ama henüz denemedim. Ben aldığımda 3.5 lirayken diğer mağazalarda indirimli 11 lira falandı, şimdi migros fiyatı da biraz artmış.


Kutu içindeki vaseline artık yok sanırım. Ben kutusu için almıştım 2,5 liraya geliyordu. Vaseline kullanmıyorum, sadece birkaç kez jel eyeliner ve krem allık yapmak için kullandım. Gülşah badem yağı 1.5 lira civarı bir fiyata geliyor. Hiçbir şey yapamazsanız, şampuana, maskaraya damlatın :)

Yüz temizleme ürünleri 7-10 lira civarı fiyatlara geliyor. Önce ben deniyorum sonra erkek arkadaşıma havale ediyorum :P Favorisi garnier üçü bir arada :) Benim favorilerim ise üst görseldekiler. Nivea yatıştırıcı tonik ve Neutrogena alkolsüz tonik çok hafifler, yakmıyor ve hassasiyet yaratmıyor.
Denemek için aldığım Nivea miselar sudan da çok memnunum. Garnier ve Loreal'den sonra bana çok iyi geldi.
Gratis ve benzeri mağazalar gibi bindirip indirmedikleri için seviyorum Migros'tan alışveriş yapmayı. Özellikle bu markaları asla diğer yerlerden almıyorum. Renkli kozmetik ya da kendilerine özel ürünler için gidiyorum sadece.
Fiyatları yazmaktansa küçük küçük yorumlamak için birkaç indirim alışverişimi birleştirmek istedim, umarım fikir verir. Keyifli alışverişler :)
Akıllı annişler, seviyorum hepinizi...

12 yorum:

  1. Güzel günlerde kullan Migros'u eve taşımışsın maşallah :))

    YanıtlaSil
  2. Bu indirimin en süperi duyduğuma göre Garnier misel su olmuş 6.5 liraya düşen fiyatıyla ama senin aldıklarını görünce insanın Migros'a kamp kurası geliyor hepiciğini güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet piyasaya göre çok çok uygun onun fiyatı. Bunları tek tek yazamadım ama hepsi bulunabilecek en uygun fiyataydı :)

      Sil
  3. Fa deo roll-onları ben de çok seviyorum ama alüminyumdan dolayı artık kullanmıyorum. Fa deodorantlarda alüminyum bulunmuyor ama aklında olsun canım. Güle güle kullan aldıklarını canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de alüminyumsuza geçmiştim ama çoğunu sevemedim :/ Yine de Crystal falan da alıyorum :)

      Sil
    2. Alüminyumun koruyuculuğu hiç birinde yok ne yazık ki, haklısın.Ben de nivea sprey, bebe kolonyası ve yeni nesil kolonyalara geçtim. Crystal de pek masum değil ama. İçeriğindeki potasyum allum da bir çeşit alüminyum ve masumiyeti henüz kanıtlanmamış. Geçen sene bloga yazmıştım. Bu aralar zaten içerik konusunda saldım kendimi, eskisi gibi takıntılı değilim :)))

      Sil
    3. Onu ben de okudum ama büyük moleküllü bir çeşit alüminyum tuzu yine. E biz deriden büyük molekülleri alamıyor muyuz? Nivea'da potasyum alum da yok galiba. Onu da seviyorum ama bir garip kokuyor sanki. Ölceksek ölelim moduna giriyorum ben de :))

      Sil
  4. Migros indirimlerini cok cok seviyorum ben normalden cok daha uygun fiyata alinabiliyor bircok sey mesela o gun guya indirimde diye neutrogena nin yuz nemlendiricisini aldim 9 liraya gratisten migrosta 6 liraydi ordan da aldim bir cok sey daha uyguna geliyor ama garnier temizleyici dedigin gibi pek de uygun degil sanirim su an ben goremedim sanirim daha buyuk migroslarda var gordugumde de hic o kadar uygun fiyata goremedim malesef cook cok guzel biyazi olmus :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Özellikle setler çok uygun. Diğer yerlerde setler indirimde olmuyor bile :/

      Sil
  5. en uygunu migros valla bence de gidip bakacağım bugün ya da yarın..güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  6. Migros indirimleri cidden çok iyi oluyor, hatta bana göre çoğu zaman bilinen kozmetik mağazalarından çok daha uygun fiyatlı oluyor %50 dense de %70 e çekilebiliyor..Güle güle kullan hepsini.. Bende beklerim bu arada, sevgiler..

    YanıtlaSil