1 Şubat 2014 Cumartesi

Tepe Home Simplite Mum Alışverişi

Merhaba nasılsınız?
Bu ara kalemim paslandı biraz değil mi? Aslında yazmak istediğim çok şey var ama hala alışverişlerimi paylaşıyorum sizinle. Sonra, bakalım neler olacak blogda. Bildiğiniz gibi bir Adana Blogger buluşması düzenliyorum. Böyle şeyler organize etmek oldukça zormuş, onu gördüm. Bir de İstanbul, Ankara, İzmir dışındakileri adamdan saymayan firmaları, markaları öğrenmiş oldum! Siz, markanızı taşıdığınız sürece, tüm illerde alışveriş yapan var ve hepsi de her fırsatta desteklediğiniz "event kardeşler" kadar insan, bir o kadar değerliler...
Neyse, etkinlikten sonra bu konuları paylaşacağım zaten, şimdilik sürprizi kaçmasın ;)

Gelelim, bugünkü alışverişin konusuna! :D
Tepe Home'da haftaiçi çılgın bir kalabalık vardı. Hem indirim vardı, hem de mobilyada 12 ay taksidin son günü diye bir yoğunluk vardı. Ben indirim kısmıyla ilgilendim ve %50 indirimle Simplite marka çok hoş kokulu mumlar aldım. El yapımı, harika ambalajlı ve gayet uygun fiyatlı ürünleri var bu markanın. Etiketleri bile gayet esprili "destination, departure" gibi ifadelerle, hem mum için kalkış ve varış şehirleri yazılmış :))


Koku serileri çok başarılı, sevdiğim her şeyi bir araya toplamışlar. Jasmine Vanilla, dark chocolate hazelnut&marshmallows, rose honeysuckle, toasted hazelnut serilerinden bulabildiğim mumları topladım. Gayet evladiyelik, çeyizlik bir alışveriş oldu :))


En azından üç fitilli, büyük kavanozdakini kesinlikle kendi evimde yakmak isterim ;)
8'li tlight 8,30
küçük kutu 6,90
6'lı tlight 8
mumluk 1,75
blok mum 11,40
büyük kavanoz 29,90
Mumlar bu fiyatlar üzerinden %50 indirimli alındı. Bence Bath and Body Works'den daha uygun ve aromalarını da sevdim ama tabii ki yakınca belli olur. Çoğu mumun kokusu, yakılınca hissedilmiyor.
Benim için keyifli bir alışverişti. İndirim hala varsa haber vermek istedim..

Instagram'daki Real Techniques çekilişim sürüyor. Katılmak için obsesifimsi ya da #SecilRT olarak aratıp, detayları öğrenebilirsiniz ;)

Sevgiler

15 yorum:

  1. Yasemin dedin resmen burnuma yasemin kokusu geldi! Güzel günlerde yak hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim hiç böyle kokuydu parfümdü alakam yoktu. Şimdi vanilya ve yasemin saplantılarım arasında. Öyle hepsini de beğenmiyorum :)))
      Teşekkür ederim iyi dileğin için. Mumlu, huzurlu geceler dilerim efenim :)

      Sil
  2. O mumlara eşlik eden içli bir şarkı da bulursan ne ağlarsın sen ama! Sırf o güzel yüzündeki bir anlık gülümseyişine sebep olmak adına, senin içn güldüren şarkı araştırmasındayım......

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yahu nesi var mis gibi Türk sanat müziğimizin? Tam içip ağlamalık :))
      Ama mum konseptine gitmez. Efendim daha ziyade, şarap jazz falan olabilir :))

      Sil
  3. Sen her konseptte ağlamayı başarabilengillerdensin kuzum. Bu konuda tevazu göstermene gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hehehh valla benim suçum yok. Balık burcu olmanın hazin sonuçları. Hakkını vermeliyim :P

      Sil
  4. Ankara'da olmak da bazı firmalar için yeterli değil maalesef bazı "yörüngelerde" dolanmak gerekiyor:) ben kendi adıma bir yasaklı listesi hazırlıyorum, beni ciddiye almayanları ben de yok sayacağım. Toplantınız için buradan yapabileceğim birşey varsa seve seve yardımcı olurum. Şimdiden iyi eğlenceler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim kuzum eksik olma.
      Buradaki arkadaşlar da sonuçta hediye beklemiyor. İlk kez doğru düzgün bir tanışma olacak o yüzden bir şıklık olsun istedim ama yalaka olmazsan olmuyormuş. :))
      Şeytan diyor ki şunun beş çayı, bunun doğum günü partisini destekleyip, bana artık blogger etkinliklerini desteklemediklerini söyleyen firmaları afişe et :P

      Sil
    2. benim niyetimde bu yönde ..:)) dur bakalım yapacağız birşeyler :)))

      Sil
  5. İki gün önce gittim tepe home mağazasına, indirimden habersizdim. Daha doğrusu yazının bu kısmına dikkat etmemişim açıkcası. Herhangi bir indirim olup olmadığını sorduğumda, olmadığı cevabını aldım. Ben de indirimsiz aldım. Yarın tekrar gidip alışveriş yapacağım, tekrar sorarım ama dünyanın ürününü indirimsiz almak oldukça sıktı beni senin "indirim var" sözüne şimdi dikkat edince. Ya haberleri yok ya da indirim bitti. Yankee candle aldım ben ve oldukça pahalılar... Bir mum için onca para dökmek ancak kendini kaybetmiş bir hamarat abla işi. Ama o kokuları duyup da kaybolmamak mümkün değil. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuzum galiba ay sonlarında indirim oluyor. Ben tam 31 ocak'ta gitmiştim o gün bitmiş olabilir :/
      Hadi gittin niye alıyorsun? :))

      Sil
    2. Bugün tekrar gittim. Tüm yankeeler %50 indirimli yazmışlar ama o yazı yanlış dediler. 1 ürün alana 2. Ürün %50 indirimliymiş. Görseldekiyle uyguladıkları indirimin farklı oluşu ne tuhaf... Tarte doldurdum poşetimi. En çok istediğim üç tanesi yoktu. Çeşit çok az oluyor burada. :( Buna da şükür diyelim...

      Sil
    3. Kuzum bana yaz istediklerini. Rossmann falan yoksa oralardan da alırım...

      Sil
    4. Teşekkür ederim canım benim, düşünmen bile yeterli. :)

      Sil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil