5 Ekim 2015 Pazartesi

Maybelline Color Tatto Leather - 80 Creamy Beige

 Merhaba arkadaşlar, uzun bir zamandır yazamadım. Bugün de Maybelline Color Tattoo'lardan bir renkle geri döndüm.
Koleksiyon olmadığı halde ülkemize gelmeyen bir seri yine.. Leather serisinden geçen yıl 2 renk almıştım. Bunlardan en doğalı, en sevdiğim 80 creamy beige rengi.


Normal seriden farklı olarak daha yumuşak sürümlü, kadife görünümlü diyebiliriz. Yumuşak olduğu için uygulama sırasında homojen yayılmayıp parça parça durumu olabiliyor. Azar azar alıp dikkatlice yaymak gerekiyor ama genel olarak kolay bir sürümü var diyebiliriz. 

Tek başına uygulamak için çok güzel bir renk olduğu gibi, katlanma bölgesinin üstüne kadar uygulayıp, göz kapağına başka bir renk uygulayınca da hem güzel bir baz oluyor hem de gölge veriyor. 

Mat gibi görünse de minicik belirsiz ışıltıları var.  Tüm color tattoo'lar gibi bunu da çok sevdim ama keşke yapıları standart olsada sürpriz yaşatmasa :) Ben bu ürünü Amerika'ya gönderim yapan bir siteden almıştım, malesef Avrupa renkleri farklı olduğu için, feelunique gibi sitelerde de yok.
Bu tarz bir ürün ya da far bazı kullanmadığım sürece farlar çok belli olmuyor bende. Color tattoo'ları bu yüzden çok sık kullanırdım ama artık daimi bir favorim var, kendisi Mac Paint Pot "Soft Ochre" rengi. Kaldırılıyor diye gaza gelip aldım, iyi ki almışım. Kalksa bile asırlarca yetecek bir ürün.
Yeri gelmişken, krem ve kalem farları baz olarak kullansak da aslında onların da birçoğu baza ihtiyaç duyuyor. Çabuk silinen, çizgilere dolan bir ürününüz varsa mutlaka far bazı ile deneyin.

Sevgiler

5 yorum:

  1. Krem farlari cok sevsm de kesinlikle haklisin bazsiz performamslari yeterli olmuyor . Bu renk de cok guzelmis icim gitti:)

    YanıtlaSil
  2. Ne leziz bir görüntü! :)

    YanıtlaSil
  3. niye gelmez bu anlamıyorum çok güzel bir renk :-)

    YanıtlaSil
  4. güzel olan renkler neden bu ülkede yok ve ısrarla gelmiyor anlamıyorum renge bayıldım :)
    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. merhabalar efenim :) instagramdan ylmz.mlk ben
    http://uyusukpollyanna.blogspot.com.tr/ birazcık buraları keşfedelim dedim, beklerim :))

    YanıtlaSil