26 Kasım 2013 Salı

Avon Katalog 13 Alışverişi


Hmm katalog bitmeden yetiştim sanırım! Yazın hiç sipariş vermediğim için Avon temsilciliğim iptal olmuş, tekrar başvurdum ve bu katalog döneminde, katalogtan çok fırsat broşürü ilgimi çekti. Sadece internet sitesinde bulunuyor bu katalog ve oldukça uygun fiyatlara, 2-3 liraya göz kalemi, kolye vs aldım.. 


Aldıklarımın dışında, meşhur formu doldurduğum için Avon Mega Effects maskara geldi bana da. Ben rahat kullanabildim. Kirpik diplerime de uçlara da uygulamayı sevdiğim için fırça tasarımını beğendim. Güzel uzatıyor ancak çok hacim vermiyor, ince ve seyrek kirpiklere göre değil pek..


Avon Perfect Kiss Lip Gloss'u ilk kez gördüm katalogda, yapısını ve rengini çok beğendim. Oldukça yoğun renk veriyor, simli gibi görünse de uygulandığında belli olmadı. Bana 10.90'a geldi.. Rengi Pout More Pink
Glazewear dudak parlatıcısını ve kalemleri fırsat broşüründen aldım. Parlatıcının rengi Slicked Red, 2,90 lira!
Glimmerstick Chromes - Mocha Flash 2,90
Glimmerstick diamonds - Brown Glow 3,40
Supershock - Aqua pop 5,90 
Kalemlerin hepsini beğendim ama Supershock'a aşık oldum tabii ki :)
Fırsat broşüründen 25 lira alışveriş yapana ilk fotoğraftaki çanta 5 lira civarıydı, ince zarif bir çanta onu da sevdim ;)

Kalemlerden biri iade edilmiş ve paketi hasarlıydı, çok sinir oldum! Sonuçta kullanıcıdan çok, satış yapmak için alanlar var ama açılıp rengine bakılmış ürünün kabul edilmesi bana çok saçma geliyor.. Kullanılsın ya da kullanılmasın kimse bu şekilde almak zorunda değil !


Takılar çok parlamış ama katalogda daha net görebilirsiniz. Alttaki 3 taneyi çok beğendim. İnci kolye oldukça uyduruk.. 
Kalpli kolye vs çok çocukça gelse de rengini ve minik taşlarını çok beğendiğim için, bu kolyeyi geldiğinden beri hiç çıkarmadım ve duşta kararma-renk değişimi vs olmadı.. 
Damla modelinden de çok güzel gelin olmaz mı yahu?
Takılara da 3,60 ile 6,50 lira verdim desem???

Katalogdan aldığım diğer ürünler, Clearskin Pore Mineral siyah maske ve onun hediyesi olan siyah nokta çıkarma aleti idi. Aleti kullanmayı beceremedim henüz :) Maske ferah bir his veriyor ama korktuğum için arkadaşıma verdim, hediye ettim.. Tamam iteledim! :)) 
Infinite Seduction kadın ve erkek parfümünü aldım. Vanilya notalarını görünce direk atladım, birkaç iyi yorum da görmüştüm ama çok baydı bu koku beni.. Erkeği idare eder ama kadın parfümü çok ağır.. 31 liraya geldi bunlar da..

Perfect kiss rujların fiyatı da çok uygun 5-5.50 civarıydı ama ben sipariş verirken görmemişim :( Her an bir çılgınlık yapabilirim. Siz de sipariş vermek istiyorsanız katalogun son günleri...

Gelecek ay Real Techniques satışı olsun diyenler?


9 yorum:

  1. ben de aqua pop kalemi aldım bu ay harika bir renk :) rujlardan da seçemeyince bir sürü renkten tester istedim özellikle koyu renkler kalıcı ve dudağı kurutmuyor, sevdim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de daha önceden perfect kiss'in iki rengi var. Yapısını seviyorum ama sırf onlar için bir sipariş daha verilmez galiba di mi? :)

      Sil
  2. Hepsini güle güle kullan canım :) Real techniques'ten powder brush istiyorummmm ;))

    YanıtlaSil
  3. Tamam o zaman :) Powder brush 1 tane var, fiyatı uygun gelirse haberleşiriz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım fırçanın fiyatı 55 lira ve 5 tane fırça koruyucu ile göndericem. Diğer ürünler için instagram profilime bakabilirsin. Google obsesifimsi diye ararsan çıkıyor zaten.

      Sil
  4. Merhaba,
    Aldıklarınızı güle güle kullanın. Blogunu takibe aldım bana da beklerim. Sevgilerle:=)
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canım, o göz kalemlerine bayılıyorum. Taraktan bende de var kullanıyorum da arkası asılabilir bir tarağı vardı duş tarağı diye geçiyordu çok seviyordum o tarağı yok artık satışta çok üzgünüm yani :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooooo, sen beni görmüyorsun hiç ama :( Tripcanınız geldi :)

      Sil