13 Aralık 2012 Perşembe

Maybelline Dream Fresh BB ve Mini Gratis Alışverişi

Gizem İlktan'ın İnglot indirimi videosunda izleyip kırmızı kapaklı elseve diye kaydettiğim ve yanlış aldığım ürün huzurlarınızda :)) Değiştirmeden bunu kullanırım belki, zaten gayet uygundu 6,25 sanırım. Kokusuna bayıldım, saçlarımı yumuşacık yaptı, siyah olan Gliss'i kullanıyordum ama onun yerini aldı bile :)
Bir koku giderici sabun bir de beyazlatıcı Sensodyne aldım, dişlerim tam anlamıyla hassas! Ve hassasiyet macunları kullanırken ne yazık ki çok fazla beyazlatamıyorsunuz, mantığa aykırı :) Beyazlatanlarda aşındırıcılar var, fakat hassas dişler için bir çeşit minimal dolgular yapmalı macun.
Neyse efendim gelelim kozmetiğe, herkesin demirbaşı olan Golden Rose maskarayı 5 küsura aldım, gayet beğendim ;)
Son indirimden sonra Essence standında eser miktarda gözkalemi vardı, en siyah ve yumuşak I love serisinden buldum. Project pan kapsamında flormar ın normal kalemini bitirmeye çalışıyorum, simsiyah istediğimde bunu kullanacağım göz içinde. Ayrıca, kahverengi far üzerinde, kirpik diplerine kalınca çekip dağıttım pek güzel oldu ;) I love Rock, Emily'den yumuşak, daha kolay dağıtılıyor gibi geldi..
Son olarak Maybelline'de %25 indirim var, %50 Gratis indirimde bazı arkadaşlar bb kremleri alabilmiş ama ben denettiğimde normal fiyatı göründü kasada o yüzden almamıştım. 14,50 falan tuttu sanırım. Dayanamadım bunu da aldım, pişman mıyım? Evet!
Tanıtım yapan bazı arkadaşlar pek beğendi, bazıları ehh işte dedi. Vaatlerine ve yorumlarıma bakalım;
1. Doğal ışıltı derken? Bunu söylemek için ışıltılı bir baz ya da pudra gibi olması gerekirdi sanırım.. Nemli, cilt tonu biraz eşitlenmiş, sağlıklı bir görüntü olabilir ama benim zaten mat bir cildim olmadığı için bu kısmı kuru ciltli arkadaşlar yorumlasın..
2.BB'den çok renkli nemlendirici olduğu için, uyum sağlaması çok normal.. bileğimde 3 tonunu denedim, utanmasa hepsi uyacaktı :) Fair'i seçtim daha koyu olanların pembe tonlu olabileceğini düşünerek ve tabii ki açık tenime uydu..
3. 30 SPF içeren bir ürün nasıl hiç beyazlaşmadan bu kadar kolay yayılır bilemedim!..
4.Gün boyu nemledirir iddiası varsa niye nemlendirici ile kullanılabilir!? Evet nemlendiriyor fakat Balm Shelter biraz daha ipeksi his yaratıyor..
5.Hangi kusurları? Burun çevremdeki kılcal damar çatlamalarına, sivilce izi ve aktif akne üzerine uyguladım. Bölgesel kızarıklık ve izleri asla kapatmıyor! Damar kızarıklıklarının görünümünü yumuşattı. Birçok arkadaş kapatıcı ile BB kullanıyor ama BB'nin çıkış noktası bu değil ki? Niye bize sunulanı kabul ediyoruz anlamıyorum.. Aynı markanın fondöteninden daha fazla parayı, daha etkisiz ama popüler ürüne neden ödeyeyim? Missha gibi yoğun yapılı, ciltte kolayca dağılan ve kapatıcı özellikli başka bir BB üretemeyeceklerine göre ilk hedefim Missha almak olacak!
Üründen en çok nefret ettiren ise yukarıdaki fotoğrafın sebebi.. Koruma bandı çıkarıldıktan sonra sıkılarak çekildi ! Bu ambalaj gerçekten 30 ml ürün içeriyorsa bile içi hava dolu! Tüketiciyi yanıltmayı geçtim, ürün rafta durdukça bozulması çok muhtemel.. Sorsanız, onun içinde koruyucu atmosfer var falan bile diyebilirler :)) Sonuçta 64 ml Balm Shelter'ı indirimle 20 liraya almak ya da daha yoğun ürünleri kullanmak varken bu ürüne indirimsiz fiyatını vermek saçma..
Bu ürünü sürekli kullanıp kaç kerede biteceğini not alacağım ;)
İstediğim ürünleri Gratis'te bir arada bulabileceğimi hala düşünmüyorum, bu yüzden büyük indirimler yokken de bulduklarımı almaya çalıştım, yılbaşı indirimine dek bu kadarı kafi.. 

4 yorum:

  1. bb kremler son zamanlarda revacta :)
    glissin kırmızı kapaklısını ben de kullanıyorum.süper etkili diyemem ama kokusu güzel

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçımı açabilmemi sağlasın o bile yeter bana :)) Zaten deli gibi dökülüyor saçlarımdan bir beklentim kalmadı :(

      Sil
  2. Ben de merak ediyordum bu BB kremi, iyi oldu yazdığın canım :)
    Diğer aldıklarını güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :))
      BB kremler bana göre değilmiş onu gördüm, en azından lekeler ve kızarıklıklarım varken kullanamam, istersen yine de testerdan dene ama ben bu kuş kadar pakete sinir oldum :s

      Sil