2 Ekim 2014 Perşembe

Gratis Wet n Wild İndirimi, Alışveriş ve Yorumlarım






(Fiyatlar yazının sonunda)
Adana'ya sonunda Wet n Wild geldi ve ben canlı canlı dokunarak alabildim! %40 indirime rağmen Amerika fiyatlarının azıcık üstünde olan ürünler vardı ama indirime ojeler de dahil olduğu için çok sevindim, çünkü en çok onları merak ediyordum.
Şimdiye kadar Beauty Joint, Walgreens ve Hamarat abla sayesinde WnW ürünlerine kavuşmuştum ki hatırı sayılır bir koleksiyonum oldu, ayıptır söylemesi :)
Palet namına alacak bir şeyim kalmadığından bir allık, bir far, bir aydınlatıcı ile WnW toz ürünler sayfasını kapattım şimdilik. Daha önce en açık renk olan Pearlscent Pink'i almıştım, şimdi ise Heather Silk'i seçtim. Daha mat ve çok yoğun bir pembe, biraz gülkurusuna bakıyor.

Tekli farlardan Brulee, Nutty, Lagoon renkleri vardı, Envy kardeş geldi. Daha ambalajı açılmadan uçuşması, yapılarının bozulması dışında çoğu farı ve allığını beğeniyorum. Fakat ne yazık ki aynı seriden bile olsa tüm Wet n wild ürünleri aynı kalitede değil. En belirgin olanı ise üçlü far paletlerinde, kimi çok pigmentliyken, kimi çok sıradan..
Hamarat abla'nın bana yolladığı ve çok sevdiğim Balm Stain'in Nudist Colony rengini aldım, fakat ne yazık ki fazla soluk bir nude. Pembe ve daha koyu bej nude renkleri tercih ettiğim için, başka ruj ve dudak kalemleri ile karıştırarak kullanacağım bir ürün oldu. Yapıları oldukça yumuşak, ilk uygulandığında hafif bir yanma hissi yapıyor, dolgunlaştırıcı ürünlerde olduğu gibi, fakat kısa sürede geçiyor. Bu rengi çizgilere doldu ve çok örtücü değil.

Beğenmediğim diğer bir ürün de Mega Glo oldu. Ambalajı çok kötü, açması zor. Yapısı biraz sert ve pigmentsiz. Aydınlatıcı olarak kullanılacağı için bu çok sorun değil, fazla kaçmasından iyi :)
Bu ürün aynı zamanda far olarak da kullanılabiliyormuş. Ben allık olarak da deneyeceğim..


Ojelerin rengine bayılarak aldım.. Açık renk olanı, Essie Fiji'ye benzettim. Online olarak bulamıyorum, bulduğum an onu da alacağımdır.
Wet n Wild'ın en ucuz serilerinden bir şey alınmayacağını öğrendim! Bu yüzden, Shine serisi ojelerden sadece matlaştırıcı aldım. Elimde Inglot matlaştırıcı var fakat onun yapısı korkunç! Bir türlü beceremiyordum, bunu çok beğendim..
MegaLast serisinde çok güzel renkler var, benzerleri elimde olmasa seçeceğim çok renk vardı. Evladiyelik boyutlarına göre fiyatı normal ama bütün seriyi alma isteğimi düşününce pahalı ojeler..

Black Brown ve Ultra Black waterproof dipliner aldım ve kendilerine bayıldım.. Keçe uçlu bile olsa dipliner, eyeliner uygulamayı beceremiyorum fakat bunun ucu oldukça sert. Yapı olarak yağ gibi kayıyor, gel eyeliner'a yakın bir yapısı var. Sıvı eyeliner gibi kuruyunca sertleşen bir his oluşturmuyor.

Adana Gazipaşa Gratis'te ürünleri bulabilirsiniz. Bundan başka bir şubede görmedim/geldiyse bilmiyorum/geleceğini sanmıyorum. Buna da şükür :) Ayrıca iki adım ötesine Watson's açılmış. Görece küçük olmasına rağmen çok düzenli ve çalışanlar çok ilgili..

Instagram hesabımdan hemen fiyat bilgisini çalalım :)
Heater Silk allık 7.50 
Mega Last ve Fast Dry ojeler 4.95 Shine serisi 1.95
Tekli farlar 3.75 
Eyeliner'larda 5 lira civarı bir şey yazıyordu ama 7.90 geçmiş.. (waterproof'lar 7.90'mış)
Balm Stain Nudist Colony 7.50 

İndirim  diğer markalarla beraber 4 ekim'e kadar sürüyor.. The Balm dışında çoğu markada indirim var..

Blogumda sıkça bahsi geçen Hamarat Abla kim ola ki derseniz, instagramda hamarat_abla ismi ile aratıp, güzel yüreğiyle tanışabilirsiniz.. Çok yakında blog alemine de bekliyorum kendisini..
Instagram ve blog çekilişime katılmayı unutmayın. Bayram sonrası bitirip, yeni çekiliş başlatabilirim, çok uzun oldu sanki..

4 yorum:

  1. Oh mis büssürü şey almışsın :) Ben kendimi tuttum, sadece tek ürün aldım indirimden, bakalım dördüne kadar dayanabilecek miyim?:D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında abartıyoruz :/ Ama abartmak için çok geçerli sebeplerim var 😀

      Sil
  2. Hey Allah' ım; bu nasıl tatlı bir sağ kulak çınlatmasıdır yahu!.. Ben " Etme! " dedikçe sen hazırlayıp avcuma konduruveriyorsun. :) Çok yaşa emi! Güle güle kullan hepsini... O dipliner alınacak, emir büyük yerden. :)

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten bu marka çok enteresan kimi ürünleri yapı olarak harika kimisi ise yanına bile yaklaşılmaz.Fastdry seri ojenin bu renginden ben de aldım ama şişedeki rengini alabilmek için 3 kat sürdüm desem yalan olmaz.Aksine ben shine serisi ojelerini renk vermede daha başarılı buldum.Neyse iyi ki indirim oldu koleksiyonumuzu genişlettik.Güzel günlerde kullan sen de :))İyi bayramlar :))

    YanıtlaSil