17 Ocak 2013 Perşembe

Gratis %40 İndirim Günü

Bu blog nereye gidiyor sayın izleyici? Biri şu indirimleri bitirsin, alışveriş yazısı girmek istemiyorum artık, zira bütçem yoruldu :)) Yine bir Gratis indirimiyle ne olduğunu anlamadan gitti bir yüz liracık :)

Pretty Promise vücut nemlendiricisi setine bayıldım.. Paraben içermediği için aldım, görüntülerine bayılmıştım yalnız fazla sağlam paketlenmiş.. Şişeler alttan ve üstten ambalaja silikonla yapıştırılmış ama bu kadar sertliğe dayanacak bir ambalajı yok, biraz ucuz bir plastikten ve Çin'de üretilmiş :s
Neyse yine de yapısı ve kokusu güzel, yazıyı yazarken Sugar Candy olanı çıkarabildim sadece ve başarılı.. Fiyat 8.75..
Benri kare pamuk 2 lira
Benri disk pamuk 1.25
La Ligne duş jeli 1,75
La Ligne  vücut losyonu 3
La Ligne  şampuan 2 lira... Bu şampuanla birlikte Loreal sıvı spreyimi kullanınca, kullandığım şampuanı soranlar oldu :) Bu fiyata aldığımı söylesem mi bilemedim! :D 
 Bu markada da zararlı pek bir şey göremediğim ve Alman markası olduğu için aldım.. Kiraz çiçekli duş kremi, canlandırıcı, nem dengeleyici şampuan ve üre içerikli vücut losyonunu seçtim..
Cala temizleme mendili 2,25 aloe veralı
Serinletici göz maskesı 1,75
Cettuna siyah nokta bandı 2,75
Cettuna collogen maske 5,25
Daha önce siyah nokta bandı kullanmadım, sanırım kullanmam gerekiyor. Bunları zaten sürekli tavsiye ettiğiniz için ve %40'dan daha fazla bir indirim beklemediğim için aldım..

Bee Beauty vücut kremi 7,25
Bu bebek, limonlu dondurma kokuyor, ben beğenmiştim ama kremler çok olunca bırakmıştım, sonra annem beğenip aldı :) Vanilya ve cheesecake li olduğu yazıyor ama sürdükten bir süre sonra sanki daha kötü bir koku kaldı.. Bu üründe de paraben yok ama alkol türevleri ve laktik asit var, nemlendiricide alkol? :s Laktik asit dışarıdan uyku getirir mi? :))

Vee tabii ki The Balm..
Shady Lady vol. bilmem kaç :P Yok yok vol.3 tamamen spontane alındı.. Sadece palet almak için ama hangisini alacağımı bilmeden gittim. Bir tanesinin içinde paletin üstünde yazmayan farklı bir far vardı, çok özenerek, görsellere bakarak almaya karar verdiyseniz mağazada iyice kontrol edin, Balm'ların parmaklanmış olmasına çok alışkınım da adamlar koca farı yanlış koymuş :)
Neyse efendim Nude Tude yine çok pembe göründü gözüme, kız arkadaşın da tavsiyesiyle bu paleti seçtim. The Balm'dan alabileceğin son şeyleri de al ve sus dedim kendime.. Ama tabii başka bir indirimde bulursam Balm Jovi'ye de hak veriyorum.
Son olarak kapatıcısını aldım, rengini biraz koyu buluyordum ama zaten yüzümde kullanacağım için uyar herhalde dedim ve aldım..
Balmsaway ürünü için 15 lira olur mu çok ucuz diyip neredeyse bana satmayacak olan mağaza müdürüne buradan sevgiler, zira 9 liraydı...
Shady Lady Vol.3 36 lira
Timebalm 12 lira ;)
İndirim Gratis'e özel markalarda, Essence'te yok, Golden Rose'da %40'tı..

8 yorum:

  1. the balm paleti ne kadara aldın ben geçen gün sorduğumda %30 indirimle 58 tl dediler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu anda %40 indirimli 36 lira.. 58 olamaz zaten indirimsiz fiyatları 60 liraydı, 38 i karıştırmışlardır belki..

      Sil
  2. ben kendime Gratis'in önünden geçmeyi bile yasaklamıştım.Yeter artık bişey almıcam diye söz vermiştim. Bugün indirimi duyunca gene koştura koştura gittim. Bu arada seller gidiyodu tam kapıda ayağım bi kaydı yere güm! Bu bana bi işaret heralde deyip geri döndüm.Aklım hala orada.Şu nemlendirici seti bir ara içeri sızıp alıp kaçsam diyorum.bakalım kısmet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Orada set kalmayabilir, işareti dinlemeyip damlayacaktın içeri :)))
      Ben de yılbaşından sonra artık alışveriş yapmam diyordum, yılbaşından daha fazla indirim oluyor :s
      Neyse ki kıyafet alışverişi yapmaya üşeniyorum, oradan yırtıyoruz :D
      O setin yerine The Body Shop'tan bir tane butter da olabilir :P

      Sil
  3. Çok güzel şeyler almışsın canım, o minik kremlerin olduğu sete bayıldım, yarın kalmışsa ben de alcam ondan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)) Bu ara resmen kremlerle yaşıyorum :(
      Bugün fondöten sürerken burnum soyuldu resmen, gratise gittim oradaki kız da soyulmuştu hava bizi çok bozdu :))

      Sil
  4. aaa *-* işte beni ikinci gratis seferine çıkartan yazı buydu...

    suçluyu buldum... :))

    Bizede pamuk bıraksaydın... aşkolsun *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahahh bu indirimle benzer şekilde Gratis'e özel ürünlerde %40 indirim olunca pamuklara saldırmıştım yine! Gratise kızsak da 8 Mart'ta gereksiz kozmetik yerine ihtiyaç alışverişi yaptığımız için sevinmeliyiz :))

      Sil