6 Aralık 2014 Cumartesi

Haftasonu Alışverişleri | Watson's, Flormar, TantiToni, Tchibo

 Herkese tekrar merhaba. Bu ara derin bir bıkkınlık hissi içinde olduğum için, blog yazmak ya da herhangi bir şey yapmak gelmiyor içimden. Bir yandan belki kapatırım derken, bir yandan yazmaya devam ediyorum :)
Geçen iki hafta içinde yaptığım alışverişleri gösteren bir video çekmiştim, şimdi o ürünlerden bahsedeceğim.
İlki, Flormar Optimum mağazasından yaptığım küçük alışverişim. İnternetteki indirimleri mağazada da uygulamışlardı ama pek fazla seçenek yoktu, zaten alınabilecek her şeyi çoktan aldım :/
Twist up kalem rujlar %50 indirimdeydi. Normalde açık renkler kullansam da kalem rujlar, hiç renk vermiyor bazen. Bu yüzden vişne çürüğü gibi duran Caramel'i seçtim ama benim dudağımda kahvemsi durdu. Yapısını çok sevdim, çoğu kalem ruj gibi nemlendiricem derken vıcık vıcık yapmıyor ve ruj kadar yoğun renk veriyor.


Aldığım diğer ürün ise Flormar Loose Blush-on LB01 rengi, yani toz allık. Videoda da bahsettiğim üzere, talc'ı basmışlar içine.. Bebek pudrası gibi etrafa saçılıyor. Henüz yüzümde deneme cesaretini gösteremedim ama bu allığı alan herkes çok memnun.. Rengi çok güzel, tam benlik açık bir yavruağzı, mercan. Daha önce toz pudralarını kullanmıştım, çok çok az almazsanız yüzünüzde tozutup her yere uçuşuyor resmen :/ Fiyatı 8 lira civarıydı, indirimsiz fiyatını vermem asla..


Optimum'a her gidişimde Tantitoni'yi tavaf edip, daha fazla incik boncuk şeye para vermeyeceğim diye kendimi zor tutuyordum. Ama antibiyotik tedavisi ciğerlerimi kurutunca ve 7x24 deli gibi susayınca, kavanoz kupalardan aldım. Genelde Smoothie için kullanılsa da bardağa toz kaçmasın diye su içmek için kullanacağım. Takıntı başka bir şey azizim.. :/ Fiyatı 8 küsura geldi.

 Bir de bitki çayı demlemek için silikon süzgeç aldık. O da 10 küsura geldi indirimle. Bu arada arayıp bulamayanlar için, online satışları da var.

 Watson's haftasonu indirimlerinden birkaçında mağazaya uğradım. Superdrug'da yeni maskeler vardı. Nem veren bir kil maskesi istediğim için ve muhteşem kokusundan ötürü Superberry'yi seçtim ama hala deneyemedim :/ 6 lira civarı bir fiyatı vardı.
Sally Hansen ojeleri ise 12 lira idi ve ikinciye %40 indirim vardı. İki rengi de ayrı güzel ve yapılarını da çok beğendim.
 Önceki hafta Rimmel London ojelerin ikincisi indirimliydi. Velvet Matte'ları çok istediğim için gaza gelip 3 rengini aldım ama nefret ettim! Çok güzel duruyor, yapısı çok güzel ama kenarlara bulaşanlar temizlenmiyor. Çok çabuk bozuluyor. Çok hızlı kuruduğu için suya dayanmıyor, akşamına bozulmaya, çatlamaya, parça parça dökülmeye başlıyor. İki katta biraz daha iyi dayanadı.
Ojeyi silme kısmına gelince, tam bir kabustu. Asetondan mı ojeden mi çözemesem de bütün parmaklarım mavileşti! Kenarlarını temizleyemeyince aynı rengi tekrar sürmek zorunda kaldım. Onu da silmek için başka bir koyu oje sürdüm falan..


 Oysa ne kadar da sevimli duruyor değil mi?


Son olarak Tchibo'dan küçük bir alışveriş yaptım. Her şeyde %50 indirim var diye yazıyordu ama pantolonda olmadı, zaten artık bitmiştir. Pantolon 35 lira, Bain-Marie kabı 4,98, buz ve çikolata kalıbı 12,48'di geleceğe yatırım olarak alındı :)

Bir kısım da yurtdışı alışverişlerim var ama muhtemelen Almanya alışverişim, gümrüğün sıcak kollarına takıldı,  :)) kosmetik4less.de ve xtrass.co.uk sitelerinden alışveriş yaptım, ikisi de Türkiye'ye gönderim yapıyor ama kosmetik4less ulaşmadı henüz, diğerinde ise parfüm olduğu için hiç riske atmayıp Hollanda'daki arkadaşıma gönderdim. 2 ay sonra kendimi de Hollanda'ya gönderip, hepsini toplayıp gelmek gibi hayallerim var..

Sanırım videodan daha çok, yazıda konuştum :/
Blogu kapatmak konusunda çok kararlıyım da sonra nerede anlatacağım dertlerimi! :D

Videoları telefonla çekiyorum. Canon 550D kullanan var mı? Otomatik focus'ta çıkardığı o korkunç ses yüzünden kullanmıyorum. Auto focus'u kapatarak mı çekeyim sizce?

Sevgiler..

6 yorum:

  1. ürünler cok güzel.Tchibo optimum galiba.tchibo İndiriminin hangi tarih aralığında olduğunu biliyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Optimum'da da var Atatürk caddesinde gülbahçesi durağında da var. İnternet sitelerinde sürekli indirim oluyor, fırsat reyonunda da indirimli ürünler oluyor. Mail ile abone olursanız sürekli haberi gelir.
      Mağazada her seferinde farklı indirime denk geliyorum ama genelde siteyle aynı fiyatta oluyor. Sitedeki seçenek daha fazla..

      Sil
  2. Ben de bu aralar kalem rujlara takmış durumdayken Twist up larda indirim olması güzel oldu umarım hala devam ediyordur da bulabilirim :)Rengini çok iyi vermiş gerçekten.Rimmel London Velvet Matte ojelerin dediğin gibi dayanıksız çıkması kötüymüş.Kavanoz kupalar her eve lazım hem de çok amaçlı fikir güzel :))

    YanıtlaSil
  3. merhaba Seçil hanım bloğunuzu yeni keşfettim hemen takibe aldım bende Adanada yaşıyorum cilt bakımıyla yakından ilgilensemde şuan dikiş işine sarmış durumdayım banada beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok memnun oldum. Zaman zaman buluşuyoruz, umarım yakında tanışırız :)

      Sil
  4. inşallah bende isterim haberim olursa katılırım elbette :)))

    YanıtlaSil