11 Mayıs 2014 Pazar

Gratis Alışverişi | Anneler Günü İndirimi

Cindy-Lou Manizer için çıldırıp, yabancı sitelerden sipariş vermenin eşiğine gelip giden kaç kişiyiz? :)) Diğer kız kardeşlerini almadım, Balm Jovi paletteki Mary Lou var sadece ve o da orijinalinden biraz daha sarı tonlu bence. Onun dışında Essence ve Rival de loop aydınlatıcılarım var, yani yeterince var ama simsiz, sadece ince bir ışıltı veren, farklı alt tonlardaki aydınlatıcıları seçmeye çalışıyorum. Cindy-Lou da bunun en güzel örneği. The Balm'dan bir allık mı bu mu derseniz Cindy-Lou derim o derece :)
Zamlardan nasibini alanlardan.. %50 indirimle 25 liraya geliyor.

Bu ciciler, benim almaya kıyamadığım, bu yüzden haylaz sevgilimin, alışverişim sırasında bana sürprizi oldu :) Bir tanesi 30 lira, 4 adet 7 ml'lik Essence parfümü içeriyor. Bazıları daha önceden çıkan parfümlerden ve fakat şişeler, sprey başlıklı değil! Bileğinize, boynunuza damlatarak kullanabileceğiniz tarzda. Makyaj masasına dizip, izlemelik. Çok kalıcı değil ama çok tatlı kokular var içinde. Alınmasa da olur, cupcake fotoğrafı olan parfümün büyük boyu varsa, onu deneyebilirsiniz..

Geri kalanlar her zamanki gibi ihtiyaç ve merak alışverişi! Islak mendil ve peçete depoladım. İlk defa olarak ped de stokladım, bu işlere annem bakar genelde, fiyatlarını bile bilmiyorum ama pamuksu yüzeyli Kotex görünce aldım.
Benri pamukların giderek artan fiyatlarına sinirlensem de anlayabiliyorum. Çukurova'da pamuk ekilmiyor arkadaşlar! Bazılarının sevgili hükümeti, çiftçiliği öyle bir hale getirdi ki ekmeseler daha kârlı ve boş bekleyen tarlalar var..
Yine de Benri pamukta daha düşük indirim oranı olması, hükümet değil Gratis politikası! :)

Girdiğim 3 mağazada da Wet n Wild yoktu, olsa da sadece renklerine bakıp Amerika'dan getirtmeye devam edeceğim.

Firmaların, dağıtılsın diye gönderdiği testerı bile vermekten acziyet, devam ediyor! 50 lira üzerine verdikleri alışveriş çantalarına kalmadı deniyor. Ve ürünler çalışanlara ya da tanıdık müşterilere ayrılıyor. Biliyorum sosyalmedyada yazılanları hatta direk kendilerine bildirilen şikayetleri, Gratis'ten herhangi biri sallamıyor ama olsun belki görüp, okurlar..
Ayrıca bir saçmalık daha var ki Gratis karta %40 + %10 indirim yapılıyor, fakat bu toplamda %50 yapmaz. %40 indirimli halinden, %10 kadar daha indirim yapar. Bireysel olarak küçük bir fark ama toplamı düşünün :)

%40 indirimli olarak fiyatlar
Bee beauty sabun 3.55 lira
Benri 10'lu kuru mendil  1.75
Kotex anydays 3,95
Benri ıslak mendil 1,35
Benri disk pamuk 1,35
King of Shaves nemlendirici 5,25
Bee Beauty Lip Balm 2,35
Benri üçlü ıslak mendil 1,15
Bunlar üzerinden de %10 indirim oldu..

2. kere gidip bunları aldım. Vanilyalı duş seti 10 lira civarı. The balm fırça 14.50 çoktandır istiyordum ama sıra gelmemişti.
Ve sevgilinin zoruyla çanta düzenleyici alındı :) Onda indirim yoktu 20 lira.

Instagram'da bir etiket başlattım #indirimdeben etiketi ile aldıklarımızı paylaşıyoruz, dilerseniz twitterda da kullanabilirsiniz :)

Sevgiler

2 yorum:

  1. Bunlar nabız esansları. Parmak üzerine bir miktar alınıp kulak arkası, bilek gibi şah damarına yakın bölgelere masajla yedirilir. Kokuları yoğun ve kalıcıdır. Essence markasının bu ürünleri için de bu kalıcılık ve yoğunluk geçerli mi bilmiyorum ama ağzı böyle olan şişelerin asıl işlevi budur ve oldukça pahalıdırlar. Aklımı çeldi açıkcası ama buralarda görmedim henüz. Cindy' nin pembeliğine vuruldum. Aydınlatıcı olarak kullanamam belki ama far veya allık olarak kullanmayı düşünüyorum ben de. Bakması bile ayrı zevk! Güle güle kullan canım benim.

    YanıtlaSil
  2. Aydınlatıcı harika görünüyor.Ne doğal bir renkkk!Güle güle kullan canım:)
    http://sansaafashion.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil