12 Mart 2014 Çarşamba

Son Alışverişler (Watson's, Gratis, English Home)

*Yazı yazmadan, yanlışlıkla fotoğrafları yayınlamışım :))

Bu indirim döneminde alışveriş yazısı paylaşacak zamanım olmadı çünkü çok fazla parça vardı. Tek tek fiyat soranlar oldu, direk fişini yayılayayım dedim onda da indirimler sonda olduğu için pek anlaşılmıyor. Ve de instagramda bazı kişiler, "mağazaların zengin ettin" gibi saçma bir yorum bırakıp tartışma çıkardığı için artık çok fazla fiyat vermek istemiyorum. Sonuçta mağazaya gidince görülebilecek şeyler.. Kaldı ki çok büyük harcamalar yapan biri değilim, her zaman da sorulan sorulara uygun fiyatlı, kullanışlı, emin olduğum ürünlerle cevap veriyorum. Dolayısıyla kimsenin yaptığı alışverişin hesabını kimse tutamaz, haddi değil..
Kendisine de söylediğim gibi, sigaram yok, çok fazla giyim alışverişi vs yapmıyorum, ev geçindirmiyorum, sevgili parası yemiyorum!!


Ön haykırıştan sonra, konuya girelim :) İlgi alaka olarak Watson's daha çok gönlümü çelse de Gratis'in kendine özel markaları daha çok ilgimi çekiyor bu yüzden Watson's'tan pek alacak bir şey bulamıyorum.
El kreminin methini çok duymuştum, krem ve temizleme sütü sevgili Hamarat Abla'ma hediye gidecekti ama aldıklarımın çoğunu yollayamayınca şimdilik bana kaldılar :)
Garnier ürünlerini seviyorum. İndirimdeyken ya da daha küçük mağazalardan alıyorum çünkü her zaman indirimdeki fiyatında oluyor.
Temizleme suyundan iki şişe yedeğim olduğu için şanslıydım, burada bile pek bulunmuyor..


Garnier göz altı kapatıcısını denemek istiyordum, yeni seri çıktığı için eskisini bulamadım. Bu da güzel gibi, yapısı incecik ama çok turuncu tonlu. En açık renk olmasına rağmen tonu koyu ama bir süre sonra ciltle bütünleşiyor. Pigment bir şey özelliği varmış zaten :) Sizin renginizi alıyor gibi..
Daha önce 2 renk Rimmel Apocalips alıp beğenmemiştim. Az sürüyorum çizgilere doluyor, çok sürüyorum homojen dağılmıyor tuhaf bir yapısı var. Koyu rengini alıp deneyeyim dedim, yanında Luna'yı yine almışım :)))
Bu kez kullanacağım kararlıyım, dudak kalemiyle doldurup üstüne kullanırım...

Parfümlerde %40 indirim vardı, bu parfümü 8-9 liraya aldım. Müthiş güzel şekerli, baymayan bir koku. Çiçek kokuları seven ben, bu ara vanilya ve şekere taktı...


Gratis, bir fiyat artışı daha yapmış!.. Tamam kur farkı da The Balm'lara yazdan beri 3. zam sanırım. Benim Balm'dan alacak bir şeyim kalmadı zaten, yukarıda gördükleriniz hep hediye :)))
Eklips diş iplerini, hem diş ipi olarak seviyorum hem de kürdan kısmını, kavanoz göz kremi ve nemlendiricileri almak için kullanıyorum. İçinde 100 tane var ve indirimde 2-3 liraya geliyor sanırım...
Fondöten süngerini becerememiştim tekrar denemek istedim, evdekini bulamayınca yenisini aldım. İki tane gördükleriniz yine Hamarat Abla'ya hediye gidenlerden :) Doğum günüm için beni delicesine şımartmıştı, ben de bu güzel anneyi biraz mutlu edeyim istedim :) instagram kullanıyorsanız mutlaka takip edin, cümleleriyle yaşam enerjisi yüklüyor resmen!
Yeni Pastel allıklardan 17 numarayı aldım mat olduğu için. Sağında gördüğünüz kalemden görürseniz kapın! Dokunmatik ekran kalemi. Benim gibi yazı yazmaktan ertesi gün, parmak ağrısı ile uyanıyor, yine de telefondan vazgeçemiyorsanız çok işe yarıyor..
Sol arkadaki Elegance ise kocaman bir, disk pamuk kutusu, yine 5-6 liraydı sanırım...
Dirty Works'ün nem maskesini almıştım, Clinique yüz peelingim bitmek üzere olduğu için şimdi de peelingini aldım. Pierre F, peelingim de var ama tuz gibi bir şey, biraz yüzümü acıtıyor..
Yardley parfüm denemediyseniz, bu papatyalıyı tavsiye ederim! Kendime aldığımda denemeden almıştım. Çalışan kız, en çok satılan o demişti ve tester olmadığı halde almıştım. Tüm kokularını seviyorum ama bunun yeri ayrı!
Diğerleri güllü falan olanlar, pek herkesin tarzı olmayacak, biraz yabani ot kokusu gibi ve ilk sıkıldığından çok daha farklı bir koku alıyor. O yüzden, tavsiyem parfümleri karıştırmayın, tek bir tanesini bileğinize sıkıp, alışveriş sonunda koklayın...

Bir arkadaşıma da pamuk alıp gönderecektim. İkinci Gratis alışverişinde yine boş çıkamadım :) Zaten bu gidişimde indirim oranları da değişmişti. Benri'nin kutu mendillerini ilk kez gördüm ve tabii ki stoklu olarak alındı :) Ve bu sefer Gratis'e özel ürünler ilk defa %50 indirimliydi.
Dirty Works'ten kaş kesmek için bu şirin makası aldım. Dört yüzlü törpülerden de sürekli kullandığım için yedekledim. En ucuzları bile 4-5 liraya satılıyor normalde..
Tırnak eti kesmiyorum ama parmaklarım çok kuruyor, tırnağımın yan tarafları yani. Çatal uçlu arkadaşla, oraları alıyorum. Tırnaklarımı kısaltmak için de dört yüzlü törpülerin 1 numarasını kullanıyordum, cam törpüye geçtim :)
3 adet şekerli, vanilyalı, magnolia tarzı vücut spreyi aldım. Niye hatırlamıyorum ama o gün çok gergin ve sinirliydim, kendimi bunlarla şımarttım.
Maybelline eyeliner'ın ışıltılı ve kahverengi olanı vardı, bir acayiplik yapıp laciverti de aldım. Değiklik iyidir..
Meşhur Loreal göz kremini aldım, yaşım için fazla ama kırışma fobisine girdim! zira hafiften ince çizgiler gelmeye başladı...
Benri kuru şampuanı pek sevmedim... Saç spreyinin hafifletilmiş hali gibi.. Saçın yağını almaktan ziyade, saç diplerini dik tutup hacim veriyor gibi.. Aslında kirlenmeden bile hacim vermek için kullanılabilir, iyice denemek lazım :) 5 liraya geliyordu bu.. Ve renkli olanları da var. Dip boyası gelenler için saç rengine uygun olanlar var.

Birkaç gün önce yine bir cherryculture siparişi vermiş olmama rağmen, Douglas'a gidip %50 indirimden, 2 parça NYX aldım. Trio paletlerden, Nude/Taupe/Dark Brown olanı, cherry'de hiç bulamıyordum zaten, indirim olunca önce NYX'ler bitiyor :)
Çantada taşımalık küçük bir palet istiyordum, güzel oldu bu. Sanırım 13 liraya geldi.
Renkleri tam yansıtamadım, NYX paletlerimi ayrıca paylaşacağım..
Diğer palet ise The Runway Collection'dan Bohemian Rhapsody, yine çok popüler paletlerden. Üst sıra ışıltılı, alt sıra mat.... Bir blogger'ın klasik paleti gibi :) Bu da 15 liraya düşüyor sanırım.
Likit ürün almaya cesaret edemedim, yaklaşık 2 yıl önce satışı başladığı için, muhtemelen o zamandan beri rafta bekliyor ürünler.. Adana Douglas'ta allık hiç kalmamıştı, mozaikler vardı. Bir dünya dudak kalemi vardı.
Ve son olarak English Home alışverişimden bahsedeceğim. %50 indirimde şahane mutfak ürünleri var ama yakım yapılacak sayıda değiller :( Bu güzel kupalardan 3 tane aldım, çeyize koymak için saçma bir sayı oldu ama hayırlısı :)) 10 liraya geliyor sanırım..


Dantelli gibi çok güzel beyaz bir masa örtüsü ve 12 peçete aldım. Desenden emin değilim ama buna benzer bir örtüydü.. Yemek takımım renkli olduğu için düz bir renk seçtim, çok şık çok sade olacak. Hayal edebiliyorum :)))

Örtü 17, peçetelerin dört tanesi 8 liraya geldi diye hatırlıyorum, atıyor da olabilirim :P Siz bir koşu bakın alınacak bir şey mutlaka bulunuyor her seferinde. Bu arada mutfak setleri bir süre sonra %50 indirime giriyor, her parçasını bulamayabilirsiniz ama bence set yapacaksanız indirimi bekleyin derim.. Ayrıca her çıkardıkları seti alasım geliyor.. Cupcake'li seriden almıştım ama daha şık olanlar da çıktı :)

Uyy yine çok konuştum....

7 yorum:

  1. güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. Aldıklarınız hayırlı olsun, gratisten aldığınız ortadaki kocaman vücut spreyi ne kadara geldi? bir de pamuk kutusu çok şıkmış indirimli hali mi 6tl?

    YanıtlaSil
  3. Fiyatı yanlış yazmışım pamuk kutusu 7.50 üzerinden %50 indirimli.
    Vücut spreylerinde iki marka da 8.90 dan %50 indirimli ;)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. sağdaki Rimmel Apocalips'a bayıldım maybelline linerdan bende alıcaktım ama kalmamıştı :(

    YanıtlaSil
  7. Ahhh tam da ağlamaya fırsat kolladığım anda çıktı yazı karşıma. Yaşam enerjimi gözyaşlarıma aktarma zamanıdır. Sağol, var ol kuzum; ama her ne olursan ol, mutlaka ol!

    YanıtlaSil