11 Mart 2014 Salı

#berkinelvanölümsüzdür !!



Hala görmek, anlamak isteyenleriniz varken, masum bir can daha gitti... Evden çıkartması gereken son 30 milyon eurosu yoktu, cebinde bir ekmek parasıyla gitti... Katili de azmettiricisi de bellidir!! Millet lafını ağzına alırken, bu ülkenin insanlarını bir böcek gibi ezenler öldürdü! 

Birileri hala, gözünü gerçeklere kapatsa da #BerkinElvan 16 kiloya düşerek, günbegün eriyerek can verdi! Senin siyasi fikrin ne olursa olsun, bir ananın daha yüreğine ateş düştü! Sen duymak istemesen de katili bellidir! Gördün mü icraatı??


Ölürken ne hisseder insan? Canı acır mı? Ben bir kere gördüm... 30 yaşında ablam, kollarımda nefes almaya çalışıyordu. Nabzını, nefesini hiç hissetmiyordum. Rengi değişti. Kanı gövdesine çekildi. Son çırpınışlar... Tek dileğim, canının acımamış olmasıydı... Hiç ölü birini görmemiştim, çok korkardım. Ama soğukkanlı olmak zorundaydım.. Kimse bilemez, anlayamaz... ölümün acısını, ateşini yaşamayan kimse anlamaz... Kundaklayıp verilen bir ananın ellerinden, kefenle alınan yavrunun hesabını kimse veremez.... Sebep olanlar... Neye inanıyorsanız cezanızı ondan bulun!!  






Ben lafa değil cinayete bakarım!

Berkin Elvan: (15 YAŞINDA): Gezi Parkı direnişi sırasında İstanbul Okmeydanı'ndaki evinden ekmek almak için dışarıya çıkan Berkin, polisin attığı gaz fişeği tarafından başından vuruldu. 269 gün direnen Berkin, 11 Mart günü sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

Ali İsmail Korkmaz (19 YAŞINDA): Gezi Parkı'ndaki direnişe destek için Eskişehir'de düzenlenen gösterilerde ara sokaklardan birine kaçan Anadolu Üniversitesi birinci sınıf öğrencisi Ali İsmail, sivil giyimli polisler tarafından dövülerek öldürüldü. 38 gün boyunca komada kalan Ali İsmail, 10 Temmuz 2013 günü hayatını kaybetti.
(Mahkemesi Kayseri'de görüldü! Polisler, ayağımın ucuyla şöyle bir dokundum falan diye zırvaladı !! )

Ethem Sarısülük (26 YAŞINDA): Ankara'daki direniş sırasında Kızılay'daki Güvenpark'ta Ahmet Şahbaz isimli polis tarafından başından vuruldu. Ankara Numune Hastanesi'nde 14 gün yoğun bakımda kalan Ethem, 12 Haziran günü yaşamını yitirdi.





#berkinelvanölümsüzdür #berkinelvan 

2 yorum:

  1. ciğerimiz yanıyor inan tüm çocuklarımıza, hatta bazen diyorum ki onların orada anneye ihtiyacı var, al Allahım canımı

    http://belgin-ce.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil