17 Nisan 2013 Çarşamba

Tchibo Yenidoğana Hediye Alışverişi

Mart ve nisan ayları sülalemiz bebeklerinin, doğum günleri açısından çok zengin :) Bir miniğimiz daha eklenip dayımın kızı olunca, ona Tchibo'dan hediyeler seçtim. Doğum günleri kapsamında çokça bebek-çocuk alışverişi yaptım, dolayısıyla "anneeee nolur bunu götürmeyelim bana kalsın" diye zırlıyorum :D Ama tabii ki bu ciciler, ben onlara dokunup, iç edemeden online olarak alındı ve yollandı..
 17-23 Nisan arasında 3 al 2 öde kampanyası var, bu yüzden gayet uygun oldu fiyatları. Yukarıdaki pijama takımını yaz sonuna doğru giyinir diye düşünerek aldım bu yüzden 74/80 cm seçtim. Aslında bebek bedenlerinden hiç anlamam, nasılsa büyüyecekler diye büyük alarak geleneklerimize sadık kalıyorum :) Bu takımın fiyatı 36,95 lira.
 Çift taraflı kullanılabilen nevresim takımı seçtim. Diğer yüzü pembe kırmızı olunca tam kız rengi oldu :)
Ayrıca bu ürünler %50 organik pamuk, %50 pamuk kumaştan yapılıyor. 34,95 fiyatıyla bedavaya gelen ürünümüz bu oldu..

Bu tulumlar dörtlü set halinde, diğer iki desenin görseli yok sitede. Bunları biraz daha küçük seçtim 62/68 cm yine de yenidoğana göre büyük ama bizim sıpa da çok küçük doğmamış zaten :)
Bu set de 39,95. 
4,95 kargo ile beraber 81,85 tuttu, biraz daha zorlayıp ücretsiz kargo yapabilirmişim :)) Fatura ve teslimat adresini farklı seçebiliyorsunuz. Yalnız ödemede sorun çıkarttı site, 2 kartla 3 kez denememe rağmen hata verdi, sonra hiçbir şeyi değiştirmediğim halde çat diye kabul etti siparişi..
Böyle pembe pembe gördükçe içim gidiyor, evlenmeyi falan bekleyemiyorum, şimdiden sipariş versek 40 hafta sonra gelse ya! =)

7 yorum:

  1. Ayyyy...ne tatlı ne şirinmiş bunlar böyle maşallah bebişler çok şanslıymış canım,hayırlı olsun evlenip çocuğun olunca daha iyileri senin olur zaten hiç merak etme.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, acayip hevesleniyorum pembe görünce çıldırıyorum, kız bebek delisiyim zaten :) Erkek olursa kabul etmiyoruz :)))

      Sil
    2. Aynen önce diyordum erkek olsun diye sonra baktım giyicek pantolon gömlekten başka birşeyleri yok çocukların(= kız istiyorum dimeye başladım saçıylan tokasıylan uğraşmak ay etek falan almak ne güzel olucak kim bilir (: yok cnım sen öyle dime genede erkekte olursa kabuk etcen tabiki sağlıklı olsunda doğacak yavrucaklarımız başka bişi istemeyiz.

      Sil
  2. Güle güle, sağlıkla, mutlulukla kullansın bebişler :) Blog teman değişmiş hayırlı olsun ama yazıların çok küçük okurken çok zorlandım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da biraz öyle geldi :s Dur değiştireyim hemen. Çekilişten sonra can sıkıntısından temayı değiştirdim :D

      Sil
  3. Ayy canımm bunlar çok tatlı :)
    Böyle şeyleri görmeye dayanamıyorum. Hemen bugün doğurup giydirip süsleyesim geliyor.
    Bizim sülalede de geleneksek kutlu doğum ayları başladı. Eylüle kadar kutla kutla bitmiyor :D
    Güle güle iyi günlerde giysinler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden de bekliyoruz o zaman :))
      Ben kafayı yedim resmen rüyamda evlilikle, bebeklerle ilgili şeyler görüyorum artık :s

      Sil