10 Şubat 2014 Pazartesi

Adana Buluşması - Sponsor Firmalarımız

Bize olumlu yanıt veren, hediyeleriyle aramızda olan markalardan, ayrı bir yazıda bahsetmek istedim. Yazılar çok uzuyor çünkü.

Öncelike Avon Türkiye ekibine teşekkür ederim. Bize özel, çok hızlı bir dönüş yaptılar ve çok şık kutularda hediyelerimiz geldi.


Ruj ve gloss'lar farklı renklerde çıktı, bb krem medium tonda olduğu için kontur olarak deneyeceğim. Bu dörtlü paletlerin pigmentasyonunu merak ettiğim için, palete çok sevindim.


Apolena makyaj çantası, bizim evde yılın olayı oldu :) Annem çantaları görünce iki tanesini gözüne kestirdi, bense hepsine el koyup, blogu kapatıp ortadan yok olmayı düşündüm :))
Benim payıma bu cici düştü ama kesinlikle, evlilik aşamasında sık sık ziyaret edeceğim bir site olacak..
Apolena ekibi, benimle çok ilgilendi ve bu güzel çantaları bize özel imal ettiler, tekrar çok teşekkür ederim.. Sevgililer günü konsepti ve indirimlere göz atmak isterseniz, diğer ürünler için buradan sitelerine ulaşabilirsiniz..


Ixora Parfüm, bizlere piyasaya yeni çıkan kolonya serilerinden gönderdi. İncir, Bodrum mandalinası gibi kolonyalar vardı, benimki ıhlamur çiçeği. Ayrıca birbirinden farklı ürünleri de varmış, hatta Adana'da mağazaları varmış, etkinlik sayesinde öğrendim. Siteyi incelemek için buradan buyrun. Satın almak için buradan


Durance'ın doğal ambalajlarına bile bayılıyorum.. Çok sevdiğim pamuk çiçeği kokusu ve güllü seriden numuneler geldi. Çok teşekkür ederiz.. Adana butiklerini en kısa zamanda ziyaret etmek istiyorum.


Cyrene markasını Lila Kutu ile tanıdım ve iletişime geçtim. Bizim için, cilt soyucu exfoliant seçmişler. Bu tarz bir ürün hiç kullanmadım şimdiye kadar, akne tedavim sonuçlanınca hemen denemek istiyorum :) Sitelerinde kendimi kaybedebilirim rahatlıkla :)


Günün olaylarından biri de kokulu mumlarımızdı. Dağılırken bile "herkes mumunu aldı di mi?" diyordum :)) Mumyak.com ekibine ilgileri için çok teşekkür ediyorum..
Barınak Gönülleri Derneği yararına yapılan satışlarına göz atmayı unutmayın...


Orkide Hareketi'ne sadece internette rastlıyordum ama hiç bilgim yoktu. Temsilci olup, indirimli alışveriş yapabiliyorsunuz. Organik sertifikalı Natur Siberica, Suna Dumankaya'nın ürünlerini bulabilirsiniz. Mikrofiber temizlik bezlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazeleri var.
Bize güzel bir ruj ve saç kremi (conditioner) numunesi geldi.

Gratis'lerde minik parfümlerini gördüğümüz La Casa de los Aromas markası da çubuklu oda kokularıyla etkinliğimizi destekledi.

Ayrıca adresimi alan bir iki firma daha vardı, onların akıbeti belli değil.
Malesef Watson's hediyelerimiz de yetişmedi, merakla Wake me up fondöten gelir mi diye düşünmüştüm :))

Destek olan markalara, gerçekten çok teşekkür ederim. Bu blog meselesi değildir, şahsi bir güven meselesidir benim için ve benimle birlikte arkadaşlarımın yüzünde, tebessüme neden olduğunuz için çok teşekkürler..

**Ben bu ara instagramdan çıkmadığım için, orada tanışmak ve organize olmak daha kolay oluyor. Ve katılan arkadaşlarımızın çoğu instablogger ya da blogu olan instablogger idi :)
Sevgili bakımgunlugu benden önce hashtag'imizi oluşturmuş ve buluşma sonrası hemen yazıyı bile hazırladı :) Blogu, daha çok yeni ama instagram da çok sevilir kendisi.
Asıl konuya girip de fotoğraflarımızı yükleyemediğim için şimdilik onun yazısına yönlendiriyorum sizi :) 

7 yorum:

  1. Cyrene soyucu ürünü merak ettim, tam da öyle bir şeye ihtiyacım var
    Bu firmalara bizde teşekkür edelim, seni üzmemişler:) diğerlerine de tüüü diyorum:)

    YanıtlaSil
  2. mumyak.com ve shop.apolena.com'u yazın sayesinde öğrendim, biraz göz attım şimdi, özellikle mumyak.com tam da şu sıralar aradığım bir şeydi, teşekkür ederim sana. Ayrıca Barınak Gönüllüleri Derneği Yararına bölümünden bol bol alacağım, aldıracağım. Şahsi olarak ve bir üniversitenin öğrencilerinin kurduğu ekiple sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde elimden geldiğince barınaklara destek olmaya çalışıyorum, bu tarz projeleri her fırsatta desteklerim, bunun için tekrar teşekkür ederim.

    Güzel günlerde kullan hepsini :)

    Gülfiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duyarlılığın için ben çok teşekkür ederim :)
      Mumlara ben de taktım bu ara...

      Sil
  3. Merhaba kaçırdığıma üzüldüğüm bir buluşma malesef, inşallah bir sonrakinden haberim olur (: Çok güzel vakit geçirdiğinizden eminim (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burada birkaç kere yazdım ama geri dönen olmadı pek. Bir instagramda biliyorum ama blogger'da kimlerin Adanalı olduğunu pek bilmiyordum. Biz yine görüşmeyi düşünüyoruz. Bunda da gelemeyenler oldu zaten :)

      Sil
  4. Ben seni pamuklara sarıp saklasam:)) nasıl güzel yazmışsın ya seen iyi ki tanıştık buluştuk ilk göz ağrım :)) dostluğumuz daim, buluşmalarımız sürekli olsun öperiiim koccaman <3<3<3 :))

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel bir buluşma olmuş.Hediyeler güzel ama sizler daha güzelsiniz.Sizlerle tanışmak adına keşke Adana'da olsaydım dedim :))

    YanıtlaSil