10 Nisan 2013 Çarşamba

Mado Kamera Görüntüleri

Mado web sayfasından bir açıklama ile beraber güvenlik kamerası görüntülerini paylaşmış. 
İzleyince siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama benim gördüğüm dışarıda bir koşuşturma varken, o sokağa açılan cam kapı kapatılmış ve dükkanın içinde bulunan insanlar mutfak katına indirilip limon dağıtılmış ve anladığım kadarıyla tahliyeleri de bu kattan yapılmış. İstanbul'u hiç bilmeyen biri olarak ben bu tespitte bulundum..
Hiç de öyle sokaktan geçen eylemciye yardım ediyor tavırları yok. Gayet kendi müşterilerinin ve kendilerinin güvenliği için kapıları kapatıp, yine müşterilerine yardım etmişler... Zaten masumsalar ve sanatçılara su satmayı reddetmeseler neden böyle bir şey gündeme gelsin?
Ayrıca o twitter hesabı kurumsal değilmiş. O olay zaten saçmalamanın dibiydi ama hala Mado'yu aklamıyor bu durum.. Hatta daha vahimi, Mado bile bu kadar gündemde yer bulurken, her fırsatta öğrenciyi, kadını, kızı, bebekleri, devrimciyi, öğretmeni, işçiyi, emekliyi, hakkını arayanı hedef alan "orantısız güç" ve polis nefretinden kimseler bahsetmiyor.. Bu ülkede polis kime hizmet ediyor? Trafik polisi bile ceza kotasını doldurmak için devriye gezip park cezası yazıyor, en hızlanabilecekleri noktalara radar koyuyor.. Hiçbir şey bu ülke vatandaşının güvenliği ve geleceği için değil yani..

2 yorum:

  1. niye mi polisten kimse bahsetmiyor? sen vatandaş olarak bu ülkedeki görevini tam olarak kavrayamamışsın galiba, oku da öğren :)

    http://i.imgur.com/sibmuQo.jpg

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toplumca aydınlandık, yerimizi öğrendik! :D

      Sil