25 Nisan 2013 Perşembe

Kısa Günün Cicileri

Ben sussam, fotoğraflar konuşsa olmuyor di mi? Çok fena çenem düşmüş durumda, yarım gün içinde anlatacak çok şey biriktirdim ama dünyanın bütün yükünü yüklemişler gibi kolum, kanadım bükük yine :))
Ama azmettim iki yazı halinde paylaşacağım tüm dertlerimi :) 
Öncelikle bu sabah Down Under Naturals'ın Argan Oil serisinin, tanıtımı için Selen Kozmetik tarafından bir kahvaltıda tanışmaya davetliydik.. Bu benim için çok mutluluk vericiydi, çünkü bir firma blog yazarlarıyla bire bir iletişim kuruyor, ajans kullanmadan kapınıza bir kargoyla ürün göndermeden, uzun uzun ürünlerini anlatıyor. Detayları sonraki yazımda paylaşacağım, sadece burada teşekkür etmek istiyorum Ankara, İstanbul dışındaki insanları da ciddiye alıp Adana'da bir lansman düzenledikleri için :)
*Türkiye turları devam ediyor, Gratis ve Watson's'lara eğitim veriyorlar sanırım ama blogger etkinliği programları için facebook hesaplarını takip edebilirsiniz..
Bugün, eve elleri kolları dolu gelen babaları gibi döndüm. Bunlardan ilki Selen Kozmetik'in bizim için hazırladığı paketti. Argan Oil serisinin saç ve vücut ürünleri vardı pakedimizde ama seri halinde kullanmaya başlamadan saç serumu ve yeni çıkan çok amaçlı bakım yağlarını da almak istiyorum. İlk biz denedik sanırım, muhteşem kokuyordu, içindeki yağları hatırlamıyorum bile jojoba, argan falan çoklar yani :)
 Çatlayan, patlayan stoklarım nedeniyle bu yavruları biraz bekleteceğim ya da dayanamam kullanırım, karar veremedim :)
Kahvaltı mekanımız NorthShield'dı ve yanında Sephora olunca kaçınılmaz olarak çıkar çıkmaz Sephora'ya daldık. Ve ilk gördüğüm görevliye Urban Decay Primer Potion sordum. (Parfüm gösterdi!? Sonra sanırım mağaza müdürü bulup verdi :))
Ay acaba pahalı mı falan diye düşünürken, Too Faced markasının Adana'ya hiç gelmediğini ve Türkiye piyasasından onun da çekileceğini öğrenmiştim. Ürün geleceğine, marka çekiliyor 5. sınıf insan muamelesine devam.. Bir daha bulur muyum bulamaz mıyım diyerek hiç düşünmeden far bazının üzerine atladım. 

Sephora bana şaşırtıcı dozda numune verdi! Yardım şişe Sephora makyaj bazım oldu :) Benden önce kasadaki teyze testerlar işime yaramıyor diyince görevli hepsini bana verdi, üstüne yenilerini de ekledi, haliyle bakakaldım :) Evet, alışverişten çok verilen hediyelere sevinen saftiriklerdenim :)) 
Too faced isteğim özellikle de Glitter glue hala devam etse de UD her türlü başımın tacı :) Kendisine 48.90 lira ödedim. Toplu bir alışverişte çok gibi görünebilir ama Essence I love stage sürdüğümün beşinci saniyesinde çizgilendiği için mecburen verdim bu parayı...
Ve son olarak, Adana blogger buluşmasında, kargo gecikmesi nedeniyle alamadığımız Durance hediye paketini Emine verdi bugün :) İçinde tam boy  lip balm var, oldukça kalın yapılı, vereceği etkiyi merakla bekliyorum.. Lavanta keselerini zaten çok severim, Durance'ın bu torbaları dahi organik olunca beni benden alıyor bu marka.. 
Tüm tipsizliğime rağmen Selen Kozmetik fotoğraflarını ve detayları en kısa sürede paylaşacağım ;) 

16 yorum:

  1. Şu yazını okudum ya artık tamam çemkirmediğin, seni delirmedikleri bir gün varmış :) Ama bu sefer haketçek bir şey olmamış galiba :D
    şaka bir yana, o testerlar süper olmuş.
    Ne biçim bi piyasamız varmış çekilen çekilene ne beklentileri vardı acaba ülkemizden de sırayla kayboluyorlar. Yazık bize de ama.. Hele bana daha yazık ben daha yeni yeni alayım bakayım diyorum hoop gidiyorlar!
    Lansman fotoğraflarını merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa beni delirtmeseler olur mu hiç? UD Primer Potion dedim parfüm gösterdi :s Far bazı hani dedim, Nars'tan verelim dedi :D
      Çemkirme potansiyelimi TBS'ye sakladım. Yılbaşında bana tarihi geçmiş butter satmış olmalarından şüphelenmekteyim. O kızcağız da sesini çıkarmadan getirin sorun varsa değişiriz dedi :))
      Lansmanda blog yazmaya nasıl başladığımızı konuştuk, ah ahh daha önce bu piyasayla ilgileniyor olsam o yurtdışı yasağından önce ne incir ağaçları dikerdim evimize :D
      Fred Farrugia belki tutmadı ya da tanınmadı ama Too Faced satılmayan bir marka da değildi :s

      Sil
  2. :D evettt bugündenn en karlı sen çıktınn ama çokk güzel bir gündü neyse diğer resimleri yüklede çalim onlardan :)))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toplu fotoğraflar bende çok az var :( Ama bol bol Arzu Hanım'ı çektim :)) Fotoğraftan ziyade ne yazacağımı düşünüyorum, hepsini anlatabilirim :) O yüzden şimdi yorgun yorgun yazmadım..

      Sil
  3. yaaa, çok güzel geçmiş! bursa'ya da gelirler mi acaba?? (pek umudum yok ya..)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni blogları tanımak konusunda çok açıklar :) Bursalı blog yazarları yeterli sayıdadır muhtemelen, bu talebi mesaj atarak paylaşın bence :)

      Sil
  4. İzmir'e de gelseler :)) Bende geçen alışverişimde argan oil saç kremi numunesini aldım. tabi çok çok kücük birsey oldugu için pek fazla yorum yapamayacağım. Yorumlarını bekliyoruz =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünlere çok talep varmış orijinal boy bulunmuyormuş birçok yerde :)
      İzmir çok isteniyor dediler, sanırım gelirler :))

      Sil
  5. Güle güle kullan yeni cicilerini.Alışveriş ve hediyeler dışında testerlar süper olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet özellikle erborian markasını merak ettim bir blogda çok övülmüştü ama alamayacağım kadar pahalı diye hatırlıyorum.. Tester koleksiyonu yapmak, bakıp bakıp kullanmamak blogger hastalığı mı? Bende ondan oldu da :D

      Sil
    2. Blogger hastalığı değil bence.Ben blog açmadan önce de sen gibi bakıp bakıp kullanmazdım.Sanırım testelar bizim için zor ulaşılan şeyler olduğundan kullanmaya kıyamıyoruz :))) O kadar alışveriş yaptım sephoradan daha 1 tane tester vermediler.Bu kadar testerı görünce kendim almış kadar sevindim :)))))

      Sil
    3. Bir açılışta gitmiştim, bu ikinci alışverişim oldu burada her alışverişe veriyorlar sanırım :)

      Sil
  6. çok güzel bir gündüü gerçekten..sizlerlede tanışmamıza vesile oldukları için ayrıca tşk ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveett ben de seni çok merak ediyordum ama fazla konuşamadık :(

      Sil
    2. aynen fazla konuşamadık..ama başka bir zaman yine toplanalı canım:)

      Sil
    3. Janjan'la da konuştuk tekrar buluşalım canım :) Ben çoğunlukla müsaitim

      Sil