29 Ocak 2014 Çarşamba

Markozi Box Alışverişlerim

Kozmetik dünyasında bir fırtına kopar da ben geri durur muyum? Tabii ki ben de Markozi Box satın aldım. Duyar duymaz gaza geldim, son kullanma tarihi yaklaşmış ürünler olabileceğini biliyordum ama 2 ürün bile bu şekilde çıksa karlı olacaktım, çünkü ben alırken tam boy ürünler daha çok vardı.
Bu şekilde alışverişin tek kötü yanı, sitede ürünlerin açıklaması yok. Bu yüzden Bioderma Apres Soleil'in, güneş kremi olduğunu düşünerek, direk sepete attım ama hem son kullanma tarihine 2 ay var hem de güneş sonrası sütü çıktı arkadaş :)) 3 vakte kadar evlenip, tropikal bir balayına çıkmayacaksam bu ürün açılmadan çöpe gidecek ne yazık ki..

 Ben ilk kutuyu oluşturup ödeme yaptıktan sonra, bir kutu daha oluşturdum. eğer çıkış yapmadan iki kutu oluşturulabiliyorsa daha iyi olurmuş. İki kez kargo parası ödedim çünkü..
Hmm fiyatlardan da bahsedelim o halde, 24,90'a kutuyu sepete attıktan sonra, birer liradan 5 ürün seçiyoruz. Sepete, kutu eklemeyen ya da çok sayıda ürün ekleyenlerin, tabii ki alışverişi iptal oldu ya da 5 ürüne düşürüldü. Kargo parası da eklenince toplam 35 lirayı buluyor..


 Benim bu alışverişte yaşadığım tek sorun, ilk kutuma attığım Avene Cold Cream'in stokta olmaması oldu. Başlı başına stoğa dayalı, böyle bir kampanyada, birçok kişinin stok sorunu yaşaması ve bu kişilere haber verilmeden siparişin bekletilmesi pek şirin değil.. Benim haber verdiğim, benden duyup sipariş veren arkadaşlarımın kutuları ulaştıktan sonra, kargo takibi için siteye girince siparişin bekletildiğini gördüm ve haliyle yerine seçebileceğim pek fazla tam boy ürün yoktu. White Glo kahve lekesi giderici diş macununu seçtim ben de.. 
Böyle cici kutularda gül yaprakları ve bir tealight mum hediyesiyle geliyor paketiniz. Ve bu kutuda balonlu poşetlerle sarılmıştı.

  


 Son kullanma tarihlerine göre sıraladım üstteki ürünleri. Diğer ürünlerde pek bir sorun yok. Güneş losyonu dışında en yakını nisan 2014 ile Bioderma Node şampuan. Kerastase şampuanımı bitirip hemen ona başlayacağım. Bu şampuandan çok umutluyuz :))
Avene Cleanance Emulsion, cildim karmayken kullandığım beni çok rahatlatan bir kremdi. Şimdi tedaviden dolayı kurudum ama daha fazla sürüyorum yine de sürüyorum yani :) O yüzden bu da hemen değerlendirilecek..
Bioderma Atoderm kuru ciltler için sabun. Almış bulundum ama şu an kalıp sabunla kendimi, aynı cümlede düşünemiyorum.. Kullanan var mı?
Ürünleri kullandıkça yorumlarım ama Avene güneş kremine bayıldığımı söylemeliyim. Tam istediğim gibi yağsız, kolay emiliyor, termal su içeriyor vs :)

Toplamda 70 liraya, çoğu tam boy ve kullanılabilir, "içinden ne çıkacağını bildiğim" 10 ürünüm oldu. Bence neresinden bakılırsa bakılsın, karlı ve zevkli alışverişti.
En azından, %100 zam yapan şaka kutulardan değil :P

OnlineEczanem.com üzerinden ve KozmetikMarkalar.com'dan bu sistemle alışveriş yapabilirsiniz..

Ve son olarak, ürünlerin yenilendiğini, biten ürünlerin yerine farklı ürünler eklendiğini de söyleyeyim..

3 yorum:

  1. Canim bende bircok defa alisveris yapmistim ama son alisverislerim tam fiyasko cikti. Son kullanma tarihi gecmis urunlerin yani sira ayni anda sorularima ve yanlis urun gondermelerine ragmen attigim maillere cevap alamadim. Bir de canim avene cleanance gunes kremi istemene ragmen icinden cikan krem emulsiyon olan versiyorunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirici serisinde hem Cleanance AC hem de emulsion formu var ama güneş kremindeki seriyi bilmiyorum. Muhtemelen siteye yanlış yazdılar :/
      Online destekten yazdın mı? Ben oradan görüşmüştüm. Yanlış ürünleri iade alıyorlar sanırım.

      Sil
  2. Bu yüzden Bioderma Apres Soleil'in, güneş kremi olduğunu düşünerek, direk sepete attım ama hem son kullanma tarihine 2 ay var hem de güneş sonrası sütü çıktı arkadaş :)) 3 vakte kadar evlenip, tropikal bir balayına çıkmayacaksam bu ürün açılmadan çöpe gidecek ne yazık ki.. Bu yorumuna koptum Canım yaaaaaaaaaaa :D:D

    YanıtlaSil