9 Aralık 2012 Pazar

ELF Nefret Serisi 1 - Eyelid Primer Pearl


Sevgili Tannesi'nin isteği üzerine ELF'ten aldığım çok miktarda üründen beğendiklerimi, beğenmediklerimi, bozuk gelenleri paylaşacağım. Zira bugün bahsedeceğim ELF Eyelid Primer'dan elimde 3 tane var biri Pearl rengi diğerleri ten rengi ve üçünün de kıvamı birbirinden farklı! Ten rengi olanın bir tanesinin tutma yerinden bir halka kırılıp yerinden çıkmış, sağlam olanın da yapısı ayrışmış gibi. ELF'ten aynı siparişle alınmış aynı kalem birçok ürünüm bu şekilde geldi.. Sürümü çok fazla olan, ucuz bir marka için ellerinde kalıp bozulmuş gibi bir şey düşünmek tuhaf ama yüksek ihtimalle üretim hataları gözetilmeksizin olduğu gibi gönderiliyordur, hayvanlar üzerinde test edilmemekle birlikte hiçbir şekilde test edilmiyor muhtemelen :)

Neyse efendim, bizim Pearl'ün yapısı peynir kesiği dediğimiz hadise gibi, kokusu da öyle, sürüldüklerinde ise ikisi de yağlı bir yapıda ama çok iyi sabitleniyor.. Ten rengi olanı kullanılabilir yapan bu sabitlenme özelliği iken pearl renginin içindeki koca koca simler her yere döküldü, pudrayla ve kapatıcı ile temizleyemedim, anlıma bile bulaşmıştı ! :s

Uygulama ucu bu şekilde, ben bununla bir iki dokunuş yapıp Essence far fırçasıyla dağıtmayı tercih ettim. Sentetik fırçaları krem far ve baz için kullanabilirsiniz. Hatta ben şu ara nemlendiricimi bile fırçayla sürüyorum..

Işıltı hatta sim budur efendim!


Göz bazının üzerine Flormar tetracotta M 104 far uygulayıp, Flormar 7 numaralı paletin 4. rengiyle gölge yapınca aralarında yukarıdaki gibi matlık-parlaklık patlaması yaşandı.. Gözaltlarıma mıhlandı simler!


Eyeliner sürmeyi becericiiim azmettim :) Ama kalemden sınıfta kalmışız Flormar'ın standart siyah kalemi fotoğrafı çekene kadar göz içinden silinmiş bile :s Kirpik dibinde de Cecile mor kalem var..

*Yurtdışından hala ürün getirtebilenlere geliyor yazı :)

6 yorum:

  1. Eyelinerı çok güzel çekmişsin, çok başarılı, kirpikler de öyle, maşallah! :D
    Yaz için teşekkür ederim, ellerin dert görmesin. Bozuk olan ürünlere çok bozuldum! :( Ama genel olarak severim ben elf'i. İştahım kabardı yine gece gece.
    Öperim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyeliner a maskarayı dokundurmayaymışım iyiydi :))
      Makro çekim fenaymış, makyajı yaparken görmediğim şeyleri fotoğrafta gördüm. Ayrıca bugün niyeyse Sevgili, genel görünüme bir daha vuruldu, bari küçük de olsa fotoğraf paylaşayım dedim :)

      Sil
    2. O makrodan ben neler çekiyorum, bir bilsen... :)
      Demek beğendi haaa? Bize yok mu genel görünüm? :)

      Sil
    3. hihii bloga yok, sana özel bugün ne giydim, fotd yaparım :)

      Sil
  2. Eyelinerı güzel sürmüşsün bence de. Fotoğrafları da iyi çekmişsin. Bi ben beceremiyorum makyaj fotosu çekmeyi. Bozuk gelen ürünlere de üzüldüm. Tee nerelerden acaba gelir mi gelmez mi diye ürün al, gelsin ama bozuk gelsin :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşım getirmek için çok nazlandı, ambalajı açılabilecek gibi olanları aç demiştim, çoğunlukla fırçaları ambalajlı getirdi ama o yüzden bozulmuş gibi durmuyor :s
      Renk düzenleyici pudrasından falan baya mucizeler beklemişim onu gördüm :)))
      Fotoğrafı beyaz ışıkta çektim, flaşlı flaşsız kafayı yiyecektim :D Evden çıkmadan çektim, sonra belki yazarım dedim daha çok ürün tanıtımı çıktı ortaya :)

      Sil