10 Mayıs 2014 Cumartesi

Minik Watson's Alışverişi | Anneler Günü İndirimi

İlgi, alaka olarak Watson's'ı daha çok sevsem de düşük indirim oranları ve ihtiyaç alışverişi yapamadığım için hep az parça ile çıkıyorum.
Wake Me Up serisi fazlaca yerden yere vuruldu, bir de ben deneyeyim artık dedim. Nemlendiren bir kapatıcıya ihtiyacım olduğu için tercih ettim. Fırça uçlu match perfection'ı da seviyorum ama biraz çabuk bitiyor. Bu biraz daha kapatıcı, daha kolay yayılıyor ve rengi daha çok uydu. Match pefection'ın açık rengi biraz koyu kalıyordu. Fiyatı 12 lira civarında oluyor %35 indirimle ki Rimmel fondötenlerin indirimsiz fiyatı bile bu aralıktaydı, zamlardan sonra indirimin de pek mantığı kalmadı!

Bu arada konu dışı ama, göz kapaklarım kendi kendine kasılıp seğiriyor, çizgilerim arttı ve morluklar oluştu. İlk kez böyle bir sorun yaşıyorum sizce evde yapılabilecek şeyler var mı? Doktora gitsem bir şeyin yok diyip, sinirimi bozacak yine!

Deborah'dan ilk kez bir ürün deniyorum. Bitkisel diye satmaya çalışıyorlar, yok öyle bir şey! Gayet talc ve paraben türevleri içeriyor, ayrıca görebildiğim kadarıyla ürünlerin üzerinde öyle bir iddia da yok. Her mağaza kendine bir bitkisel marka uyduruyor :)
Allık ve pudralarını da çok merak ettim ama parabenleri görünce, sırf denemek için almak istemedim ve her zamanki doğal tonda ruj orduma bir yenisini ekledim. Nitekim bu mat seri, özellikle 07 numarası pek seviliyormuş zaten :)
Deborah'da %50 indirim vardı, ruj 16 liraya geliyor olmalı ama benim fişimde sorun var.

Bunun dışında cilt bakım ürünlerinin çoğu %50 indirimliydi. Renkli kozmetikte indirimler sınırlı tutulmuş, bunun için zaten Rossmann'ı tercih ediyorum.

Instagram'da bir etiket başlattım #indirimdeben etiketi ile aldıklarımızı paylaşıyoruz, dilerseniz twitterda da kullanabilirsiniz :)

**Anneme hala hediye bulamadım. Bir sürpriz hazırlamak istiyorum ama ilk defa ablamsız geçecek bu anneler gününü abartıp, yarasına tuz basmak da istemiyorum. Sizce ne yapabilirim?

3 yorum:

  1. Anneler günü için benim bloğumda bir şey var. Bence onu yapabilirsin ^_^

    YanıtlaSil
  2. Gözün seğirme nedenlerinden birisi göz kaslarının yorulmasıdır.Bu aralar pc başında çok mu vakit geçiriyorsun.Disk pamukları ılık suyla ıslatıp göz kapaklarına koyabilirsin yada sıcak-soğuk kullanılabilen jel göz maskelerinden kullanabilirsin.Geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım o tip bir maske almıştım, onu deneyeyim..

      Sil