11 Kasım 2014 Salı

Pastel Big N Black Maskara


İyi geceler.. Bugünün ikinci yazısında Pastel'in Big and Black maskarasından bahsedeceğim. Ayrıca küçük bir de video çektim. Hem video denemesi olsun hem de maskara fırçasını vs göstereyim dedim.
Pastel'in internet sitesinde, oje kampanyası olduğu vakit 9 lira civarında almıştım, şu anki fiyatı 14,86 lira. Açıkçası bence bu fiyata değmez. Daha uygun fiyata, indirimde Maybelline maskara almayı tercih ederim..


Fırçası kalın, kaşık fırça formunda, hafif meyilli silikon bir fırça. Aynı zamanda ucu esnek olan fırçalardan. Fırça şekli güzel olsa da maskaranın hakkını vermiyor, çünkü fırçaya çok az ürün geliyor. Ve büyük olduğu için uygulaması biraz zor. Kirpik diplerime çok fazla ürün bulaştı.


Gördüğünüz gibi ürün ambalajında ultra, mega, extreme iddialar var, bence bunların çoğunu sağlamıyor.. Videoda da bahsettiğim gibi, topaklanma yapacak kadar ürün gelmiyor zaten, bu yüzden iki kat sürümde sorun olmuyor. Ama çok çok iyi tarama yapmadığı için yapışmalar oluyor, tek tek ayırmıyor. Aşağıdaki görüntüyü elde etmek için uzun uzun taradım diyebilirim..

Kirpik uçlarına fazla yoğunluk vermiyor. İkinci katta ancak kendini gösteriyor maskara, bu yüzden öyle iddia ettiği gibi siyahlığı ve hacim vermesi belli olmuyor. Söylediği şeylerden sadece kıvırma işini yapıyor bence :)
Fotoğraf için temizlemiş olsam da üst kirpik diplerine epey bir ürün bulaştı. Bulaşma yapmaz ifadesi ne için kullanılmış bilinmez.. Pastel'in sevdiğim başka maskaraları olmuştu ama bunu tekrar alacağımı sanmıyorum..
Makyaj yapmadığım zamanlarda soluk ifadeyi almak için kullanıyorum sadece..

3 dakikalık videoyu bile herhalde 1 saatte yükledim, alışveriş videosu çekerken düşünemiyorum kendimi :)
Sanırım sadece, kısa ürün videolarıyla devam edeceğim :)
Kanal ismim Seçilizm Blog. Google hesabıma tıklarsanız aynı zamanda kanalım da görünmüş oluyor zaten.
Daha video çekmezken bile abonem varmış :) Teşekkür ederim...

İyi geceler hepinize..
Burası bile çok soğuk, sıkı sıkı sarılın :))

1 yorum:

  1. Maybelline 'in rimelleri kesinlikle daha iyi canım :)Ama bu rimel kirpiklerinde çok güzel durmuş :)
    Blogunu izlemeye aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil