13 Aralık 2012 Perşembe

Oriflame Aralık Alışverişim

Oriflame 2. adım ürünü olarak Volare seti 10 liraya geldi, cüzdan ve Giordani ruj, ekim ayındaki 1 danışman getirme kampanyasındandı, aralık siparişi ile ücretsiz geldi. Ayak kremi kargo ücreti karşılığında gelen ürün, oriflame danışmanıysanız sipariş verdikçe her ay puan kazanıyorsunuz, 100 ve 125 puan karşılığı farklı kampanyalar oluyor, fakat 100 puanı geçemediyseniz 8,99 kargo ücreti var, puan kazanamıyorsunuz ama o ayın kargo ürünü neyse ondan yolluyorlar..
Yeni danışman olduğum için Amazonian serisi hakkında bir fikrim yok, denemek için yıkama jeli, yüz mist'i ve erkek duş jeli aldım. Bazı ürünlerin karton kutularında, kapak içinde koruma bandı olmasına rağmen bazıları korumasız geliyor çok sinir oluyorum! İlk alışverişimde kutuya pudra dökülmüştü, ikinci de yine pudra aldım ama kapak altında koruması vardı, müşteriye vereceğiniz ürünün ağzı açık gelmesi ve müşterinin kabul etmemesi çok olası..
Küpeleri önceki kataloglarda çok beğenmiştim, çok daha uyguna aldım :)

Rujun rengi Pink Secret, ambalaja ve rengine bayıldım ama katalog fiyatını verip almazdım muhtemelen..
Tender Care Chocalate danışman fiyatıyla 5,31'e geldi, geçen katalogda daha ucuza Almond olanını almıştım, danışmanlar arasında çok popüler, işlevsel bir balm kuru dirseklere, ellere, özellikle dudaklara uygulanabilir ama mucizeler yarattığını düşünmüyorum.. Ayrıca sitedeki yorumlara bakarsanız danışman yorumlarının mucizeleri havalarda uçuşuyor fakat ben hindistan cevizi yağının tamamen donmuş şekilde yollandığını yazdığımda yayınlanmadı bile :) 
Sponsor ve direktörlerin sürekli aramasından çok rahatsızım, bu işe çok kafa yoracağımı sanmıyorum.. Ürünlerle ilgili yorum görüp beğenirsem almayı düşünücem..
Danışmanlıkla ilgili soruları olanlara cevap verebilirim.. Ayrıca bu ay Petra danışmanlığına da başvurdum, yine kendi ihtiyaçlarımızı almak için, ona müşteri bulmak biraz daha zor çünkü. 

4 yorum:

  1. Hindistan cevizi yağı donmuş olarak gelmesi normal ki, eline alınca vucut ısınla hemencik sıvılaşıyor saçlarına yediriirken. soğuk sıkma deniliyor bu özellliğe ve bildiğim kadarıyla bu doğallığını gösteriyor ;) Bende sponsorum :) Ama benim direktörüm bir harika. Üyelik paraları, kataloglar, telefon paran vs vs tam destek, hiçte rahatsız etmez =) İşe girdiğin insanlar önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben daha çok kendi ihtiyaçlarımı almak, satabilirsem de kendi çapımda takılmak için başladım bu olaya ama eve gelmek istemeleri, satış yaptırmaya çalışmaları falan çok itici geliyor.
      Hindistan cevizi yağını Amerika'dan saf olarak getirten bir arkadaş video çekmişti, jel kıvamlı fakat bu ürünün ambalajı çok sert, yani mesela kavanozda olsa bir şekilde eline alırsın ama ne kadar sıktıysam çıkmadı, kapağını açıp bakınca görebildim. Kalorifer peteğinin üzerinde azıcık eriyecek kadar bekleterek kullanabiliyorum..

      Sil
  2. Güle güle kullan canım. Oriflame den şimdiye kadar 1 ürün kullandım. Hediye gelen harika ışıltılı bir vücut kremi, o da kaldırıldı satıştan :) Kullanmamam Oriflame e karşı olduğumdan değil, ablam da avon temsilciliği almıştı ama kendimiz için, bu yüzden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa bu ay yeni bir serinin ışıltılı kremi var beğendiysen ben de onu alıp bir deneyim :)
      Beni de yıllar önce bir avoncu resmen dolandırdı sadece 3 ürün istemiştim 250 liralık ürün sipariş etmiş almak zorunda kalmıştım :s O zamandan beri bu doğrudan satış işine tepkiliydim ama başladım denemek için :)

      Sil