15 Aralık 2012 Cumartesi

Koton %50 İndirimi

Uzun zamandır istediğim cüzdan türünü sonunda buldum ve sanırım %25 indirimle 25,99 a kaptım :) Bazı kışlık giyim ürünlerinde de %50 indirim var ama çanta ve cüzdanlarda %25 sanırım. 
 Daha önce benzeri bir cüzdan almıştım ve son dönemdeki pek çok saçma cüzdan gibi kartlıklarına kartlarım sığmıyordu ayrıca alış amacım olan; telefonumu arasına koyduğumda kapanmıyordu.
 Görebileceğiniz gibi aradaki minik çanta çıkabiliyor, bu çanta takılıyken bile telefonumu araya koyduğumda cüzdan kapanabildi :) Yani elime alıp çıkabileceğim küçük bir çanta oldu.
Bahçemizdeki limon çiçeğini yasemin sanıp kopardım çok üzgünüm :(

Ve son olarak bir trençkot aldım ama terzide olduğu için fotoğraf çekemedim...
Sağ üstteki gibi altın düğmeli, yandan cepli nar çiçeğimsi kırmızımsı renkte, çok uzun olmayan, çok ince de olmayan tam istediğim gibi oldu. Fakat çok saçma bir durum vardı ki denemeye 40 bedenden başlayıp 34 bedeni aldım! 36-38-40 bedenler nereden baksanız 42 beden vardı ama etiketlerinin yanlış olduğu kesin.. Her neyse 69,99'a aldım mesudum :))
Şu ahir ömrümde 34 beden bir şeyin içine girebilmiş olmanın huzuruyla eve döndüm :) Ayrıca Petra firmasından sipariş ettiğim temizlik setlerimi aldım kargodan, aynı zamanda Petra temsilcisi oldum, şirketi arayıp kendi kendimi danışman yaptım resmen :)
Fotoğraf kalitesi pek fena olmuş :s 
Sanırım cekedin olayı göğüs altından itibaren genişliyor olması, yoksa 34 bedenin başka bir açıklaması olamaz :)

2 yorum:

  1. Cüzdanın da trençkotun da çok güzelmiş, güle güle kullan-giy :)

    YanıtlaSil