10 Ocak 2014 Cuma

Seviyorum Sizi :)

Merhaba, nasılsınız? Ben, çok umutluyum!

Burada, zaman zaman yalnız bir hayatım olduğundan bahsediyorum. Bu yalnızlık ve umutsuzluğun kapısını, internetle araladım. Çoğu uzman, aslında internetin, insanları yalnızlığa ittiğini söylese de bu "kişisel" bir durumdur ve kişiye göre değişir...
Şahsım adına, ben ömrümde tanımadığım kadar güzel insanı burada tanıdım. Ve üstelik, azımsanmayacak kadar çok sayıda bu dost yürekler...
Farkında mısınız bilmiyorum ama kadın blog yazarları ve takipçi dostlarımızla güzel bir sinerji yakaladığımıza inanıyorum. En ufak derdinize, bir mesaj uzaklıkta herkes. Ve gerekirse, size sizden çok üzülüyorlar..

Her gün, bu dünyayla ilgili bir olumsuzluğa rastlıyor olabilirsiniz. Kalp kıran insanlarla yoruluyor olabilirsiniz. Ama bence, buradaki kazanımlarımız daha fazla. Okuyan, araştıran, sorgulayan, bu güçlü kadınlara teşekkür ederim! Yazılarınızla, yorumlarınızla, bazen farkında olmadan paylaşımlarınızla, hayatıma her gün anlam katıyorsunuz..

İki saat sorusuna cevap verdiğim insanlar, teşekkür bile etmese de ben de sizin için buradayım. Acınızı da mutluluğunuzu da paylaşıyorum.

İşte öyle... İçimden geldi söylemek istedim!
Sevgiler..

:)))

15 yorum:

  1. Katılıyorum hepsine :) ve teşekkür bile etmeyenlerden kötüsü olan yorumları onaylayıp yayınlayan ama cevap vermeyen bloggerlar, biz sizin için de burdayız :)))))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahh o konuda çok hızlıyım :)) Yorumlar otomatik yayınlandığı için bana hemen mail geliyor. Bazen anında cevap yazıyorum, sonra utanıyorum. "Dur yahu bilgisayar başında bekliyor gibi, ne hemen atlıyorsun?" diyorum :))

      Sil
    2. Keşke herkes senin gibi olsa ne güzel olurdu kalbi yüreği temiz :)

      Sil
  2. Seviyorum kız seni! ♥

    YanıtlaSil
  3. ALLAHINA KADAR !! seviyikkk seni! :))))

    YanıtlaSil
  4. Gülü bir gün sen her gün seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek bir de senin için her gün yazabilsem, süper olacak :)))

      Sil
  5. Kulağım çınladı bugün, diyorum neden? meğer beni yazmışsın :P Duygularımız karşılıklı canım benim :)

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar guzel seyler yazmıssın canım :) Keske herkes senin kadar temiz dusunse , herkesin kalbi senin kadar guzel olsa:))

    YanıtlaSil
  7. Çok uzaklarda bir yerlerde gözlerinin içinin ışıldadığını, yüreğinin kıpırdadığını, her ne kadar göremesem de, hissettiğim insanlar var. Reel hayatın karmaşasında " Acaba ne yapıyordur? Hala üzgün müdür ki? Şuan ne düşünüyordur? Cevap yazmış mıdır? " endişesine düştüğüm, cevapları geldiğinde kalbimde kelebeklerin uçuştuğu " canlar" var... Üstelik ben yeniyim bu " alem" de. " Kaptırdım mı? Deli miyim? " gibi nice belirsiz sorular var kafamda hala. Ne olursa olsun sevdim ben bu hayattan kaçış yolunu. Hatta bazen tek hayatım burası, muhattabım da sizler olun istiyorum. Doğru veya eğri, gerçek veya yalan farketmez. Mutluluk her tende, her dilde, her kalpte aynı etkiyi bırakır. Dilerim mutlu olalım hepimiz, dilerim hiç tanımadığımız yüreklerin sıcaklığı sarsın her yanımızı, dilerim daim olsun bu tanımsız sevgi... İyi ki varsınız ve hep olun emi! Seviyorum seni sanal delim!

    YanıtlaSil
  8. çok zor zamanlarda, blogdan tanıştığım dostların mesajlarıyla kendime geldim..hiç görmediğim birilerine içini dökmek hem garip hem güzel hem rahatlatıcı..ayrıca hala ilk günkü heyecanla, acemi ruhunu ve tevazusunu kaybetmeyen, ne olduğunu bilen blogerlar olduğunu görmek de beni çoook mutlu ediyor..arada ayrık otları çıkıyor minicik bir teşekkür bile edemeyen..olacak o kadar deyip sağlamlarla devam edeceğiz ne yapalım :)) bizde seni seviyoruz, iyiki tanımışız:)

    YanıtlaSil