14 Ekim 2013 Pazartesi

Son Gratis Bayram Alışverişleri


Tanju Okan-Kadınım eşliğinde, hepinize merhaba!

 Artık, son Gratis alışverişlerini de paylaştıktan sonra bir süre alışveriş yazısı görmek istemiyorum bu blogda.. Gratis'e bir daha gideceğim ve indirim gazına geleceğim de şüpheli zaten! Neyse, aldıklarıma ve yorumlarıma hızlıca bir bakalım oraya da geleceğim.

Çoğunluğa uydum, %40 indirimle Giovanni şampuan aldım. Brezilya keratini ve argan yağlı seri ama her saç tipine uygunmuş. Tabii ki yorumlara bakmadan aldım, zaten herkes farklı yorumluyor bu şampuan işini ve yine zaten Gratis, buralarda bile yağmalandığı için iki çeşit şampuanı vardı, aldım gitti. Fiyatı 12'ye falan geldi sanırım..

Bodu Drench Argan Oil vücut için kullanılabilen emülsiyon formdaki bir kuru yağ. Sprey şişede, yağdan daha akışkan ve kolay emilen bir ürün. Şimdilik beğendim. Amerikan malı bu arkadaşın fiyatı 25 lira ve %40 indirim uygulanıyor.

HBC Eucalptus arkasında yazana göre duş jeli ama aslında banyo suyuna damlatıp, rahatlayabileceğiniz okaliptüs aromalı duş bi şeyi :) Kışın çok rahatlatacağını düşünüyorum, çünkü zaten sık sık okaliptüs yağı ile buğu yaparım... Fiyatı 4-5 liraydı, yine %40 indirimde..

Benri ıslak mendil klasik yedek..


Ürünleri kaldırmak için aceleyle, tek kare ve bulanık çekilmiş fotoğraf?

Eklips diş ipini çok beğendim. Daha önce kullandığım, adedine göre fiyatı pahalı olan marka gibi, üstünde gerçekten diş ipi var ve arkası kürdan biçiminde sivri. Watson's'ın ürünü gibi misinadan bozma değil..
120 adet var, 5 liradan %40 indirimli...

Eklips diş fırçası kutusu 1,50

L'action maskeyi çok inceleyemedim ama shea butter'lı, bol nem bekliyorum kendisinden...3,75'ten %40 indirimli.


Vee indirimde olmayan ama benim görür görmez üstüne atladığım Flormar 427 oje..
Benim çok sevdiğim taupe, kahve, gri sınıfında yer alıyor ama lila tonlu değişen bir renk. Almamın asıl sebebi ise, instagramda takip ettiğim ve sayesinde tırnak fetişisti olmama ramak kalan bir hatun kişide görüp, çok kıskanmamdır efenim...
Kendisini Flormar mağazasında aradık taradık, bulamadık. Gratis'te bir kızın elinde gördüm şişeyi, usulca sokulup "merhaba" dedim...

Bu kadarcık alışverişi 2 günde, 2 farklı Gratis mağazasında yaptım. Her indirim döneminde sorun çıkaran, fiyatları ya da indirimleri yanlış giren arkadaşlar, bu kez de indirim döneminde iade/değişim yapamayacaklarını söylediler. Ters ters bakmam sonucunda, indirimden sonra gelin yardımcı olalım dediler. İndirimsiz ürün alacaksam senden niye alıyorum ki? Çık git bir daha gelme diyor yani !! Sakinleşmek için mağazada 4 tur atıp, alacak bir şey bulamadıkça daha da sinirlendim.. Bunları topladıktan sonra, mağaza müdiresi de kasadaydı, selamlaştık. Beni ilk kez bu kadar sinirli gördüğünü söyledi, halbuyseki her indirimde çıldırıyorum :s Dokunulmuş ürünleri ballandıra ballandıra kakalamaya çalışan görevliler, kasada "kozmetikleri geri almıyoruz" falan modeline bürünmüştü.. Neyse, etikettekinden daha fazla fiyatla satılmış olan seyahat setini ve Ecotools fırçayı güç bela iade ettim. Ama bu zaten indirimli, verelim size modundaydılar hala..

Bu kadar atraksiyon az oldu dedim, arkadaşımdan bulamadığım ürünleri rica ettim. Yeni açılan Antakya Palladium AVM'de o da ezilme tehlikeleri atlattı garibim :)) The Balm Put A Lid  On It oraya da uğramamış..
Mağaza müdür yardımcısı Nagehan Hanım'ın katkılarıyla sadece L'oreal Skin Perfection nemlendiriciyi ve BB kremi bulabildik.. Serumuyla birlikte denemek istiyordum, bulamayınca bari BB'yi al dedim ama kuvvetle muhtemel koyu gelecek...

Sonuç olarak yüz, vücut bakımı ve renkli kozmetiğe doyduğuma göre çok çok bir de Sephora yaparım, sonra durulurum...
Saç ve cilt sorunlarım yetmezmiş gibi Roaccutane kullanmaya başlamamla bu kadar çok ürün denemek zorunda kalmaktan da ayrıca nefret ediyorum!

Herkese iyi bayramlar ve iyi tatiller...
Kavurma güzel, ama keşke toplu hayvan katliamı yapmasak..
Fakirlerimiz hala fakirken ve 12 ay taksitle kurban keserken, biz mangal yakmak için, hayvanlara eziyet etmesek..
Neyse bu konuyu ayrı bir yazı ile irdeleriz..

Hoşçakalınız...

2 yorum:

  1. Güle güle kullan aldıklarını Seçilcim :) Gratis indiriminde farklı fiyat veya suratsız yardımcı olmayan mağaza görevlileri sorununu hiç yaşamadım ama müşteri hizmetlerini pek beğenmiyorum Gratis'in. Put A Lid On It ile kaç aydır 7-8 Gratis gezdiğim halde karşılaşamadım, testerını görsem en azından buraya gelmiş diyeceğim izi tozu yoktu hatta sorduğum görevliler o ne diye bakışıyorlar haberleri yok :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeterince far bazım yokmuş gibi merak etmiştim :)))
      Bir de fazla kozmetik almayınca içimde kaldı bari işe yarayacak bir şey olsun diyordum.

      Sil