11 Kasım 2014 Salı

Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili



Herkese merhaba.. Bugün, size Fresh'n Soft markasının, kuru ve hassas ciltler için makyaj temizleme mendilinden bahsedeceğim. Geçtiğimiz günlerde denemem için bir paket gönderildi ve ben ilk olarak asetonsuz oje temizleyici ve temizleme mendilini denedim.
Ürünün kırışıklık giderme gibi bir vaadi var ve bence içerik olarak da buna uygun. A ve E vitamini, papatya, macadamia, aloe vera, zeytin yağı ve ne olduğunu bilmediğim bir sürü yağ ve bitki esansı içeriyor. İçeriği çok iyi fakat sanırım bitkilerden birine alerjim var, göz çevremde yanma yaptı. Onun dışında yüzümün geri kalanı için kullanıyorum, göz çevremi de yağ bazlı temizleyicilerle temizledikten sonra, mendille hafifçe o yağlı hissi alıyorum.


Mendili ilk çıkardığınızda katlanmış kare şeklinde çıkıyor ve ilk olarak katları açmadan bu şekilde kullanıyorum. Petek dokulu yeterince kalın bir yapısı var.

Tamamen açıldığında ise elimden daha büyük bir mendil olduğunu görüyoruz. Tüm yüz ve gözleri temizlemek için yeterli geliyor. Göz makyajında eyeliner ve maskaramı temizliyor, ancak color tattoo gibi çok yoğun bir ürün kullandıysam birkaç kez üstünden geçmek gerekiyor, bu da söylediğim gibi bende yanmaya neden oldu.


Ürün içeriği bu şekilde. Avrupa birliği standartlarında, ISO 9001 belgesi ile üretilmiş. Kuru ciltler için, içeriği gerçekten nemlendirici ama hassas cilt kısmını deneyip görmek lazım. Genel olarak beğendiğim bir ürün oldu..



Paketten 25 adet mendil çıkıyor. Bendeki paket yapışkanlı etiketlerden ama sanırım plastik kapaklı olarak çıkıyor artık.
Deneme fırsatı verdikleri için markaya teşekkür ederim..

Sevgiler
Seçil

4 yorum:

  1. Makyaj temizleme mendillerini tatilde cok pratik buluyorum, bin tane ürün yerine bir kere sil at ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatil dışında ben de kullanmıyorum ama yeterince iyi temizlediği için biraz aklımı çeldi :))

      Sil
  2. bende memnun kalmıstım ürünlerinden, cantadada tasınabilir bazen dısardada makyaj rahatsız edince kolaylık oluyor:)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Bu, genel bir topluluğa, özel bir kredi verme yetkisine sahip olan Bayan Jane Alison'ın mali yardıma ihtiyacı olan herkes için finansal bir fırsat yarattığını bildirmek içindir. Bireylere, firmalara ve şirketlere açık ve anlaşılabilir hüküm ve koşullar altında% 2 faiz oranıyla kredi veririz. Kredi koşullarını size verebilmemiz için bugün e-posta ile bize ulaşın: (saintloanss@gmail.com)

    YanıtlaSil