28 Temmuz 2015 Salı

Ixora Lollipop Parfüm


Merhaba arkadaşlar :)
Sıcak Akdeniz günleri ve üzücü haberlerle boğuşurken, hayatıma biraz renk katmaya çalışıyorum.
Geçtiğimiz günlerde Ixora Parfüm ile bir instagram çekilişi düzenledik ve kazanan arkadaş, parfümü çok beğendiği için ayrıca mutlu oldum. Ben Bursa'da olduğum için daha geç kavuştum, ancak denedim ve şimdi yorumlarımı paylaşmak istiyorum.
Öncelikle Ixora Parfüm'ün sürekli yeni seriler çıkarmasını çok seviyorum, bu da yeni bir ürün. 50 ml boyutunda, şekerli-çiçeksi bir koku. Notalarını okuyunca çok ağır olacağını düşünsem de sıkınca şekersi kokuları dağılıp daha naif bir nota bırakıyor geride.  



Üst notaları mandalina, portakal ve şeftali ama bu kokuları hissedemedim ben. Orta notalar, karamel, yasemin, portakal çiçeği. İşte bu kısım oldukça lezzetli ve hissediliyor :) Dip notalar, guaiac ağacı, sandal ağacı, amber, sedir ağacı. Ayrı ayrı tam benlik kokular. Zaten ilk kokladığımda, genç kızlara göre desem de aynı zamanda gayet kadınsı, hatta pahalı bir parfüme benziyor ama tam olarak bulamıyorum. 

Parfümün ambalajında, son kullanma tarihini yazmaları çok önemli, hiçbir parfümde görmüyorum bunu. Ne kadar süre içinde kullanmamız gerektiğini biliyoruz ama üretim tarihi de güzel bir detay.
50 ml için hafif bir şişesi var, çantaya atılabilir. Benim için tek eksi yanı, kıyafetime değil de direkt tenime sıktığım için kalıcılığı çok yoğun olmadı. Benim gibi iki fıs değil de bol bol sıkıyorsanız, sizde böyle olmayacaktır tabii. :)

Parfüm dışında da çok güzel ürünleri var. Geçen yılki etkinliğimde bizlere farklı kolonyalar göndermişlerdi. Aynı zamanda duş jeli, oda spreyi, banyo ürünleri gibi birçok ürünü de www.ixoraparfum.com adresinden inceleyip, bulsakalsak.com üzerinden satın alabilirsiniz. 
Sevgiler

4 yorum:

  1. sacınıza uygulattığınız yontem sonucu saçlarınız çıktımı merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça iyi sonuç aldım ama 2 yıldır yapılmadı. Devamlılık istiyor biraz. Evde uygulama ile ilgili de bir yazı hazırlayacağım.

      Sil
  2. Şişesine bayıldım ama :)

    YanıtlaSil
  3. Yaa nasıl güzell gözüküyor:)) Gerçekten lolipop gibi :)

    YanıtlaSil