27 Aralık 2012 Perşembe

Gratis Yılbaşı İndirimi?

Gratis beklediğim gibi yapmasa da olur bir indirim yapmış :) Kurban bayramındaki %30'dan sonra The Balm'da %40 yeter size dediler sanırım :) 
Maybelline'in %25'lik indirimi aynı şekilde devam ediyor fakat onda da fiyatlar dışarıya göre yüksek, etiketlere bakınca hangisi indirimli fiyat hangisi değil belli değil.. Geri kalan indirimler de oranını merak edecek kadar bile ilgi çekici değildi :)
The Balm paletleri yine dokunulmuş olduğu için tercih etmedim, Hot Mama yine yoktu.. Sadece bir gloss ve far alabildim. Fakat farın diğer renkleri de çok güzeldi belki Shady Lady palet belki de teklilerden birkaç tane daha alabilirim. Bu far da zaten Shady Lady Vol.1 palette varmış, bu durumda 2. paleti alabilirim :)) Yapısına bayıldım.. Böyle şampanya, krem tonlarını göz kalemiyle tek renk olarak kullanmayı çok seviyorum..
Essence'te indirim yoktu, çok sinir! Zaten mağaza açıldığından beri yeni ürün getirmiyorlar bu standa, bir iki parça ve koleksiyonlar ekleniyor saçma bir şekilde. Bu kalemler zaten en meşhurları ben de onları tercih ettim. Dudak kalemi de glossa bir hayli uymuş oldu.. 
Elimde kirpikleri gören herkes takması kolay mı diye sordu :)) Ben de denemek için almış olmama rağmen mağaza da birkaç kişiye kirpik takma dersi verdim :D

The Balm BalmShelter Tinted Gloss "Daddy's Girl" 9,50
Shady Lady "Luscious Lani" Eyeshadow 9,25
Lionesse Kirpik 5,50
Essence Lipliner 3,50
Long Lasting Eye Pencil 5 lira
Sünger pomza 2 lira
Eklips şişe seti 2,25
Beklenmeyen indirim oranı nedeniyle, az harcamayla kurtulmuş bulundum :))
Bu arada Gratis'e mail, facebook mesajı vs vs atıp alarm yapıştırılmamış The Balm ürünleri satın alabilir miyim diye sordum, satış departmanı 2 haftadır karar veremedi... Bu firmalar gözlerimi yaşartıyor!
Kirpiği takmak isteyip beceremesek, çıkarsak makyaj ne kadar bozulur ki? :s

3 yorum:

  1. Rujunda farın rengi de çok güzel. Fiyatları da çok uygunmuş. Güle güle kullan hepsini canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :))) Önceki alışverişte diğer seri glossunu daha çok beğenmiştim ama bunu simsiz ve spf'li diye seçtim dudakta spf i napacaksam :D
      Adana'ya üçüncü mağazayı açmışlar, avm içinde sanırım bir de oraya gidip ufak bir talan yapabilirim :))

      Sil
  2. ruju çok beğendim sizi de bloguma beklerim mojoveoje.blogspot.com

    YanıtlaSil