11 Aralık 2012 Salı

Mim-Bitirme Ödevi

Tannesi beni mimleyip duruyor a dostlar :) Bu kez konu pek tabii ürün bitirme operasyonu.. Bunu bir yıldır zaten sürekli uyguluyorum, fakat aldıklarımın sayısının artış göstermesi ve bu ürünleri pek sevmiyor oluşum projemi sekteye uğratıyor. Fazla detaya girmeye gerek olan ürünler yok, genel olarak sevmeyerek, yapısından nefret ederek ve içeriğinden dolayı bitirmek istediğim ve en çok da yeni cicişlerimi kullanabilmek için evlilik öncesi bitirmek istediğim ürünler bunlar.
İlk fotoğraftaki 15 ürün kişisel bakım diye gruplandırabileceğimiz kısım. La Roche Posay, Dermozinc ve Minoxidil saç spreyleri 1 yıl civarında elimdeler, saç temizken uygulanması gereken bu tip ürünleri, saçımı kirlettikleri için dışarı çıkacağım günlerde kullanamayıp çok aksatıyorum, saç dökülmesinde mucizeler yaratıyor da diyemem.. Şu sıra dermaroller tedavimle birlikte kullanıp bitireceğim umarım..
Bebek şampuannı ve yanındaki pompalı el dezenfektanını fırça yıkarken kullanıyorum. Uykusuzluk sorunumu saçma bir şekilde, bedtime şampuanla desteklemeye çalışmıştım o günden beri bitiremedim :s
Babor Body Spa ve güneş losyonu ise 2 yıl önce alındı, body spa zayıflama masajında kullanılıyordu vücut sıcakken uygulanmalı, yağ yakıcı fakat seanslarım bittikten sonra evde kullanamadım öyle kaldı.. Güneş kremi ise nemlendirici çok güzel bir ürün olmasına rağmen içinde pütürlü yapılar oluştuğu için bu yaz hiç elim gitmedi..
ROC tonik salisilik asit içeriyor, mucizeler yaratmıyor, alkol içeriyor bu sebeple de iyi temizliyor ama ağır gelebilir birçok kişiye. Clinique 2 yedeğim var, bir gün hepsi biterse Avene istiyorum..
Clinique 125 ml DD gel krem de bitmedi bitmedi arkadaş, ben diyim 3 sene siz diyin 4 sene.. Saçma bir şekilde elimdeki küçük boyu bozuldu, bu daha eski üretim olmasına rağmen hala sağlam ama tabii ki bitmeli.. Bu kremin losyon formda olanı da var karma cilt için jeli olanı bence gayet iyi, silikonlu gibi bir his bırakıyor. Bu biterse antiblemish nemlendiricimi daha düzenli kullanabilicem.
Nivea Q-10 göz roll-on Garnier'den yoğun kıvamlı, roll-on'la uyguladıktan sonra parmağımla yedirmem gerekiyor, geceleri bunu, sabahları Garnier kullanıyorum, o daha serinletici etkili biraz uyandırıyor beni :)
Loreal temizleme sütü, öyle bi damla damlatayım tüm makyajımı temizlesin ürünü değil, nazikçe temizliyor ama derinlemesine temizlediğini düşünmüyorum, zaten her makyaj çıkarma işlemi sonrası tonikle de siliyorum. 
Bu da renkli kozmetik bitirme çantam... Ve tabii ki yine bitirebildiğim pudram falan olmaz :) Rengi tutmaz, yapısı ağır gelir, ürünleri azar azar kullandığım için de dibini gördüm diyebileceğim pek ürün olmaz. 
 Flormar pudra ve farın hala raf ömrü var fakat pudra kullanmak çok ağır geliyor bana Creme puff'la beraber bitirip, artık sadece Sexy Mama gibi transparan pudralar kullanmak istiyorum. Full coverage o kadar da full değil bence.. Parmağımla tampon hareketlerle hiç dağıtmadan olduğu yerde uygularsam ancak kapatıyor fakat bu ürünü yağlı buluyorum ne göz altına ne yüze uygun değil bence. Bendeki 1,5 yıllık bir ürün yapısı değiştiyse bilmiyorum ama zaten Flormar'ı genel olarak kullanmaya devam edeceğimi sanmıyorum.
ELF ürünlerini elimdeki ürünler bitince kullanmak istiyordum fakat bekletmeye değer olmadıklarını gördüm.. Allıklar tozutuyor, bronzer kontur için biraz açık bir renk yine de yuvarlanıp gidiyoruz :) Shimmering Facial Whip'ler ise daha önce bahsettiğim üçü de birbirinden bozuk gelen ürünlerim :) spot rengi ayrışmış çalkalayarak falan bir nebze kullanılabilir, denemek için bir kısmını harcadım bile. Tüpteki tüm ürünlerimi sıkarak kapağını kapatıyorum, içlerinde hava kalmaması için..

Bunlar da hayatımın kazığı, Limango'dan aldığım Pupa farlar, 3-4 yıl önce üretilmiş! Bunlar da stoğumdaydı, ürün kodlarından tarihleri sorgulayınca hemen kullanıma açtım fakat felaket ışıltı barındırıyorlar, sadece sol alttaki kullanıp bitirilecek gibi.. 
Pastel 21-Flormar Supershine 513-Maybelline Watershine 550-Loreal 520-Avon Lollipop Dazzle
Maybelline'in ambalajı değişen ama serisini aynı kalan bu rujlarını çok beğeniyorum, tarihi yeni ama ambalajın değişmesi bitirmem gerektiğini haykırıyor :)
Loreal ve Avon ise böyle bir rujun varlığını unutmuş olabilir :D Loreal müthiş doğal bir renk liseye başladığımda falan alınmış olabilir :)) Nedense pek kullanılmadı. 
İlk iki rujdan nefret yazımda bahsetmiştim, Pastel babaanne ruju yapısı ve kokusunda.. Nemlendirici rujları ve yoğun renk vermeyenleri seviyorum.
Sevgili Tannesi, yazıyı yazdım, ürünleri komodinin üzerine yığdım, düğünden sonra bu 36 ürün biterse sen neyi beğenirsen gidip onu alacağım kendime :))

4 yorum:

  1. Öncelikle çok teşekkür ediyorum, mimi hazırladığın için...
    Benim bayıldığım ürünleri sen sevmiyorsun, hayretler içerisindeyim! Ben Pastel ruj delisiyimdir mesela...
    Bir de o şeffaf çantayı nereden aldın, kaça aldın? Ben de istiyorum öyle bir şey ama bulabildiklerim hep çok pahalı şeyler... Ben de naylon bir çantaya dünyanın parasını vermek istemiyorum...

    Bitirme ödevinde kolaylıklar diliyorum. Ancak bence çook güzel, kolaylıkla ve zevkle bitirilecek ürünler seçmişsin.
    Öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zannımca hiçbir makyaj çantama para vermedim :) Bu da yanlış hatırlamıyorsam siyah olan Gliss setin çantasıydı gayet büyük ve saydam olması iyi, Watson's'tan şampuan, saç kremi, sprey set almıştım, tekrar gelebilir :)

      Sil
    2. Aaaa, iyi haber bu! Teşekkür ederim. Ben de bakar olayım, yakalyınca alırım, Gliss'e de bayılırım zaten... Makyaj çantası hastası mıyım neyim! :D

      Sil
  2. merhaba roller tedavinizin neticesini paylaşabilirmisiniz acil şifalar saçlarınız için

    YanıtlaSil