24 Mayıs 2015 Pazar

Günün Ojesi China Glaze It's a Trap-eze!


Herkese merhaba. Uzun süredir oje yazısı paylaşmamıştım ama tam gaz oje almaya devam ediyorum :)
Bugün bahsedeceğim oje, China Glaze'in It's a trap-eze! isimli, daha çok üst cila (top coat) olarak kullanılan ojesi.


Tek başına kullanılırsa, rakı beyazı içinde, renkli pullara sahip. Altıgen ve minik daireler şeklindeki pullarının renklerini çok seviyorum, altına uygulanacak pekçok renge uyum sağlıyorlar.
Elimde bu ojeye muadil olan Golden Rose Jolly Jewels 115 numara bulunmasına rağmen bunu almıştım, iyi ki almışım. Çünkü renk olarak birebir aynı olmalarına rağmen yapıları farklı.


China Glaze daha yarı saydam, hemen her rengin üzerine uygulanabiliyor, alttaki ojenin  rengini açıyor ama Golden Rose kadar değil. Ve de CG'nin pullu üst cilaları, aseton ile daha kolay parçalanıp, temizleniyor.
Bugünkü uygulamada, Essence Miami Roller Girl koleksiyonundaki parlak pembe rengi, tek kat kullandım, üzerine de tek kat It's Trap-eze! sürdüm.


Yoğunluğunu istediğiniz kadar arttırabilirsiniz. Tek seferde fırçaya gelen tanecikler bir tırnağı kaplamak için yeterli oluyor.
Oje boyutu 14 ml olduğu ve üst cila olarak kullanıldığı için çok uzun süre zevkle kullanacağım bir oje.


Tüm China Glaze ojeler 3 Free, yani DBP, Toluene, Formaldehyde içermiyor. Siyah etiketli yeni serilerin hepsi 3 free. Ülkemizde satılanlar da uzun süredir siyah etiketli zaten.

China Glaze'leri ilk olarak limango indirimlerinde ya da yurtdışından almaya başlamıştım, şimdi Tanaçan'ın online satış sitesi olan kozmetiksite.com 'da da sık sık indirim oluyor.
Bu ojeyi cherryculture'dan almıştım ama yurtdışı sitelerinde hala bulunuyor. Bulamazsanız da Golden Rose'u deneyin derim. :)

Sevgiler

8 yorum:

  1. Çok hoş duruyor ben de denemek istiyorum :) oje yazıları hep gelsin :)

    YanıtlaSil
  2. Altındaki oje seçimi de çok isabetli olmuş, çok yakışmışlar. Mutlaka bakacağım bu ojeye :)

    YanıtlaSil
  3. nefis bir ojedir iyi ki zamanında almışım :-)) güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. Aynı golden rose ojesındekine benzıyor, yan sanayı gibi :p bunu ne zaman görsem bende aynısı olduğu içün birşey hissedemiyorum ama çok şeker bir oje her rengin üzerine gidiyor :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı yazarken baktım pulların rengi bile aynı :))

      Sil
  5. En sevdiğim oje tipi, simli pullu üst cilalar!! :D

    YanıtlaSil
  6. Merhaba bloğunu instagram sayesinde keşfettim çok güzel bir blog ve bu ojeye de bayıldım gelmek istersen http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. Merhaba bloğunu instagram sayesinde keşfettim çok güzel bir blog ve bu ojeye de bayıldım gelmek istersen http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil