11 Şubat 2014 Salı

Adana Blog Yazarları Buluşması #obsesifimsiadanabulusmasi

Heyooo...
Gece kuşu olarak geçirdiğim son günlerden, etkinlik yazısıyla sesleneyim yine :)
Herhalde paylaşmaya tersten başladım ama olsun, en güzel kısmını sona sakladım..
Olmasını hayal ettiğim her şey oldu hemen hemen, gelemeyen birkaç arkadaşımız oldu, onlarla da en yakın zamanda buluşacağımızı umuyorum.
Birkaç arkadaşımla önceden görüştüğümüzden içim, bir nebze rahattı ama bir o kadar da gergindim, herkesin birbiriyle anlaşabilmesi benim için çok önemliydi çünkü..
Aklımda kalan, yapamadığımız tek şey oldu, Sevgili Cingifilli bizim için cupcake ve kurabiye hazırlar diye hayal etmiştim ama geç kalmışım :) Şeker hamurlarının önceden donması gerekiyormuş. Olsun, biz, cupcake kreması gibi yayıldık, birbirimizi çok sevdik zaten..


Sağ profilden çok kötüyüm biliyorum :) Sevgili Bensu Kaya yanımda, Cingifilli karşımda. İki moda tutkunun yanında, omuzlarımı bükmüş oturuyorum :))

 @Kutsaclikiz - Bensu Kaya - Drama Queen - @bakimgunlugu


Masaya oturduktan en az bir saat sonra, hala sipariş almaya çalışan, menüleri koyacak yer bulamayan emekçi kardeşimiz :) Mekanımız Maki bu arada..

Ortamımız loş olduğu için fotoğraflar biraz bulanık olmuş :(

 Mervelil, @kirmizifiyonk , cingifilli sohbet çok keyifliydi ! Bir ara hepimiz aynı anda konuşursak bile anlaşabiliriz gibi geldi :)) Neredeyse herkesin hayat hikayesine hakim olduk birkaç saatte :)
Ne yazık ki kirmizifiyonk'u alabileceğim bir küçük oğlum yok, bunun için çok üzgünüm. Bu güzellik ellere yâr olacak :))
Gelecek hatunları düşününce, bakimgunlugu ile depresyona girdiğimiz, şok diyetler yapmayı düşündüğüm doğrudur :)


Vee günün sonunda, zafer sarhoşu ben :))

 Aramızda olan herkese, beğenileriyle destek olan ig arkadaşlarıma ve duasını hep yanımda hissettiğim Hamarat Abla'ya, gizli kahramana çok teşekkür ederim!

Ben bu ekibi, ciğerciye, kebapçıya, bicibiciye götürerek blog etkinlikleri tarihinde rekorlar kırarım bence :))

En kısa zamanda tekrar görüşmek ümidi ile..
Sevgiler *_*


14 yorum:

  1. Bir gece kuşu olarak ilk yorum benden olsun.
    Canım cupcake ve kurabiyeler için şeker hamurunun donması değil önceden siparişi gerekiyor.Perşembe günü netleşince,cumartesiye hazır malzemem olmadığından yapamadım.Ama sözüm söz.Sana en güzelinden cupcakeler kurabiyeler yapıcam;)
    Herşey harikaydı.Şuan yazıyı hazırladım.Sabah yayınlicam.Mutlaka okumalısın;)
    Öpüldün tatlım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin buluşmada bir sürü yerim artık :)))

      Sil
  2. Hepiniz süper görünüyorsunuz canım, eline sağlık (: Umuyorum bir sonraki etkinlikte bende aranızda olabilirim tabiki sürprizlerimle (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım blog yazarlarından, kimlerin Adanalı olduğunu bilmem gibi bir sorun vardı.. Bir süredir blog da takip edemedim zaten.
      Bir sonrakini çok daha önceden duyuracağım :)

      Sil
  3. Tekrardan teşekkürler Seçil , herşey çok güzeldi ;) öpüldün

    YanıtlaSil
  4. Harika bir blogger etkinliği olmuş .Ben hep uzaktaki etkinliklerde sevdiğim konustuğum ama yüzünü göremediğim kişileri böle organizasyonların resimlerinde görmekle yetiniyorum :( Ve işin bir diğer kısmı bu kadar koşuşturmanın karşılığında aldığın paha biçilemez keyif.Ellerine kollarına yüreğine sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum, neredeyse akraba olacağız :) Her gün o kadar birbirimizi görüyor, tanıyoruz ki gelenler hiç yabancı gelmedi bana :))
      Hepinize telepatik sevgilerimi yolluyorum, her gün :)

      Sil
  5. özendim vallahi..ne iyi yapmışsınız :)
    http://loveandsmile.wordpress.com/

    YanıtlaSil
  6. Ne bu şimdi, intikam mı? Niyetin buysa başardın; zira sonunda sen de beni ağlattın. Üstelik mumsuz ve müziksiz; tek satırla!... Çifte zaferin hayırlı olsun....................... Sen daha şu sersefil hayatın üstesinden geleceksin; etkinlik de neymiş! Kafana koyduğun kararların muhattapları korksun senden! Yüreğindeki sevgi, içindeki afacan çocuk, gözlerindeki ışıltı daimi olsun. Mutluluğuna, heyecanına katkıda bulunan herkese sonsuz sevgi ve selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kafama koyduklarımı yapma yolunda, canımı acıtanlar da korksun benden huleyynn :))

      Sil
  7. ne güzel bir buluşma olmuş..biz de Adanalı bloggerları tanımış olduk.

    YanıtlaSil
  8. Canim bir daha ki bulusma herkesin daha bol zamani oldugunda ve kebapcida olsun süper olur:)

    YanıtlaSil
  9. selam :) Adana buluşması bir daha olursa beni de davet edebilir misiniz :) Mersindenim ben de kalkar gelirim Miss Tuti arkadaşım da mersinli beraber geliriz :) Biz de ilerleyen zamanlarda Mersin'de buluşma düzenlemeyi planlıyoruz siz de katılırsınız herhalde :) öpüyorum

    YanıtlaSil