23 Eylül 2013 Pazartesi

Mini Watson's ve Sephora Alışverişi..


Selamlar!
Bir Roaccutane alışverişi ile huzurlarınızdayım... Olası tüm zararlarını bilmekle beraber, kullanmayı benim istediğim, doktorların vermemek için direndiği bir roaccutane macerası başka yerde bulunmaz sanırım.. Aknelerim polikistikoverdan dolayı ve kadın doğumcular bu konuya bir çözüm getiremiyor ve ilaç da vermiyorlar artık, çünkü doğum kontrol ilaçlarının meme kanserine neden olduğunu keşfettiler! Bundan daha önce bahsetmiştim blogda.. Görüştüğüm farklı cilt uzmanları da vücudumun farklı yerlerinde olabilen ve aknelerin topikal ilaçlarla tedavi edilemeyeceğini söylüyor, hormonal olduğunu söyleyip yine de roaccutane vermek istemiyorlardı. O zaman bu ilaç niye var bilmiyorum :)
Sonuç itibariyle yüksek ldl'me rağmen 20 mg ile doktor kontrolünde ilaca başladım. Ailenin ve arkadaşların yoğun karşı çıkmalarına ben de maruz kaldım tabii ki.. Bu kadar çok dudak nemlendiricisi almamın sebebi de arkadaşım zaten :) Yeterince stoğum olmasına rağmen, merak ettiğim ve etkili olduğunu bildiğim ürünleri seçtim, bazılarını da kendisi direk sepete attı ama çok isabetli seçtik, ondan eminiz yani :)))
Burt's Bees'i Optimumda yeni açılan Gratis'ten aldık. Mini bir  Gratis olmuş ve indirim olmayınca pek ilgimi çekmiyor mağazanın geneli :) Bunu hemen kullanmaya başladım, kokusuna aşığım!
Henüz 4. gündeyim gerçekten çok susuyorum ama cilt kurumaları başlamadı, sadece dudaklarım kuruyor. Tüm bu nemlendiricilerden önemlisi, su içmek zaten.. Yüzüm için şimdilik elimdeki karma cilt ürünlerini kullanıyorum. Clinique Anti-Blemish seri ve Bioderma Global gibi ama kısa sürede Avene'nin mis gibi termal su içeren kremlerine geçmem gerekecek.. Blogda bol bol cilt bakım ürünü görebilirsiniz yani..

 NYC ojeler 1 alana 1 bedava idi ve bu yüzden sayılı miktarda kalmıştı! Sanırım 3 al 2 öde kampanyasından beridir Adana Optimum'a Nyc oje gelmiyor. Watson's duy sesimi :)
Bu ojelerin yapısını seviyorum ama kokusundan nefret ediyorum, farklı renkler denemeye başladığım için aldım yine de.. Gri-kahveler, açık renklerden yani klasikten pek kurtulamadım.. Ama aşacağım bu durumu..


Sephora Eskiyi Getir Yeniyi Götür kampanyası başlar başlamaz sanki elimden kaçırıyorlar gibi mağazaya gittim :) Aklımda bir şeyler vardı ama neydi hala hatırlamadığım için sadece, pek meşhur 45 numara mineral powder fırçasını aldım. Bitmek üzere olan bir maskaramı verdim, %30 indirim ile 29,75'e bu bebeği aldım. Sanki RT Expert Face Brush'tan daha iyi gibi geldi.. Ama efektif olarak oynaşamadık henüz :)
Toplam 5 ürün alabiliyoruz ve tek seferde olmak zorunda değil.. Yani, yine gidilecek.. Götüreceğiniz eski ürün Sephora'dan farklı bir marka olmalı ve oje, kalem dahil değil sanırım. Sephora fırça ya da makyaj ürünlerinden seçebiliyorsunuz, fakat Sephora paletleri gibi kitler ve satılan diğer markalarda da indirim yok tabii..

Birazdan, MUA'dan jet hızıyla gelen paketimi paylaşacağım :)
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Bu fırçadan bende almak istiyorum ama bu indirimde alamayacağım sanırım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen seneki indirim %40'mış daha fazla indirim olmaz diye aldım ben de :s Neyse kampanya süresi uzun daha, belki alabilirsin..

      Sil
  2. Seni oje ve lıp balm canavarı ;=) Hayırlı olsun canım,özlemiştim geri dönmene sevindim ....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu sefer öyle oldu valla :) Aldığım kadar sürmüyorum bile ojeleri :s
      Ben de geri dönecek enerjiyi bulamıyordum ama asıl enerji buradaymış.. :)

      Sil
  3. NYC Mint Macaroon almışsın, favori rengim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Jolly Jewels 115 le uygulanışı aklıma kazınmış :)) Görünce kaptım hemen :)

      Sil