25 Haziran 2014 Çarşamba

Yazlık Elbise Ve Ayakkabı Kombinleri

Herkese selamlar..
Bugün bir değişiklik yapıp biraz modadan söz edelim. Benim moda anlayışım biraz klasiktir, bu yüzden çok yakından takip etmem ama bu yaz daha düz renkler ve şık kesimleri bir arada görünce sizinle birkaç kombin paylaşmak istedim.
Bir düğüne ya da davete bile gidiyorsam, benim için en önemli şey rahat hissetmek. Gerekirse gece makyajımı yapıp, altına spor ayakkabı giyerim. Hem şık, hem spor olunabilecek bazı derlemeler yaptım. Kullandığım tüm parçalara mizu.com'dan gözatabilirsiniz. Her bütçeye markaya uygun seçenek ve aksesuardan, kozmetiğe her ihtiyacın bulunmasıyla çok beğendiğim bir site oldu.


Fiziğimle barışık olmadığım için elbiselerden uzak dururdum ama uygun kesim bulunduğu sürece pekala daha zayıf görünebiliriz. Bunun için üst fotoğraftaki modeller gibi, göğsün biraz altına kadar düz inen, göbek üstünden açılmaya başlayan modeller tercih edebiliriz.
Ayakkabılarda, yüksek topuklar hala bizimle olsa da orta boy topuklu, sade, dümdüz ayakkabılar da oldukça şık ve sürekli kullanılabilecek modeller olarak karşımıza çıkıyor, bu sezon.

Bu bilekli modelleri taşımak zor olsa da uzun, ince bacaklara çok yakışıyor. Mezuniyet ve düğünlerde kat kat tülleri, saten abiyeleri çok abartılı bulmaya başladım.. Daha kendini tanıyan, ne istediğini bilen kadınlar olabilmemiz için, alışılmışın dışına çıkıp, miniler ve salaş elbiseler gibi seçeneklere de yer vermeliyiz. Üstelik ayakkabı ve çanta değişimi ile rahatlıkla gündüz de kullanabilirsiniz.


İşte bu tarz bir kombinle hem gece hem gündüz kullanabileceğiniz elbiseler seçebilirsiniz.
Tabii ki benim ilk tercihim babet ve sandaletler oluyor, yüksek topukla rahat edemeyenlerdenim ama kağıt gibi tabanı olan babet, terlik ve sandaletler de sağlıksız biliyorsunuz ki bu yüzden bu hafif topuklu sandaletler çok daha rahat geliyor bana. Aynı şekilde dolgu topuk kullanırken de ayakkabının burnu ile topuğu arasındaki yüksekliğin mümkün olduğunca az olmasına dikkat edin.


Her kadının dolabında straplez bir elbise vardır değil mi? Gündüz gezmelerine, turistik gezilere beyaz, salaş, uçuş uçuş bir elbise çok yakışacaktır bence :)

*Görseller mizu.com'dan alınarak kolajlanmıştır, modellere siteden ulaşabilirsiniz, bir kısmının fiyatını ve model adını göstermeye çalıştım :)

Sevgiler


3 yorum:

  1. Mizu benim de severek kullandığım bi site. :)
    Ayrıca kombinlerine bayıldım Seçilcim. Böyle daha çok mu yazı yazsan nedir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla ilk acemiliğime geldi ama beğendiysen yazıya boğarım seni :))

      Sil
  2. Elbise sevdalısıyımdır..
    Teşekkürler bu güzel yazı için

    YanıtlaSil