15 Ağustos 2015 Cumartesi

Esrarengiz Bahçe Kartpostal Kitabı, Not Defteri, Boyama Kitabı


Herkese merhaba. Buram buram sıcak bir haftasonunda, klimalı evleri terk edemiyorsanız, kahvenizi, kitabınızı alın gelin boyayalım :) Bugün, Esrarengiz Bahçe'nin boyama kitabı, kartpostal kitabı ve not defteri setini paylaşacağım sizinle. 
İlk olarak, tüm dünyada olduğu gibi boyama kitabı çok sevildi. Ben de farklı bir kaç kitapla birlikte Esrarengiz Bahçe'yi de edinmiştim. Daha sonra bir yenilik kattılar ve kartpostal kitabı piyasaya çıktı. Johanna Basford'un çizimlerinden oluşan kitap, 50 civarında çizim, tamamlama, bulmaca, boyama sayfaları içeriyor. Yani bazı sayfalarda çizimler eksik bırakılmış ve siz tamamlıyorsunuz. Secret Garden diye aratarak youtube ve instagram videolarından farklı fikirler, gölgeme teknıkleri öğrenebilirsiniz. Kitap genelde indirimde oluyor ama indirimsiz fiyatı, 25 lira.

Kartpostal kitabı piyasaya çıkmadan, bana da ulaştılar ve hediye olarak geldi. Gelmeseydi de alırım. Çünkü kitabın katlanma yerinden dolayı kullanımı çok rahat gelmiyor bana, hem de boyadıklarımı asmak istiyorum. Ben kartpostal amacıyla kullanmayacağım yani :)
Çok hafifçe cilt kısmına yapıştırılmış durumdalar, nazikçe istediğiniz bir sayfayı koparıyorsunuz. Kağıt kalınlığı kitaptan fazla.

Esrarengiz Bahçe'nin en çok sevilen 20 deseni seçilmiş kartpostal kitabı için. Tek zor yanı, kitabın yarı boyutunda, yani A8 baskı olduğu için çizimler biraz daha küçük. 0.4 mm keçeli kalemler kullanarak çok canlı renkler ve rahat bir boyama elde edebilirsiniz. 


Arka yüzleri bu şekilde. Kartpostal olarak gönderecekseniz ön yüzünü dekupaj tutkalıyla ya da uygun bir vernikle, daha kalıcı ve sert bir hale büründürebilirsiniz ama bunu henüz denemedim. Bu anlamda bir malzeme önerinizi bekliyorum :) Kitabın indirimsiz fiyatı, 20 lira.

Piyasaya çıkan en yeni ürünleri ise, üçlü set halinde satılan not defteri. İç sayfaları çizgisiz. Kapağı ve ilk sayfası boyanabilir. Nitekim, ben gelir gelmez boyamaya başladım :) Defter seti de indirimsiz 25 lira. Biri siyah, ikisi beyaz ciltli. 

Sevgiler *_*

5 yorum:

  1. Yaa bu kartpostal olayi super olmus bayildim ☺

    YanıtlaSil
  2. Yaa bu kartpostal olayi super olmus bayildim ☺

    YanıtlaSil
  3. Çok eğlenceli! Hangi kart bana gelecek? :)

    YanıtlaSil
  4. nerden edinebiliriz bu ürünleri

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. D&R gibi büyük kırtasiyeler ve internet sitelerinde var..

      Sil