9 Nisan 2013 Salı

Mim: Mimin de hayırlısı

Bir yerlerde mimlenmiştim ama neydi ki o? Derken, Biricit'in blogunda buldum kendimi :) 28 Şubat'ta yani doğum günümde mimlemiş beni, doğum günümde evde boş boş oturduğum için yoğunluktan aklımdan çıkmış! :D
1. En son kime yalan söyledin, neden?
1 Nisan'da sevgilime yalan söyledim. Yüzünü bile göremiyorum diye cırlamış ayrılmıştım ama yine çok yoğun çalıştığı için sallamadı beni. Haliyle 1 nisan şakam elimde patladı :))
Bunun dışında da aileye pembe hikayeler, işi düşünce arayan arkadaşa "şu anda cehennemin dibindeyim gelemem" gibi yalanlarım olmuş olabilir :)

2. Biz okumuyoruz farz et, kendine bir itirafta bulun.
Ey Seçil titre ve kendine gel.. Hayata dön, kitap oku, zayıfla, mutlu ol falan...

3. Şu an istediğin işi mi yapıyorsun?
Şu anda yatıştayım ama her klasik mühendislik öğrencisi gibi öğrencilik hayatım "nerden düştüm laayynn ben buraya!" şeklinde geçti.. Kendimi biraz toparlayıp, bir işe yarama çabası gösterirsem mutlu olabilecek bir çalışma alanı yaratacak kadar geniş bir meslek makina mühendisliği. O yüzden mutluluk zorlanabilir yani ;)

4. Mutlu musun?
Asla!

5. Keşke....
Yaşamın geri alma tuşu olsaydı.. Tee ilkokula geri dönüp, beni her gün döven manyak hocamın olmadığı bir okula gitseydim..

6. Sence ideal eş nasıl olmalı?
Her şeyi önce kendisi için değil ailesi için düşünmeli ve istemeli.. Ve beni iyi tanıyıp tepkilerimi, isteklerimi, hislerimi bilmeli..

7. Nerede yaşıyorsun ve ömrünü nerede geçirmek istiyorsun?
Adana'da yaşıyorum. Trafikte kelle koltukta gitmeyeceğim sakin bir yerde yaşamak istiyorum. Bahçeli ev istiyorum. Tiyatro, opera, bale, Gratis, Rossmann, BBW falan da olsun ama! Hayale gel..

8. Korkuların neler?
Hayatımın değişmeyi bırak bundan daha kötüye gitmesinden korkuyorum.. Bir de ani seslerden!

9. Seni en çok ne mutlu eder?
Çay, çikolata, peynir, ekmek, domates, zeytin gibi basit şeylerin yanında bir yudum sevgi... Sevgili elimi tutsun, gözlerime baksın ve o anda bana yalan söylemeyen, beni koşulsuz seven birinin varlığını hissedeyim..

10. Hayatında en çok utandığın an?
En çok olanını buradan yazamiyciiim.. Genel de komik olaylar, düşmeler falan için utanmam ama yanımda benim arkadaşım olan ya da ailemden biri boşboğazlık yapar ya da saçmalarsa utanırım :s

11. Kendinde en sevmediğin özellik?
İnsanlara çok fazla inanıyorum.. Hatta bu özelliğimi bilip zaman zaman hikayeler uydurarak kandıran çok oluyor! :s Acıma, üzüntü, kıskanma, sahiplenme gibi duygularımı da fazla abartıyorum..
Kendimden bahseden bilmem kaçıncı mimden sonra, bu da benim size blogda ilk fotoğrafım olsun :)
Bebiş severken :)
Ben de bu kapsamda eğer hala yapmamışlarsa ya da yapmak isterlerse Begüm'ü, Güzellik Gerçekleri'ni, Nilgün'ü, Weba'cığımı mimledim gitti :)

13 yorum:

  1. Ey Seçil titre ve kendine gel :)) Gece gece güldürdün beni :) Hemen yapıyorum mimi :))

    YanıtlaSil
  2. "cehennemin dibindeyim gelemem" beni yıktı :))) hemmencik yapıyorum kendi mim'imim..tşk ettim :)

    YanıtlaSil
  3. Amanda bu ne güzellik, ne tatlilik *.*

    YanıtlaSil
  4. Heheh tam senden beklediğim cevaplardı, keyifle okudum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazarken kendimi kaptırıyorum, sonra okuyunca ben de kendime gülüyorum :)))

      Sil
  5. ayyy makine mühendisi mi? genelde çok odun olurlar onlar. ya da en azından benim aşkından ölüp bittiğim, etrafında dört döndüğüm ve bunu ben gözüne sokana kadar farketmeyen bir odun tanıdığım vardı diyeyim :D
    ben de "mutlu musun?" a verdiğin yanıta bayıldım. genelde gerçekçi olmak daha az acı veriyor. tenks you veriyor seçil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Makinaya girenler genelde birkaç tahta eksik girerler ve çıkana kadar da sosyallikle ilgili kalan tahtaları da alınmış olur :) İyi bir mühendis koca adayı mezun olmalıdır, hem sosyal hem mezun aynı anda olamıyorlar :)) Odunlukları bundan, ders çalışmaktan kafayı yiyoruz :)) O da inek olduğumuzdan değil, çalışıp çalışıp anlamadığımızdan :s En azından bizim okul İngilizce olduğu için bana her şey çok daha zor geliyordu, hatta haftasonu girdiğim yabancı dil sınavıyla da gördüm ki ben İngilizce bilmiyormuşum :s Bize öyle öğretmediler İngilizce'yi! :D Teknik terimlerle gerçek dünyayı karıştırıyoruz bazen!
      Bir de aslında TDK'ya göre "makine" ama ben makina diyorum daha delikanlı oluyor! :D

      Sil